Şimdi Ara

Raynox DCR-250 mi, Aynı fiyatlarda Makro Lens mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lensi daha çok videolar için kullanmak istiyorum. Nikon D5200 makinem ve 18-55 kit lensim var. Sizce Raynox DCR250 mi, yoksa aynı fiyatlarda makro lens mi? Bu fiyatlarda makro lens olduğunu pek sanmıyorum ama neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DCR250'de sadece tek mesafe odaktadır bildiğim kadarıyla. Toplam alan derinliği birkaç cm'den fazla olmaz. Normal bir lens olarak kullanmak mümkün değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

DCR250'de sadece tek mesafe odaktadır bildiğim kadarıyla. Toplam alan derinliği birkaç cm'den fazla olmaz. Normal bir lens olarak kullanmak mümkün değil yani.

Hocam peki Nikon 55-200'e ne dersiniz? 600 lira civarında fiyatı.

• Lycosidae kullanıcısına yanıt
    Nikon 55-200'MM makro lens değil, makro lensler sabit odaklı olur ve üzerinde zaten macro diye yazar. 1:1 büyütme yaparlar.
    sigma 105 macro,tamron 90mmmacro gibi lensler var makro olarak. DCR 250 fiyatına ancak 2.el eski manuel makro lenslerden bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Nikon 55-200'MM makro lens değil, makro lensler sabit odaklı olur ve üzerinde zaten macro diye yazar. 1:1 büyütme yaparlar.
    sigma 105 macro,tamron 90mmmacro gibi lensler var makro olarak. DCR 250 fiyatına ancak 2.el eski manuel makro lenslerden bulabilirsiniz.

Haklisiniz hocam teşekkürler.

• Konu kirliliği olmasın diye benim kafamdaki soruyu buradan sormak istiyorum. DCR250 ve MSN202 arasında gidip geliyorum

MSN202 4x makro veriyor ve fiyatı biraz daha yüksek, ben ilerleyen zamanlarda aldığım bu close-up filtre için yanına ek olarak 105mm ya da 85mm sabit makro lensler düşünüyorum.

Tavsiyelerinizi merak ediyorum, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.