Bildirim
Razer, dünyanın ilk ısıtmalı ve soğutmalı oyuncu koltuğunu tanıttı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
35-40 bin lira fiyat çekerler şimdi buna 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tasarımı da oldukça sade ve güzel olmuş aslında. Güzel de ürün.
Ancak Fiyatı ile kendinden de soğutacak muhtemelen.
-
Ev ortamında gereksiz bir özellik
-
Neden
Apış arasını soğutmuyor ki ne anladım bu soğutmadan en ısınan yer orası çünkü.
-
Uzun oyun seanslarında güzel olabilir.
-
Artık günümüzde çoğu biraz orta üst segmente kayan araçların neredeyse hepsinde hem koltuk ısıtma hem de soğutma var. E şimdi araç kullanırken felaket konfor sağlıyor bu durum. Deri koltuk mesela yazın bir yerden bir yere gideceksiniz klimayı açsanız bile o koltuk pişiriyor. Ama soğutma özelliği varsa o koltuk terletmiyor bile.
Yıllardır neden oyuncu ekipmanlarıan gelmedi diyordum onu da razer yapmış güzel birşey. 10 saat pc başında oturuyoruz neredeyse e şimdi tamam evin sıcaklığı sabit olabilir ama yazın klima yetmiyor açarsınız koltuk soğutmayı mis gibi oyuna devam edersiniz. Bence oyuncu kulaklıklarına da gelmesi gereken birşey.
Kocaman kocaman kulaklıklar yazın tepenizi kulaklarınızı pişiriyor. HP zamanında denedi soğutmalı kulaklık falan ama pek tutmadı, bence olması gereken birşey. Deri pad olmasa kumaş bile olsa sonuçta soğuyan yada ısınan bir kulaklık güzel olurdu.
-
Yahu neden masaj yok??
Soğuma olayı tam olarak nasıl çalışıyor acaba bunda veya arabalarda? Sadece fan ile havalandırma yapıyor herhalde değil mi?
Klimalı odada oturuyorum valla ne altım ne kulaklarım ısınmıyor. 10 saat hiç kalkmazsanız bu sefer vücut tembelliği başlar. Kendinize kötülük yapıyorsunuz. En fazla 30-45 dk da bir kalkıp 5dk pcden uzaklaşın, hem beyin hücreleri açısından (alay etmek için söylemiyorum kesinlikle, yanlış anlamayın), hem eklemleriniz için güzel egzersiz olacaktır. Konfora her zaman varım ama sizin beklentiniz konforun biraz üzerinde gibi hocam 😁
Tabi ki ya orası öyle dostum. Ama işte bizim gibi telefon tablet pc tamiri işinde bir yandan da devamlı oturak işi e üstüne de pc de dur oyun oynayayım olayı oluyor klima bile kesmiyor. Yok yani ya yüzde yüz haklısın o konuda pc başında ömür çürütmek kadar kötü birşey yok. Beden ve ruh sağlığı için daha kötü birşey olamaz. Ya tabi şimdi herkesin derdi başka, kimi adam var valorant cs2 işte ne bileyim başka başka online oyunlarda bütün gününü geçiyor. Kimisi gerçek hayattan kopmak için yapıyor işte kimisi de başka dertlerden uzaklaşmak için yapıyor vs.
-
Yanlış bilgilendirme yapmayın, bir Türk firması 7 yıl önce yaptı ancak talep görmedi.5 sene önce de alman klöber adlı firma gelişmişini yaptı .. yani dünyanın ilk değil..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Meslek icabı yapıyorsanız o zaman başka tabiki, ama meslek içerisinde de ufak tefek önlemler alabilirsiniz. Sağlık gittimi geri gelmesi çok zor maalesef
Xdrive yapmıştı ama fiyatı pahalıydı.
-
Flekssit firması yapmıştı ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet. Soğutma özelliğine sahip araçların koltuk deri döşemeleri zaten delik delik olur küçük küçük deliklerden fan yardımıyla soğutulur.
Sadece ısıtma özelliğine sahip araçların koltuk deri döşemelerinde ise delikler olmaz dümdüz kapalıdır çünkü rezistansla ısıtılır (koltuk süngerinin içinde tel dolaşan rezistans vardır o ısınır)
Bu koltukta delikli büyük ihtimalle (resimlerine bakmadım)
Edit: soğutma kısmı sadece kenarlardan geliyormuş. Basenlere veya sırtın tam ortasına, bele vuran bir soğutma özelliği yok. Otomotivdeki teknolojiyle karşılaştırırsak eh diyebilirim. Zaten otomobil koltuğuyla karşılaştırmak mantıksız olurmuş yinede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Ocak 2025; 23:53:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta buna oturup soğutmayı açtığımızda sağımız solumuz tutulur gibi hissediyorum 🤣 hele kafalığın altındaki tam ense köküne vuruyo, boyun da iptal 😁😁
Soğutma kademeliyse bişey olmaz.
Böyle ısıtma soğutma gibi şeylerin en ufak kademesi genelde okşar. Benim araba koltuk ısıtmalı 3 kademesi var (low med high mantığıyla çalışır genelde araçlarda)
Kışın 3 ve 2 süper. Kalın montun varsa bile o sırtına veriyor sıcaklığı
1 ama varla yok arası gibi bişey. 1 i ilkbaharın 20-22 derece sıcaklığında üzerimde sadece tshirt varken anca hissediyorum. Kışın 1. Kademede çalıştırmakla vücudunun kendi ısısını koltuğa vermekten farksız çalışmasın daha iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta arabada direk ete temas etmiyor, bir çok kumaş arasından geliyor, tanıtım videosunda da izlediğimiz üzere bu direk insana üfleyecek, vantilatör hesabı.
Komik gelecek belki ama bimde satılan boyuna asılan fanlar vardı bir ara, onlardan almıştım, en ufak kademesinde kullanmama rağmen sinüzlerimi azdırmış, boynumu tutturmuştu 🤣
Bu durum zaten arge ile tespit edilebilecek bir durum değil, koltuğun farklı son kullanıcı yorumlarında belli olucak ama benim fikrim net bir şekilde bel ve boyun tutulmalarına, böbrek üşütmelerine kadar gidecek bir durum söz konusu olduğu yönünde 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 10 Ocak 2025; 2:20:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
35-40 bin lira fiyat çekerler şimdi buna 🤣
|
Ev ortamında gereksiz bir özellik
|
Apış arasını soğutmuyor ki ne anladım bu soğutmadan en ısınan yer orası çünkü.
|
Klimalı odada oturuyorum valla ne altım ne kulaklarım ısınmıyor. 10 saat hiç kalkmazsanız bu sefer vücut tembelliği başlar. Kendinize kötülük yapıyorsunuz. En fazla 30-45 dk da bir kalkıp 5dk pcden uzaklaşın, hem beyin hücreleri açısından (alay etmek için söylemiyorum kesinlikle, yanlış anlamayın), hem eklemleriniz için güzel egzersiz olacaktır. Konfora her zaman varım ama sizin beklentiniz konforun biraz üzerinde gibi hocam 😁
|
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- whatsapp kendine mesaj atma
- gemini ücretsiz mi
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- instagram aç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X