Bildirim
Razer Lachesis mi Logitech G9 mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lachesis, G9 ile karşılaştırılmaya bile değmez. Lachesis'in G9'a göre tek üstün yanı 4000 dpi olmasıdır. G9 3200 dpi olup, diğer her türlü açıdan Lachesis'ten daha üstün bir cihazdır.
Fakat sırf CS için alacaksan, yani diğer güncel FPS oyunları oynamıyorsan, boşuna G9'a o kadar para verme bence. Daha fiyatı uygun alternatifler bulabilirsin. Ben marka/model öneremeyeceğim; çünkü G9 aldıktan sonra fare beğenmez oldum
Ama paran varsa, asla pişman olmazsın. -
G5'i tavsiye ederim çok iyi. -
g9 kullanıcısı olarak g9 diyorum tabiki ötesi yok.. -
bir sidewinder kullanıcısı olarak g9 diyorum -
G9 güzel fare bende alıcam yakında inş. -
Lachesisin ergonomisi pek iyi değil. g9 u denemediğim için bilemiyorum ama belli bi süre sonra tak-çıkar yaptığın kalıplar yerindeyken hareket ediyormuş..
Yani ikisinide alma -
quote:
Orjinalden alıntı: Trio
Lachesisin ergonomisi pek iyi değil. g9 u denemediğim için bilemiyorum ama belli bi süre sonra tak-çıkar yaptığın kalıplar yerindeyken hareket ediyormuş..
Yani ikisinide alma
-
quote:
Yani ikisinide alma
Alan adam neden sürekli tak-çıkar yapsın ki? Oyuncak mı bu? Zırt-pırt oynarsan "görmemiş" gibi, tabiki bozulur. -
Elin büyük değilse lachesis ile rahat oyun oynayamazsın. En büyük dezavantajı ergonomisi biraz farklı. Birde iyi bir pad'a ihtiyaç duyuyor. Bu saydığım maddeler senin içn sorun değilse ya da halledebiliyorsan, g9'dan daha iyi bir mouse olur senin için. -
G9 -
bende geçen hafta bugün düşünüyordum g9 aldım memnun kaldım. bakalım ne kadar götürecek beni önemli noktada bu zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numerik -- 19 Temmuz 2009; 11:00:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: shruikan
quote:
Yani ikisinide alma
Alan adam neden sürekli tak-çıkar yapsın ki? Oyuncak mı bu? Zırt-pırt oynarsan "görmemiş" gibi, tabiki bozulur.
Sürekli tak çıkar yapıyomuydu bilmiyorum sadece belli bi süre sonra oynama yaptığını belirtenler oldu. Tabiki senin dediğin gibi sürekli tak-çıkar yaptıysa bozulma nedeni odur.
-
G9 bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X