Şimdi Ara

Ray-Ban Numaralı Güneş Gözlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rayban güneş gözlüğü almayı düşünüyorum ama son anda kafama bi soru takıldı.
    Şimdi mağazalara gidip fiyat sorduğumda bana üzeri fiyatları söylüyolar. Bu fiyata çerçeve+cam dahil. Yani o ürünü aldığımda rayban çerçeveyle beraber rayman camda almış oluyorum.
    Ama gelelim numaralı güneş gözlüğü almaya. Numaralı cam istediğimde cam yine rayban mı oluyor yoksa gözlüğü aldığım firmaya ait bir cam mı? Eğer firmaya ait bir camsa orjinal camı da veriyorlar mı size?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wohooo soruya bak bende merak ettim.

• Camı vermezlerse ben almayacağım cama para ödemiş oluyorum. Buda yetmezmiş gibi adamlar o camı alıp başka bir müşteriye satarak havadan para kazanmış oluyo.

• rayban aldığında raybana verdiğin para sadece gözlüğün tasarımı. Geri kalanı camcıyada gider çerçeveciyede. Rayban cam diye bişey yok. Numaralı alacaksan. Kaliteli ama orjinal olmayan bir çerceve bul ona cam yaptr.

Veya lens ile kullan daha ekonomik olabilir
  • Cam konusunda haklı olabilirsin, bilmiyorum ama gözlük konusunda yanlışın var. Rayban gözlük alırken çerçeveye para verirsin tasarıma değil.
    Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.