Şimdi Ara

Razer Blackwidow Aynı Anda Birden Fazla Yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 2 yıldan beri kullanmakta olduğum Razer Blackwidow 2014 modelini kullanmaktayım. Ama nedense bu seneden beri bazı belirli tuşlara bir defa basmama rağmen aynı anda 2 defa basmışım gibi yazıyor ya da hiç yazmıyor ve tuşa bir kez daha basmak zorunda kalıyorum. Bu sorun çok sık olmasa bile rahatsız ediyor beni. Sizce sorun neden kaynaklı olabilir ? Klavyeyi hor kullanmadım veya düşürmedim. Ve hatta kompresör ile tozunu aldım.

• Mekanik klavyelerin maalesef hiç bahsedilmeyen böyle bir dezavantajı var. Belki düşük bir ihtimal dahilinde olsada bazı markalarda heleki (razer hiç hazetmem) benzer sorunlar eğer şanslıysan hemen kendini gösteriyor ve değişim iade hakkını kaybetmemiş oluyorsun. Fakat bazıları da sende olduğu gibi yıllar sonra bu tip sorunlar verebiliyor.

Eğer şanslıysan belke bende olduğu gibi yazılımsal bir sorun olabilir. gerekirse klavye sürücülerini tekrardan kur. Eğer klavyeden donanım destekli çalışma desteği varsa kapat, yazılım desteği ile çalışsın zaten e sporcular için yapılmış normal kullanıcılar için gereksiz hede.

o son çare yeniden kurulum. O da garanti değil. hani yazılımsal sorun ise. Donanımsalsa yapacak bir şey yok.

her ihtimalde servisine götür. Ama ne yapabilirler muamma.
  • Aynı sıkıntıyı o ring taktığım asus mekanik klavyemde yaşıyorum. O ringler tuşların altına iyice yerleşmediklerinde dediğiniz gibi yapıyor. Tuşu söküp oringi düzeltince ya da tuşa biraz sert bastırınca sorun kalmıyor. Sizin klavyede oring varmı bilmiyorum ama sorun çıkartan tuşlara biraz sertçe bastırmayı deneyebilirsiniz.
  • Olup olmadığını bilmiyorum ama ben sorun çıkaran tuşları çıkarıp bi temizleyip sertçe bastırarak taktım. Bazen bu sorun oluyor bazen de olmuyor. Garip bir durum ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _PowerStaff_ kullanıcısına yanıt
    Hocam tuşun altında takılı olan bir conta. Tuşu söküp altına baktığınızda yoksa yoktur.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Yetkili servise bizzat gittim sordum. Garantisi bittii için sıfır fiyatı neyse o çıkar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PowerStaff_

Yetkili servise bizzat gittim sordum. Garantisi bittii için sıfır fiyatı neyse o çıkar.
    İşte razer farkı. Yazılımsal olabilir. Sürücüsünü yeniden kaldır yukle. USB portunu değiştir. Yap bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.