< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (48. sayfa)
-
-
bu quatmo taksit taksit düzeltiyor hataları , adam gibi bir sürüm yapsın artık :))
-
Çok hakim değil kendisi de söylüyor zaten keşke çok kurcalamasa idi usb hdd bile gösterememek ne demek muhtemelen dockerda çalışmıyor lms dediği sürümden sonra oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lms ve squeezelite ekleyip bırakacaktı
hocam sen ağdan oynatmıyor musun zaten ? rpi'nin usb'sine mi takıyon hddleri ?
bende plex server vardı plex serverı gördü otomatik direk ordan oynatıyorum , PEQ ile çok güzel oldu ses , Tidal connecti beceremedim SQaudio'yu kapatınca tidal connect beliriyor tidal uygulamasında ama parçayı çalmıyor .
Birde bu lms'nin çok tıklama işine kılım bir parçayı açmak için ona tıkla buna tıkla deli ediyor bazen bir de parçanın üstüne basınca direk play now değilde direk basınca oynat işte !
-
Ben metabaxa sd karta kurup gönderdim göndermeden önce sordum hddim var usbden bağlıyorum deyince denedim görüyordu ne zaman güncelledik artık görmüyor diski v6 da denedim akşam yok hdd görmüyor
Yarın bir kez daha denerim quatmonun tavsiyelerine göre baktım ama hiçbirinde hdd görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ekim 2023; 22:59:42 >
selamlar, hdd görmemesi deli etti gerçekten. Hadi bu arkadaşın güncellemesinden sonra oldu diyelim, raudioyu çıkarıp volumio yüklü sd kartı takıp rpi yi çalıştırıyorum hddyi volumioda görmüyor. Ama hdd yerine usb stick taktığımda onu görüyor. Tidal ve qobuzu zaten roon üzerinden kullanıyordum, Rpi yi sadece hdd için açıyordum olan sistemi de bozduk :)
-
Bak iyi söyledin yarın başka işletim sistemi ile deneyeyim bakalım görecek mi?
Misal bu topiğin programı picoreplayer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ekim 2023; 23:44:3 >
Evet sorunu çözdüm arkadaşlar size de böyle yapmanızı tavsiye ederim bunun yüklediği v4 v5 v6lar bence kendi işletim sisteminin imajı bizde sorun çıkarıyorlar adım adım gidelim
önce rern raudio github deposundan raudio en son sürümü indirelim
sd karta balena etcher veya raspberry pi imager ile yazıp rpi başlatın
sonra putty programını çalıştırın pcde mac olanların kendi ssh istemcisi vardır
kullanıcı adı root
şifre ros
komut istemcisi açılınca şu komutu buradan kopyala yapıştır yapın
wget -O - https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/raudiolms-64bit/main/install-archlinux.sh
finished deyinceye kadar bekleyin 3-5 dakika sürüyor kurması
sonra raudiodan reboot
en son sistem açılınca
kırmızı okla gösterdiğim yere tıklayınca lms başlıyor mysqueezebox kullanıcı adınız ve şifreniz ile sadece hddten müzik dinleyecekseniz nextle bunu geçin sonra müzik klasörleriniz nerede deyince usb veya ağdan gösterebilirsiniz hem ağı görüyor hem usbyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Ekim 2023; 11:58:44 >
-
Ağanın eli tutulmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dene artık şunu sana beğendirecez diye ak4499ex velvet velvet olalı böyle ses görmedi diyoruz😂
Yüklemeye niyet alırken iki yeni güncelleme gelmiş…
Hafta sonuna deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşver güncellemeleri yukarıda gösterdiğim şekilde kur gitsin v4 v5 v6 sorunlu
En son şu komutu ver günceller
wget -O -https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/raudiolms-64bit/main/update | sh
biraz yavaş çalışıyor sanki lms yaw
-
bilemiyorum eğer ses çıkışında benimki gibi bufferları artırdı isen normal ama değiştirmedi isen belki arch linuxta ağır çalışıyordur benim lms ve squeezelite ayrı sistemlerde olduğundan ben hissetmiyorum
-
Bu arada lms için nas müzik kütüphanesini eklemeden önce raudioya nası eklemek lazım anlatmadığımı farkettim
ilk olarak raudio settings system'e tıklıyoruz
ikinci olarak şu ekranı ayarlıyoruz
name bölümüne siz bir isim verebilirsiniz
server ip bölümüne nasınız veya music hddinin bağlı olduğu sistemin ipsini yazıyoruz
share bölümüne müziklerin olduğu klasörün ismini yazıyoruz
user bölümüne işletim sistemi veya nasdaki kullanıcı adı
password bölümüne işletim sistemi veya nasdaki şifre
options bölümünü görüyorsunuz windows ve yeni linux sistemler için vers=3.0 eski linux naslar için vers=1.0 yazıyorsunuz ok deyince
aşağıdaki gibi görünmesi lazım
üçüncü olarak lmse geçip artık oradan devam edebiliriz
bu ekran görüntüsü material skinin sizde eklentilerden material skini etkinleştirin ayarlar interface'ye giriyoruz ekranı aşağıya kaydırıyoruz home creen items bölümünde my music'in yanındaki çarka tıklayıp disks and folders bölümüne tik atıyoruz
dördüncü olarak da
my musice tıklıyoruz disk and folders'a tıklıyoruz mnt mpd ve nasa tıklıyoruz yanındaki + işareti ile ekleniyor arşivi taraması biraz sürüyor ondan sonra keyfine bakabiliriz bazen saçmalıyor material skin o zaman default skine dönüp bu işlemleri oradan yapıp information bölümünde tarama işleminin takip edip bitince interfaceden tekrar materiale dönüş yapabilirsiniz
-
-
evet bende bunu kullanıyorum güzel
-
Apkyı güncelle arada 0.4.1 de galiba şu an
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X