http://wyncorporation.com/pokemon/ Yukarıdaki siteyi kullanarak rastgele pokemon takımları yaratılabiliyor. Herkes birbiri için yaparsa güzel olur. Çıkan takımlarla istediğiniz oyunu bitirebilirsiniz.Her oyun için ayrı ayrı ayarlanabiliyor.
quote:Orijinalden alıntı: RookieComedian Anlatamadım dimi olayı ? Anlattında herkes pokemon cyrusa odaklandığı için şu an yapamayız :(.
quote:Orijinalden alıntı: Jaquaries quote:Orijinalden alıntı: RookieComedian Anlatamadım dimi olayı ? Anlattında herkes pokemon cyrusa odaklandığı için şu an yapamayız :(. Ben indirdim onu beğenmedim.Birbirimizi görebiliyor muyuz oyun içinde ?
quote:Orijinalden alıntı: RookieComedian quote:Orijinalden alıntı: Jaquaries quote:Orijinalden alıntı: RookieComedian Anlatamadım dimi olayı ? Anlattında herkes pokemon cyrusa odaklandığı için şu an yapamayız :(. Ben indirdim onu beğenmedim.Birbirimizi görebiliyor muyuz oyun içinde ? Evet. Bence daha zevkli kasması zor çünkü.
İşim gücüm yoktu, ortalaması 510'dan büyük olan 16 tane tam takım çıkartana kadar takım ürettim orada.