Şimdi Ara

RASYONEL YAYINLARINI NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TYT ve AYT Sayısal genel denemelerini almayı düşünüyorum övenleri gördüm ama başlığını açayım aklımda netleşsin bir deneme olmuş 30-40TL cep dayanmaz.Seviyeleri nasıl ? Video çözümleri güzel mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rasyonel Yayınlarının Zorluk Derecesi

Rasyonel Yayınları, Türkiye'nin önde gelen eğitim yayınlarından biridir. Özellikle üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık kitapları ve denemeleriyle bilinmektedir.

Rasyonel Yayınlarının Zorluk Derecesi

Rasyonel Yayınlarının yayınlarının zorluk derecesi değişkenlik göstermektedir. Bazı kitaplar ve denemeler orta düzey öğrenciler için uygunken, diğerleri daha üst düzey öğrencilere yöneliktir.

TYT Deneme Zorluk Derecesi

Rasyonel Yayınlarının TYT (Temel Yeterlilik Testi) denemelerinin zorluk derecesi, genellikle orta düzey ila zor olarak kabul edilir. Denemeler, sınavda yer alabilecek tüm konuları kapsar ve öğrencilerin eksiklerini belirlemelerine ve hazırlıklarını güçlendirmelerine yardımcı olur.

Navigasyon Yayınları ile Karşılaştırma

Navigasyon Yayınları, bir diğer popüler eğitim yayınıdır. Navigasyon Yayınlarının kitapları ve denemeleri genel olarak Rasyonel Yayınlarının yayınlarına göre daha zor kabul edilir. Bununla birlikte, her iki yayın da öğrencilerin üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olan kaliteli materyaller sunmaktadır.

Rasyonel Yayınlarının Kullanımı

Rasyonel Yayınlarının kitapları ve denemelerini kullanmak, üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanmanın etkili bir yoludur. Ancak, kitapları ve denemeleri seçerken kendi seviyenizi ve hedeflerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Sonuç

Rasyonel Yayınlarının yayınlarının zorluk derecesi, kullanılan kitaba veya denemeye bağlı olarak değişmektedir. Öğrenciler, kendi seviyelerine ve hedeflerine uygun yayınları seçerek üniversiteye giriş sınavlarına etkili bir şekilde hazırlanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tyt aşırı güzel piyasadaki en iyisi. Aytye bulasma Çok kolay 1 ÷ 10 kolaylığında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 345 ve onun TYT denemesini son 20/25 güne saklıyorum forumda çok övdüler diye umarım dedikleri kadar vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almadım ama overrated dıye dusunuyorum bakalım

• yasamagayretindeyim Y kullanıcısına yanıt

Video çözümleri falan nasıl ? TYT'de cidden övenleri görüyorum ama hiçbir mağazada da yok bu rasyonel yayınları bakalım zorluk derecesi nasıl TYT'de ?

• QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

olm zaten son gunlerdeyiz haftada 3 cozsen 2 haftada biter işte

• morrthal kullanıcısına yanıt

Hocam son 2 hafta günde 1 olarak çözmek daha mantıklı gibi ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    kimya özeli nasıl bilirsiniz?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • QaptanYosun Q kullanıcısına yanıt

o zaman zaten öyle yaparsın da ben önceden çözmen için demiştim

vallaha mı sorular kaliteli mi bari hocam feni nasıl daha dün sipariş verdim

• laplasyen kullanıcısına yanıt

rahat ol kanka kötü yazan herif troll zaten geçen sene ayt 70 yaparak mezuna kaldım ilk ayt denemesini çözdüm ve 66 geldi öyle kolay falan değil tavsiye ederim geliştirici soruları var.

• 13rose 1 kullanıcısına yanıt

troll olduğunu bilmiyordum sağ olun.

• Tytlesinde feni gereksiz kasmis mat orta veya bi tik ustu sos tr guzeldi.Cozulebilir guzel deneme

• Tyt si çok iyiymiş baya övüyordular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13rose 1 kullanıcısına yanıt
    Hahah trolmüü :d düşük yaptın diye kolay değil sanıyorsun yediremedin kolay olduğunu

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Troll değildi yorumun. Gerçekten kolay sor foruma kolay der hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasamagayretindeyim

Hahah trolmüü :d düşük yaptın diye kolay değil sanıyorsun yediremedin kolay olduğunu

nicke bak ya ezik misin olum sen bu nickle sağa sola çamur atmalar milleti yanlış yönlendirmeye çalışmak falan az çık dışarıda hava al yazık beynin körelmiş.

• Aytsi konusunda bir fikrim yok ama tyt si kesinlikle çözülür zaten çok fazla kaliteli deneme yok tyt genelde
    Video çözümleri de fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 18 Mayıs 2021; 19:39:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • güzel çözülebilir ama kolay biraz.netinizin üstünde gelir bunda.

Ayt genel denemesi kolay değildi bence.Matematik kısmında elbette daha zorları çözülmüştür ama kurguları falan kötü değil nitekim sınavdan da öyle easy değildi.Branş kısmı daha iyiydi bizim edebiyat sosyali gayet iyi sormuş.Edebiyat 1 tık yukarı tarih coğrafya sınav ayarındaydı.

Sayısal olan içinde burada iyi netler yapan bir arkadaşın konusuna denk geldim o da benimle aynı düşünmüş(72.50 yaptım ilk denemesinde ve genel aytlerde de genel olarak 70-75 arasıydım.Say için yorum yapan da 76.25 yaparak o yorumu yazmış.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.