|
Raunt'la YKS 2020'yi Nasıl Geçirdim? Sınav Nasıl Geçti?
-
-
yks ss merak etim -
Tek tek tüm soruların cevaplarına bakmak için qr kod kullanıyorsak bence çok kötü. Uğraştırıcı ve zaman kaybı olur. Güvenlik önlemi denmesi saçma. Eğer bir kişi uğraşıp yazıp yayımlarsa neyin güvenliği? -
elbette seve seve yollarımquote:
Orijinalden alıntı: functionmachine
yks ss merak etim -
hocam açıkçası rauntun fizikçisi dedikten sonrasını kale almadım kusura bakmayın. adam 2x de bile yavaş konu anlatıyor. anattıkları konular yüzeysel onu da geçtim yaptıkları tyt denemelerinin yks ile alakası yok genelde basit tyt denemelerini sokuşturmuşlar araya. ayrıca özet kısmı var belki rastlamışsınızdır. sayısal derslerde birçok yanlış cümle ve içerik mevcut. Fizik ve Kimya gibi derslerde hatta matematiğin Çemberinde konuyu iyi biliyorsanız bu yanlışları düzeltebiliyorsunuz. fakat biyoloji gibi ezber bir derste gerizekalı gibi yalan yanlış cümlelerle özet hazırlanınca sınavda mal olursunuz. Rauntun biyolojisindeki cümleler hakkında en az 5 cümleyi arkadaş ortamında tartıştık.
Sözel derslerindeki hocaların hatrı dışında pek fazla övülebilecek bir sistem değil. Özellikle olasılık vs gibi konuları hiç övülecek tarzda değil. Raunt kısaca övülecek bir şey değil.
(bu yorum MEB'in başka yayınevleriyle oluşan soru havuzu hariç devlet lisesi öğrencileri için satın aldığı RAUNT uygulaması içindir) ama içeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum. sadece yayınevleriyle özel hazırladıkları kitapçıklar yok mebin sisteminde
övebileceğim tek yanı AYT Fizikteki SORULAR ve AYT Matematikte ki BİR YERDEN SONRAKİ sorular. onun dışında övülecek hiçbir şeyleri yok. Hocaları baştan aşağı temizlemeleri gerekiyor. videoları zaetn 10 yıllık adamlar video çekmeye üşenmiş
Bir videonun sol üstünde sağında falan hem lisego hem vitamin hem raunt yazabilir mi?
Ayrıca QR kod olayını bile övmüşsünüz sistemin. Şöyle bahsedeyim en basitinden bu sistemle kitapları okulda çözemezsiniz. Çünkü devlet okullarına kameralı telefon sokmak yasal bir suç. Buradan bile öğrenci dostu olmadıkları ortaya çıkıyor. Üstelik kimsenin sürekli qr kod okutmaktan zevk alacağını düşünmüyorum.
düzenleme
----
profilinizde biraz gezdim. anladığım kadarıyla rauntu martta keşfetmişsiniz. bugün düzenlediğiniz yazıya görede haziran da kullanmaya başlamışsınız. ilk 1k yapacak seviyede biriyseniz son 10 15 gün 50binden bine rauntla fırlamamışsınızdır diye düşünüyorum. fırladıysanızda helal olsun raunta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85F8ABCE8 -- 16 Temmuz 2020; 9:31:4 >
-
Raunt= Eba Akademik Destek
Boşuna paranızı vermeyin. Ayrıca sistem hiç kaliteli değil. Bizzat deneyimlemiş biri olarak konuşuyorum:
Kitaplarında cevap anahtarı yok.
Konu anlatımı eksik,yetersiz.
Kendi kitaplarındaki sorular kalitesizdi. (Ara Sınıf pakedi için konuşuyorum)
Buna vereceğiniz parayla forumda bahsedilen hocaları alsanız 1000 kat daha iyi. Zaten akademik desteğe geçmeleriyle bir sürü kişi mağdur oldu. Şikayetvar sitesinden görebilirsiniz. -
Kaç para aldın reklam için ? -
Hocam siz 2. üniversiteye hazırlanıyormuşsunuz ders planı oluşturma açısından mantıklı bir seçim olabilir ama 12 ya da mezun arkadaşların alması ne kadar mantıklı bilemiyorum çünkü 12 sene aralıksız okuyan birisi düzen oluşturmakta ve ona uymakta çok zorlanmaz diye düşünüyorum.
Konu anlatımı olarak da youtube da milyon tane hoca var illaki bulunur bir hoca youtube dan. Fizikçi ve kimyacısı ne kadar mükemmel(!) onu EBA tv de gördük zaten anlatmaya gerek yok. -
-
Hah gene reklamlar yazanlar çıkmış. Bende diyordum ne zaman taşlarlar acaba beni diye.
Keza forumda bir konu yazmaya gelince hemen şu reklam taşlaması almak lazım.
Pardon...
Neyse konuya döneyim...
@Açil Klorür
"akademik destek" konusuna tam hakim değilim. Ancak ben memnun kaldım. Bana hitap etti yani.
@MR.Wrestler
Ben çok rahat ettim çalışırken. Özellikle çalışırken kullanmak çok rahat gerçekten.
@unerdo
Yukarıda da yazdığım gibi benim gibi bir çalışan için sistem çok rahat. Okullarda telefon olayını elbette bilemiyorum tabi şu an durum nedir. Ancak ben gerçekten rahat ettim. Ancak kullanıcı deneyimi ve derece yapanları da gördüğümde onlarda benim gibi düşünmüşler hep. Bu yazılımı düzenli ve disiplinli kullanmak çok önemli.
Öğretmen görüşleri elbette çok önemli.
Mühendis olarak benim açımdan çok güzeldi bu deneyim.
Aslında bu şuna benziyor;
"Macbook" alıyorum ancak "oyun oynayamıyorum" demek gibi mi bazı kardeşlerimin isyanı yoksa gerçekten farklı bir durum mu var bilemiyorum. Ben kendi deneyimimi yazma ihtiyacı hissettim, birileri almadan önce okur belki diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horus702 -- 16 Temmuz 2020; 11:20:23 >
-
Burası youtube mu bu nası saçma bi başlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kendi sisteminiz olsa bu kadar övmezsiniz raunt'u macbook'a benzetmekquote:
Orijinalden alıntı: horus702
Hah gene reklamlar yazanlar çıkmış. Bende diyordum ne zaman taşlarlar acaba beni diye.
Keza forumda bir konu yazmaya gelince hemen şu reklam taşlaması almak lazım.
Pardon...
Neyse konuya döneyim...
@Açil Klorür
"akademik destek" konusuna tam hakim değilim. Ancak ben memnun kaldım. Bana hitap etti yani.
@MR.Wrestler
Ben çok rahat ettim çalışırken. Özellikle çalışırken kullanmak çok rahat gerçekten.
@unerdo
Yukarıda da yazdığım gibi benim gibi bir çalışan için sistem çok rahat. Okullarda telefon olayını elbette bilemiyorum tabi şu an durum nedir. Ancak ben gerçekten rahat ettim. Ancak kullanıcı deneyimi ve derece yapanları da gördüğümde onlarda benim gibi düşünmüşler hep. Bu yazılımı düzenli ve disiplinli kullanmak çok önemli.
Öğretmen görüşleri elbette çok önemli.
Mühendis olarak benim açımdan çok güzeldi bu deneyim.
Aslında bu şuna benziyor;
"Macbook" alıyorum ancak "oyun oynayamıyorum" demek gibi mi bazı kardeşlerimin isyanı yoksa gerçekten farklı bir durum mu var bilemiyorum. Ben kendi deneyimimi yazma ihtiyacı hissettim, birileri almadan önce okur belki diye.
on on hareket.
-
Almayı düşünen arkadaşlar burayıda incelesin.bir baksınlar nasıl söğüşlemişler milleti.
-
raunt çok kötü reklam yaptiginizi sanmistim ama 30 yas diyince kitap piyasasini bilmediginizi dusunuyorum
Ya sadece bende mi böyle oluyor bilmiyorum ama matematik gibi bir dersi %100 online olarak anlayabiliyor musunyz?Bana imkansız geliyor bazı konular için
yollasanız mı artık ?
-
2021-2022 YKS sınav döneminde Raunt ile geçirdiğim ilk ayımı öncelikle kapitalizm yani anamalcı düzen olarak tanımlıyorum. Öğrenci odaklı olmaktan ziyade aktivitesi kar odaklıdır.
YKS 2022 paketlerini Eylül 2021'de satın alan kişilere hızlı okuma paketi hediye ediyordur.
Fakat aynı paketi Ağustos 2021'de satın alanlar bu paketten yararlanamıyordur.
Yetkili kişi ile görüşüldüğünde ise dönem dönem farklı kampanyalar yaptıklarını iddia etmişlerdir. Öyledir de.
Çünkü bu sistemde pazarlama olmadan bir platformun ayakta kalması zordur. Fakat pazarlama yaparken bir ay önceki müşterini düşünmeden o pazarlamayı yaparsan o müşterinin senden midesi bulanır. Çünkü satın alınan ürün aynıdır, sınav dönemi aynı dönem (2021-2022), sınav paketi aynı pakettir (YKS 2022).
*Bu yorumum YKS 2023 ve bir süre daha sonrasında tüm Raunt Paketlerini satın almak isteyen kişiler için bir deneyim paylaşımı, özellikle de sektörde varolanlardan hangisini satın alsam diye düşündüğünüzde Raunt hakkında ek bir bilgi olabilir.
Bu dönem yani YKS 2022 satın almak isteyenler için paket hakkındaki düşüncelerim ise:
Genel anlamda disiplinlerarası iyi bir planlama ile inşa edilmiş. Sitedeki yönergeleri takip ederseniz, öğrenebilirsiniz ve iyileşebilirsiniz.
Özel anlamda ise başlangıçta size üniversiteler ve bölümler hakkında bir liste sunar ve tercih yaptırır, motivasyonu kesinlikle yükselten bir aktivitedir. Daha sonrasında bazı dersler ve konu anlatımları konuyu bilmeyen bir kişi için yetersiz kalabilir (Mesela genelden özele veya özelden genele yaklaşımı). Bazı videolu soru çözümleri ise soruyu cevap anahtarı üzerinden sadece evet, hayır, doğru, yanlış vb... Yorumlar yapılarak neden-sonuç ilişkilendirmesine girmeden anlatılmıştır.
Benim için yanlış yaptığım soru en kritik yerdir. Bana daha iyi olmam gereken noktayı gösterir.
Konu anlatımı ve planlamaya gösterilen özen videolu soru çözümlerinde yoktur.
**Bu yorumlarım ise sadece YKS 2022 Sayısal Paketi için geçerlidir.
Sevgiler
Zeynep
hocam açıkçası rauntun fizikçisi dedikten sonrasını kale almadım kusura bakmayın. adam 2x de bile yavaş konu anlatıyor. anattıkları konular yüzeysel onu da geçtim yaptıkları tyt denemelerinin yks ile alakası yok genelde basit tyt denemelerini sokuşturmuşlar araya. ayrıca özet kısmı var belki rastlamışsınızdır. sayısal derslerde birçok yanlış cümle ve içerik mevcut. Fizik ve Kimya gibi derslerde hatta matematiğin Çemberinde konuyu iyi biliyorsanız bu yanlışları düzeltebiliyorsunuz. fakat biyoloji gibi ezber bir derste gerizekalı gibi yalan yanlış cümlelerle özet hazırlanınca sınavda mal olursunuz. Rauntun biyolojisindeki cümleler hakkında en az 5 cümleyi arkadaş ortamında tartıştık.
Sözel derslerindeki hocaların hatrı dışında pek fazla övülebilecek bir sistem değil. Özellikle olasılık vs gibi konuları hiç övülecek tarzda değil. Raunt kısaca övülecek bir şey değil. (bu yorum MEB'in başka yayınevleriyle oluşan soru havuzu hariç devlet lisesi öğrencileri için satın aldığı RAUNT uygulaması içindir) ama içeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum. sadece yayınevleriyle özel hazırladıkları kitapçıklar yok mebin sisteminde övebileceğim tek yanı AYT Fizikteki SORULAR ve AYT Matematikte ki BİR YERDEN SONRAKİ sorular. onun dışında övülecek hiçbir şeyleri yok. Hocaları baştan aşağı temizlemeleri gerekiyor. videoları zaetn 10 yıllık adamlar video çekmeye üşenmiş Bir videonun sol üstünde sağında falan hem lisego hem vitamin hem raunt yazabilir mi? Ayrıca QR kod olayını bile övmüşsünüz sistemin. Şöyle bahsedeyim en basitinden bu sistemle kitapları okulda çözemezsiniz. Çünkü devlet okullarına kameralı telefon sokmak yasal bir suç. Buradan bile öğrenci dostu olmadıkları ortaya çıkıyor. Üstelik kimsenin sürekli qr kod okutmaktan zevk alacağını düşünmüyorum. düzenleme ---- profilinizde biraz gezdim. anladığım kadarıyla rauntu martta keşfetmişsiniz. bugün düzenlediğiniz yazıya görede haziran da kullanmaya başlamışsınız. ilk 1k yapacak seviyede biriyseniz son 10 15 gün 50binden bine rauntla fırlamamışsınızdır diye düşünüyorum. fırladıysanızda helal olsun raunta. |
Kaç para aldın reklam için ?
|
Tek tek tüm soruların cevaplarına bakmak için qr kod kullanıyorsak bence çok kötü. Uğraştırıcı ve zaman kaybı olur. Güvenlik önlemi denmesi saçma. Eğer bir kişi uğraşıp yazıp yayımlarsa neyin güvenliği?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X