Şimdi Ara

Razer Deathadder Mouse 175 TL (16 Ağustos Bim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bim kataloğunda gördüm fiyat güzel (bazı kartlara peşin fiyatına 6 taksit de varmış)

Razer Deathadder Mouse 175 TL (16 Ağustos Bim)

Nette en ucuzları :
    akakce.com
    "Razer DeathAdder" i�in arama sonu�lar� - akakce.com | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/arama/?q=Razer+DeathAdder&s=2

Özellikleri
    • Razer Precision ™ 3.5G optik sensörlü 3500 dpi çözünürlük
    • Sağ ele uyumlu ergonomik tasarım
    • Razer Synapse 2.0 desteği
    • Üç renkli arka aydınlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 12 Ağustos 2019; 13:40:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir süredir 199a satılıyordu, düşmüş tekrar fiyatı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu chroma versiyonu değil dikkat.
  • Chroma tabi 2 katı fiyata anca bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektangular

Bu chroma versiyonu değil dikkat.
    Ne Chrome'si hocam Essential versiyonu bile değil yanda tuşlar yok, çinde 15-20 dolara satılan ucuz sürüm bu.
  • Çakma apple kablosu sattıkları bile oldu o yüzden yanaşılmaz bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buna bakacağınıza Thermaltake Irıs alın arkadaşlar miss gibi mouse yemin ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech MX518 - 500 TL
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben aldım, 175'e içinden mouseped çıkmadı, arkadaşım bir yıl önce 150 ye aldığı razer mouse'da varda. neyse fare genel olarak çok kaliteli, sağ ve sol tuşlarda kadifemsi yapıya benzer bir şey kullanılmış, çok prenium hissettiriyor, ayrıca razer synapse programı mouse kişiselleştirmeye çok fayda sağlıyor, renk geçişleri falan yada hassasiyet çok güzel ayarlanabiliyor ama üste arkadaşın dediği gibi yan tuşlar falan olmaması can sıkıcı, ben oyuncu faresi niyetine aldım, fiyatı değer mi derseniz çok arada kaldım, bir şey diyemiyorum :)
  • zamanında gearbestte indirimdeydi 70tlye almıştım hala kullanıyorum ama 175tl verilcek bi mouse değil kesinlikle
  • Bugün satışa çıkıyor. Alıp almamak arasında kararsız kaldım.
  • alan varsa yorumları alabilirmiyiz?
  • Alan uplasın bi tane yakaladım alıcam ona göre fiyat iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fare razer olduğu için kalite olarak seviyesi belli. Daha önceleri Everest Dlm 500 kullanıyordum boyutu sebebiyle fps oyunlarında çok yorucu oluyordu. Deathadder bu bakımdan önde. Synapse 2.0 desteği olması ve farenin dış yapısını beğendim. Tıklama sesleri de ayrıca hoşuma gitti. Bu fiyata daha iyi alternatifler bulunabilir ama kesinlikle pişman edecek bir fare değil. Bununla kıyaslayabileceğim steel series sensei var onu da bir ara denemeyi düşünüyorum.
  • daha önce kullandım, ultra çöp bir mousedir, cs go da bi anda çevirmeye kalkarsın çevirmez, giriş seviye logitech ve steelserieslerin sensörü bile daha iyi, ki 2. el expert eliteler 200-250 arasına satılırken bu mouseyi 175 tl ye alıp 225-250-275 tl ye satmaya çalışan zekiler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.