yazsaydın ya foruma ben denemek için almayı düşünüyordum 8 hiç olmaz |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (50. sayfa)
-
-
4 veya 8 aynı bence, yazılım uyacakmı. Ona bakmak lazım. Bileşenlere uygun driver yoksa, nasıl sonuç alacağız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Quatmo ben destekleyeceğim dedi
Yeni raspberry ile birlikte tüm yazılımlar rpi5 sürümü mecbur çıkaracak
Öte yandan hem helsloot hem ben 4g olanları sattık daha kötü ses diye 4 veya 8 farketmez sadece bir iddia denemek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelirse 2gb yada 1 gb olanı almak lazım, o yüzden dedim 4 veya 8 farketmez diye.
Üretmiyorlar 4 ten başlıyor
O zaman zorlamaya gerek yok, bileşenlerin tamamı değiştiği için ses nasıl etkilenir görmek lazım.
Analog 3.5 mm ses kalkmış.
USB hızı artmış, işlemci hızı artmış.
Belkide daha güçlü yazılım yazabilirler. Onu görmek lazım.
Güç girişi değişken. Okadar çok parametre varki.
Evet kötüye de gidebilir iyiye de hatırlarsan çinlilerin picoreplayerinde hızı 2100e çıkarınca ses muhteşem olmuştu ama o sınırdı bu 2400 mhz eğer bir şekilde elektrik gürültüsü engellenirse çünkü default hızında yine 5v 3 amper bende sadece player bölümü çalışıyor yani elimdeki pilli lpsi deneyebilirim ses kalitesini görebilirim ama ah işte 4gb kaçırmayacaktık ama samm test videolarında default hali bile 70c derece çalışıyor akasa v.s. Fansız soğutmada zorlanacak gibi duruyoruz fan demek gürültü demek gerçi en kötü satarız sahibindende yeni model olduğu için kolay satılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 3 Kasım 2023; 10:55:41 >
LMSrAudio'nun 64 bit sürümü burada.
bayağı işletim sistemi yaptı eleman herşey tıklayarak hallediliyor
-
quatmo sistemi içeriden güncellenebilir hale getirdi dolayısıyla artık buraya image göndermeyeceğim içeriden kendiniz güncelleyeceksiniz
şu anda 4.9.28 en son sürüm update deyince güncelleyip tekrar açılıyor şu an hiçbir sorun görünmüyor vietnam forumlarında tidal connecti bile 24 192khz alıyorlar benim açımdan tek sorun tidal connect 48khz çalışıyor nedenini bulamadım muhtemelen amanero comboyu kendim güncellemiştim belki o ara bazı drm hakları ile ilgili dosyaları silmiş olabilirim tidal tanıyamayınca otomatik 48khze indiriyor olabilir aklıma artık başka bir şey gelmiyor muhtemelen sizde doğru düzgün çalışıyor da olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 22 Kasım 2023; 12:53:16 >
-
İyi olmuş, bu aralar ilgilenemiyorum bir ara denerim
-
pi3 picore yerine LMSrAudio'nun 64 bit sürümünü kurdum fakat tam verimli ses alamıyorum , 16 gb microsd karta kurdum, ses ayarlarını yapıyorum kaydetmiyor gibi, spotify ve internet radyo çalıyor fakat sanki takılarak bir tuhaf çalıyor gibi, tam sağlıklı kuramadım sanırım, tekrar deyeceğim.
-
Picore'ye göre tepkileri biraz yavaş ama yukarıda resmini attım tüm ayarlar otomatik
samm markete gelmiş tekrar 4g rpi5 2303 Tl bir tane sipariş ettim bakalım quatmo arch linux için raudio oluşturma talimatları var rern yapmazsa biaz yaparız demişti bekliyorum yazdım vietnam forumlarına bakalım ne olacak
-
başka yazılım yükle bakalım nasıl çalıyor pi5
-
gelsin kendi işletim sistemine lms ve squeezelite kuruluyormuş öyle bir denerim beklemem
-
Ben hala USB 2.0 çalışan dac olduğu sürece, ses e etken olmayacağı düşüncesindeyim.sonuçta USB 3.2 chip datayı USB 2.0 a göre emule edecek. Sadece yazılımsal bir gelişme olacaktır.
Dsd512 bile 22.8mhz usb2.0 bant genişliğinin çok çok altında usb 3.2 nin 2.0'a göre ne gibi bir ses kalitesi artışı getireceğini anlamadım kastettiğin başka bir şey ise bilmem
Sesi geliştirmeyeceğini demek istedim.
Onu bilmiyoruz daha usb ile bağlantılı değil sesin gelişmesi çinliler rpi4'ü oveclock ettikçe daha iyi ses aldılar hatta bir noktadan sonra rpi4 yetmedi arcqya geçtiler pc tabanlı o yüzden umutluyum ben pc kadar gürültü olmayacak benim pilli lps 'e bağlayacağım rpi5 çok yüklenmezsek 5 volt 3 amper çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Aralık 2023; 22:8:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X