Şimdi Ara

Raul'e 50 bin, Guti'ye 5 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Real Madrid'in golcüsü Raul Gonzalez, sade bir törenle kendisini Schalke'ye bağlayan imzayı atmıştı. Raul'ün imza töreninde, Guti'nin İnönü'deki şovundan eser yoktu. Ancak Schalkeli taraftarlar farklı bir şekilde kulüplerine destek verdiler. Alman ekibinden yapılan açıklamada, şu ana kadar Raul'ün 50 bin formasının satıldığı ifade edildi.

Yönetim çağrı yapıyor
    Guti'nin forma satış rakamları ise, Raul'ün 10'da biri seviyesinde... Yeni sezonda 14 numarayı taşıyacak olan İspanyol orta saha oyuncusunun giyeceği Beşiktaş formalarından sadece 5 bininin satıldığı kaydedildi. İnönü'deki ilk maçta bu rakamın çok daha üst seviyelere taşınması bekleniyor. Yönetim de her fırsatta taraftarlara çağrıda bulunuyor.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/201902/?ref=ECOHD&takim=102

• Türkiye genelindeki kartal yuvalarının kıtlığından dolayı böyle.Şimdik 150 bin forma satılmıştı bile.
  • Bu rakamlar tamamen yanlış. GUTI yazılı olarak gelen formaların satış rakamı bu. O formalardan bulamayıp boş forma alıp GUTI yazdıran 15000 kişi vardır en kötü. (Quaresma da aynısı başıma gelmişti.)
  • Ben mesela boş çubukluya Guti yazdırdım. Boş beyaz formaya Q7 yazdırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: libido

Türkiye genelindeki kartal yuvalarının kıtlığından dolayı böyle.Şimdik 150 bin forma satılmıştı bile.

Kesinlikle katılıyorum.
  • DR.ADNAN
    seni yıllardır bu forumdan tanırım, henüz bir kere bile doğru düzgün bir haber paylaştığını görmedim,
    ama sende haklısın yapabileceğin en fazla şey bu..içindeki Beşiktaş kinini kusabilirsin en çok
    Gerçek olan şudurki biz alırız sen formasını hesaplarsın böyle uzaktan

quote:

Orijinalden alıntı: DR.ADNAN

Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için büyük çaba sarfettiği Real Madrid'in golcüsü Raul Gonzalez, sade bir törenle kendisini Schalke'ye bağlayan imzayı atmıştı. Raul'ün imza töreninde, Guti'nin İnönü'deki şovundan eser yoktu. Ancak Schalkeli taraftarlar farklı bir şekilde kulüplerine destek verdiler. Alman ekibinden yapılan açıklamada, şu ana kadar Raul'ün 50 bin formasının satıldığı ifade edildi.

Yönetim çağrı yapıyor
    Guti'nin forma satış rakamları ise, Raul'ün 10'da biri seviyesinde... Yeni sezonda 14 numarayı taşıyacak olan İspanyol orta saha oyuncusunun giyeceği Beşiktaş formalarından sadece 5 bininin satıldığı kaydedildi. İnönü'deki ilk maçta bu rakamın çok daha üst seviyelere taşınması bekleniyor. Yönetim de her fırsatta taraftarlara çağrıda bulunuyor.

• iyide açıkçası ben forma alsam guti nin q7 nin ismini değilde kendi ismimi yazdırırım.1 sene sonra ismini yazdırdığım oyuncu giderse nolucak çöpe mi atcam formayı.merak etmeyin satışlar iyiyki demirören robinho yu getirmeye çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    1 Milyon Tl'ye Araç Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim taraftar benim gibi fakir galiba
  • beşiktaşın store ları çok yaygın değil bildiğim kadarıyla. bu da bir sebep olabilir
  • Bence futbolcunun formasının satılmasından ziyade, önemli olan formaların satılması. Bugün forma alanların büyük bir çoğunluğu kendi ismini yazdırıyor formaya, bu rakamlara bakıp aldanmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

beşiktaşın store ları çok yaygın değil bildiğim kadarıyla. bu da bir sebep olabilir

Store değil kardeş, Kartal Yuvası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

iyide açıkçası ben forma alsam guti nin q7 nin ismini değilde kendi ismimi yazdırırım.1 sene sonra ismini yazdırdığım oyuncu giderse nolucak çöpe mi atcam formayı.merak etmeyin satışlar iyiyki demirören robinho yu getirmeye çalışıyor

Amaç zaten sen o formayı yıllarca giyme..Her yıl yeni forma ne için çıkıyor sıkıldıkları beğenmedikleri için mi?herşey pazarlama..

Satış yerleri az da internetten de mi satış yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: libido

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

beşiktaşın store ları çok yaygın değil bildiğim kadarıyla. bu da bir sebep olabilir

Store değil kardeş, Kartal Yuvası.

aferin.
  • ben de boış fenerbahçe formasına hasan yazdırdım

en büyük transfer benim
  • Guti Haz. yazmadan alınmaz ki o forma
  • Haberin kaynağı nerede

adamların zaten 50 bin kişilik stadı var çoğu kişinin raulun geldiğinden haberi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

DR.ADNAN
    seni yıllardır bu forumdan tanırım, henüz bir kere bile doğru düzgün bir haber paylaştığını görmedim,
    ama sende haklısın yapabileceğin en fazla şey bu..içindeki Beşiktaş kinini kusabilirsin en çok
    Gerçek olan şudurki biz alırız sen formasını hesaplarsın böyle uzaktan

quote:

Orijinalden alıntı: DR.ADNAN

Yönetim çağrı yapıyor

Beni nerden tanırsın, ayrıca bende hiçbir zaman Bjk kini olmamıştır( istersen mesajlarıma bak.).Bence sen beni başkasıyla karıştırdın, bu yazdıklarını sıcaklara bağlıyorum.Kendine iyi bakk.

• formanın tanesi 88 tl, bu zamanda bir formaya kim bu kadar para verir ki? ki ayrıca bunun kombinesi var bilmemnesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

formanın tanesi 88 tl, bu zamanda bir formaya kim bu kadar para verir ki? ki ayrıca bunun kombinesi var bilmemnesi var.

Baskısız 88, baskıyla 109
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Ben mesela boş çubukluya Guti yazdırdım. Boş beyaz formaya Q7 yazdırdım.

Arkadaşa katılıyorum. Çoğu kişi boş formaya yazdırıyor isimleri.
    Ben öyle yaptım örneğin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.