Şimdi Ara

Ray-ban wayfarer neden çok pahalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • canım almak istiyor fakat 300 Lira ona verecek param yok. 100 Lira olsa alırım ama neden bu kadar pahalı camı altından mı neyden?

• maliyet 10 lira marka adı 290 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

maliyet 10 lira marka adı 290 lira

orasını bilemem
  • bende var bir tane bende senin söylediğin civar bi para verdim. Normalde bu gözlükler o kadar pahalı değil ama çok talep olunca fiyat artıyor. Camları için aslında para ödüyosun(uv falan). Benim gözlüğün aynısı eminönünde 10 lira ama yapıcak bşişey yok. Baktın para yok git 10 liraya al bitane herkes çakma alıyo zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Air23Jordan

bende var bir tane bende senin söylediğin civar bi para verdim. Normalde bu gözlükler o kadar pahalı değil ama çok talep olunca fiyat artıyor. Camları için aslında para ödüyosun(uv falan). Benim gözlüğün aynısı eminönünde 10 lira ama yapıcak bşişey yok. Baktın para yok git 10 liraya al bitane herkes çakma alıyo zaten.

çakması farkedilecek kadar kötü mü yoksa bi fark yok mu?
  • ben bi tanesini alıp inceledim ya birebir camın içindeki rayban yazısını bile yapmışlar

• Ben de çakması vardı 1 haftada kırıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben bi tanesini alıp inceledim ya birebir camın içindeki rayban yazısını bile yapmışlar

göz sağlığını olumsuz etkiler ama?
  • çok kişi etkiler diyo ama ben çok emin olamıyorum çünkü bazı markalar sadee plastikten cam üretiyo bu çakmalarında camıda plastik ondan kararsızım ama bana kalsa gider bi tane alırım 10 lirana yazık olur en fazla

• quote:

çok kişi etkiler diyo ama ben çok emin olamıyorum çünkü bazı markalar sadee plastikten cam üretiyo bu çakmalarında camıda plastik ondan kararsızım ama bana kalsa gider bi tane alırım 10 lirana yazık olur en fazla

Gözlere yazık olur en fazla.
  • Cam plastik filan denmiş Allah'ım sana sana geliyorum . .
    Arkadaşlar güneş gözlüğünde önemli olan camların zararları ışınları kesmesi ya da azaltmasıdır . Yoksa gözünüzün önüne saydam siyah bir cam koyunca o korumaz sizi zararlı ışınlarda .
    Ona göre gidin danışın iyisinden daha doğrusu yararlısından alın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Cam plastik filan denmiş Allah'ım sana sana geliyorum . .
    Arkadaşlar güneş gözlüğünde önemli olan camların zararları ışınları kesmesi ya da azaltmasıdır . Yoksa gözünüzün önüne saydam siyah bir cam koyunca o korumaz sizi zararlı ışınlarda .

pahalı olmasa alıcam ama işte o kadar param yok. Bi aksesuar olsun istiyorum aslında bir bakıma ama göz sağlığı daha önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Cam plastik filan denmiş Allah'ım sana sana geliyorum . .

Bizi aydınlattığın için çok teşekkür ediyoruz öncelikle. Ben sadece sahte gözlüklerin gözlük camının plastikten yapıldığını anlatmaya çalışıyırum. Zaten konunun başını okusaydın direk atlamazdın olaya ben gerçek rayban kullanıyorum ve onların uv korumalarının falan olduğundan bahsettim

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

çok kişi etkiler diyo ama ben çok emin olamıyorum çünkü bazı markalar sadee plastikten cam üretiyo bu çakmalarında camıda plastik ondan kararsızım ama bana kalsa gider bi tane alırım 10 lirana yazık olur en fazla

Gözlere yazık olur en fazla.

Açık konuşuyim dostum ben gerçek rayban almadan önce 2 sene sahtesini kullandım çok rahatsız etmiyor. Ama güneşe falan direkt bakmamanı öneriyorum.

• Bi de numaralı yaptırmak zorunda olanları düşün. 5 numara astigmat+2.5 miyopum var inceltmesem şişe dibinden daha kalın oluyor, sadece %40 inceltsem camı tek başına 750 liraya geliyor. İyi alışverişler.
  • 100 liraya kaliteli bir güneş gözlüğünün sapını alırsın ancak
  • Ben de Ray-Ban Top Bar aldım arada diyorum acaba klasik modellerden birini mi alsaydım diye ama çakması çok onların da bu hiç değilse çakma olmadığını belli ediyor biraz.
  • ben zidaya.dan aldım. indirimli dönemlerini beklersiniz benim gibi 200 liraya rayban wayfarer alabilirsiniz :D

http://www.zidaya.com/ray-ban/
  • Uzun süre sonra konuyu yeniden diriltmek olacak ama, orjinal ürünün camları Polarizedir yada UV ışınlarını engeller. Yani göz sağlığı için zararlı güneş ışınlarından gözlerinizi korur. Piyasadaki sahte ürünler, daha ucuz olabilirler fakat uzun vadede gözlerinizin sağlığını bozacakları için orjinal güneş gözlüklerinden daha fazla masraflı olabilirler. Hatta geri dönüşü olmayan göz rahatsızlıkları ortaya çıkabilir. Sahte güneş gözlüğü kullanmaktansa, hiç güneş gözlüğü kullanmamak daha iyidir.
  • Orjinal camı bir yana bırakıyorum.
    Zaten çakmalarında gözlüğün duruşu sıkıntılı.
    Gözlüğün sapı aşşağı doğru dik geliyor, Gözlük üste doğru bombe alıyor.
    Ama satılan çakmalarda bildiğin çerçeveden sapına kadar düz geliyor.
    Yani siz orjinale benziyor zannediyorsunuz ama rayban kullanıcısı sadece duruşundan bile anlayabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.