Şimdi Ara

Razer Hammerhead True Wireless X oyuncu kulaklığı tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Hammerhead True Wireless X oyuncu kulaklığı tanıtıldı

Razer’ın oyunculara yönelik düşük gecikmeli kablosuz kulaklıklarını topladığı Hammerhead serisi bu hafta yeni bir üyeye daha kavuştu. Razer Hammerhead True Wireless X yine düşük gecikme hedefliyor. 

Razer Hammerhead True Wireless X özellikleri ve fiyatı

Razer Hammerhead True Wireless X kablosuz kulaklık modeli 13mm özelleştirilmiş dinamik sürücülere sahip ve çok yönlü mikrofonlar ile sesi daha kaliteli bir şekilde iletebiliyor. Kulaklık uçları konfor odaklı tasarlanmış. 

Ayrıca Bkz.Robert Downey Jr'ın yapımcı olduğu Netflix dizisi Sweet Tooth'tan ilk fragman yayınlandı

Kulaklığın dış kısmında LED logo aydınlatması yer alırken bu alan ayrıca dokunmatik. Uygulama üzerinden aydınlata ve dokunmatikler özelleştirilebiliyor. Özel gecikme modu ise 60ms ile oyunculara avantaj sağlıyor. 

Kulaklık aydınlatma kapalı iken 7 saate kadar kullanılabiliyor ve kutusu ile birlikte 28 saate ulaşıyor. Kutu USB Tip-C üzerinden şarj oluyor. Razer Hammerhead True Wireless X modeli 70 Pound fiyat etiketine sahip. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/06/09/razer-hammerhead-true-wireless-x-are-tws-gaming-earbuds-with-leds/

• kulak içi kulaklık kullandığım için, kulak itihabı oldum,
    kulak içi kulaklılar kulak itihabına sebep oluyor
    neden bunu haber yapmıyorsunuz !

• Bedava verseler bu firmanın bir tane ürününü almam. Arastırmıstım o siralar aynı sorunu yasayan baskaları da vardı. Demek ürün sorunlu ama firma arkasında durmuyor. Daha gecen boya atması yuzunden koskoca bısıkletı degıstıren firma ile karsılastım yurt dısı meşeili yok kardesım kalsın paranızla rezıl olmayın buna arçelikte dahil.

• Geçmiş olsun öncelikle. Ancak ben de kullanıyorum bende olmadı? Kulağınızda yara varken uzun süre kullanırsanız, kulağınızı temiz tutmazsanız, kulaklığı temizlemezseniz vs bu sorunla karşılaşma ihtimali artar. Hiç kulaklık kullanmasanız da olabilir bu kulak içi zar, akıntı ve iltihap vb sorunlar kulaklıkla alakalı değil her zaman. Direk kulak zarına vurduğu için duyma kaybı da yapıyor mesela. Bunlar kullanıcı bilinci ile alakalı süreçler. Bir teknoloji sitesinden vr sponsor ile yürüyen bir teknoloji sitesinden beklediğiniz şey çok garip. Ciddi bir durum olur mesela "Batarya patladı kullanıcı yandı." tarzı bu haber yapılıyor. Nrt bilimsel olarak bir yayın çıkar belki o zaman yayınlanır o da.

Tekrar geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özellikle yaz aylarında kulak hava almadığı zaman sıcaklık ve nem kulak içi bakterilerin artmasına sebep olur.

• bende var hammerhead wireless , size şunu diyeyim bu kadar kötü bir kulaklık olamaz. önce ilk aldığım ürünün sağ tarafı hiç çalışmıyordu, geri iade ettim yenisini verdiler. bu seferde sol tarafı bozuk çıktı. yine gittim yine iade ettiler. bu sefer sağlam çıktı fakat. ses düzeyi çok az , dışarıda karınca dolaşsa onun bile sesini geçiriyor. 3. ay dolmuştu ki kulaklığın sağ tarafı yine gitti. Herhangi bir uyarı veya batarya azaldı demeden sağ kulaklık gidiyor. 0 ses. Hatta yarın bayiye gidip iade talebinde bulunacağım.Çünkü yeter artık yani 3. oldu bu ben her ay gidip kulaklık mı değiştircem.

Siz siz olun razer'dan wireless kulaklık almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.