Şimdi Ara

Ray-Ban Meta Akıllı Gözlük Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ray-Ban Meta Akıllı Gözlüğün neredeyse 3. nesillleri çıkacak ama bir forum başlığı olmaması şaşırtıcı idi :)

• Gözlükler harika umarım uygun fiyattan ülkemize gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman ben yorumumu yapayım.

1 ay kadar önce italya'dan aldım, 405 yuro (evet çok pahalı)

ama hem ray ban hem akıllı gözlük olması bu fiyatı hakettiğini gösteriyor.

öncelikle ben transition lens yani güneşte renk değiştiren lensli olandan aldım. ofiste çalışırken ve dışarda güneş gözlüğü olarak kullanıyorum, gün içinde neredeyse hiç çıkartmıyorum gözlüğü.

ben aslında kulaklık olarak kullanmak için almıştım bunu, çünkü kulak içi kulaklıklar beni çok rahatsız ediyor, kullanamıyorum, baş üstü kulaklıklar çok ağır geliyor kullanamıyorum fakat gerek işim gereği gerekse müzik dinlemek vs için kulaklık ihtiyacım oluyordu. bugüne kadar çare bulamamıştım ancak bu gözlükler en büyük sorunlarımdan birini çözdü.

çok güzel fotoğraf çekiyor, çektiğin fotoğrafı sesli komutla paylaşabiliyorsun, whatsapp, instagram facebook (meta nın sahip olsuğu platfromlarda) şak diye :)

sesli komutla şarkı açıp kapatabiliyor, telefon araması yapabiliyor, fotoğraf, video çekebiliyorsun ve bunları yapmak için sadece "hey meta" demen yeterli oluyor.

amerika ve kanada da ai özellikleri de etkinleştirildi, sanırım 1-2 ay içinde diğer ülkelerde de kullanılabilir duruma geçecek ki bu özellikler harika.

bir tarihi yere gittiğinde "hey meta, bak ve bu yapı hakkında bana bilgi ver" dediğinde sana yapıyı anlatacak. müzelerde 20-30 dolar verdiğimiz rehberlere gerek kalmayacak yani.

ya da "hey meta burada ne yazıyor" dediğinde tercüme edecek, direkt olarak kulağına fısıladayacak.

evet ben bunları telefon ile de yapabiliyorum diyebilirsiniz ancak, telefon cebinizdeyken gözünüze taktığınız şık bir güzlükle bunu yapabilmek çok daha iyi.

ben çok memnunum şimdilik.

memnun olmadığım tek bir nokta var. o da transition lensler uv ışığına karşı duyarlı, yani uv gördüğünde rengi değişiyor. fakat arabaların ön camları genelde uv filtreli olduğu için araba içinde cam koyulaşmıyor. bu da sürücü için sıkıntı yaratıyor. araba kullanmak için bu lens almayın. daha çok araba kullanırken takmak istiyorsanız direkt koyu renk bir lensi alın hem çok daha ucuz :)

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim hocam bende düz mü alsam kararan modelinden mi alsam bilemedim mayıs ayında uzakdoğuya gideceğim japonyada bulursam deneyip alacağım cidden harika bir gözlük olmuş 2025 te yeni serisi gelicek diye okumuştum ama sanırım bir gelişme olmadı

• kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

yeni serilerde sadece kasa değişiyor, meta yazılımı aynı.

ben zaten wayfarer seven bir insan olarak bunu aldım :)

• Beetleguese kullanıcısına yanıt

optik lens cam takılıyor mu numaralı gözlük olarak kullanılıyor mu hocam

• yamac45 Y kullanıcısına yanıt

evet camı değiştirilebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba aekadaşlar 2. El rayban meta aldım fakat bluetooth görmüyor herhangi bir ayarı var mı acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.