Merhaba arkadaşlar... 2008 model aracımı 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ancak geçen ay, araçtan inerken sürücü kapısını açmamla sağlam bir rüzgarın kapıya çarpması bir oldu. Sonuç kapı bayağı sert bir şekilde açıldı o günden beri bir ayarsızlık var kapıda. Yetkili servise götürdüm yağlayıp verdiler. Aracı ben teslim alamadım, eşimde alırken düzgün kontrol etmemiş, kaportacıya götürdüm bir iki sağlam yüklendi kapıya aman abi! yapma bırak dedim. Ancak şu anda pencere açılırken bile tuhaf bir şekilde takılıp garç diye bayağı yüksek bir ses çıkarıp açılıyor öyle ki pencerem çiziklerle dolmuş dün fark ettim. Kapı her açılıp kapandığında menteşelerden sürtünme sesi geliyor. Ayrıca bagaj kapımın kilit bölgesinde ve Sunroofum'da da hafif mucurlu yolda bile, bozuk karyola sesine benzer sesler geliyor. Servise her götürdüğümde yağlayıp veriyorlar bir ay kesilir gibi oluyor ses ama yine yapıyor. ayrıca aracın ön tampon ve arka tamponunda hafif düzeltilmesi gereken bir iki şey var tabii bunlar kaskomun mini onarım kapsamında yapılırsa tadından yenmez. Beni özellikle bu sinir bozucu seslerden kalıcı olarak kurtaracak ve olursa öteki tampon işlerini de yapabilecek işinin ehli güvenilir bir usta bileniniz var mı? İstanbul ve Tekirdağ bölgesindeyim. Bu arada eğer direk "şu kişi var bak işinin ehlidir, benim adımı ver on numara iş yapar" diyorsanız pm dende msj atabilirseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkürler...