İptal edilirse bana sormayın:) thh < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Razer Legendary Bundle Kaira Kablosuz Kulaklık ve PS5 Dualsense Şarj İstasyonu 1950tl
-
-
Aldım ama neden aldığım hakkında hiçbir fikrim yok
-
Potansiyel nethouse razer mağdurları arasına katıldım ben de
-
Daha önce Bluetooth Kulaklık paylaşmıştım nethouse site ile bazılarına göndermiş bazılarına gondermemisti. Gondermeyenler thh başvurup oradan almışlardı. Diye hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de eski fiyatın üstünü çizmiş. İndirimli fiyat yazmış. İptal ederlerse her türlü tüketici haklı bence. Kendileri bile bile yazmış fiyatı
hepsiburada, trendyol, amazonda'da bu fiyatmış 1-2 saat önce başka forumda paylaşmışlar, satıcı "razer shop". onlar bitmiş
76 stok var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Mayıs 2024; 20:47:52 > -
Ben de aldım şimdi haber veren arkadaşa teşekkürler. Thh metninden anlayam bir arkadaş metin yazarsa minnettar kalırız 😀
Başka forumu bilmiyorum. O zaman kampanya yapmışlar
-
Gönderirler mi ne diyorsunuz ?
Razerin genel fiyat indirimi olduğuna göre , fiyat hatası diyemezler , yani gönderirler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aldım hadi bakalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaklaşık 2-3 aydır takipteydim. Lansman fiyatı olarak hepsiburada'da 2500₺ idi sonra 4000leri geçti, almadığına çok pişman olmuştum ama şuan 1754₺ye aldım. Gondermezlerse THH yoluna başvururum. Bunca zaman beklemisken bu fiyata kaçırmak istemem doğrusu.
Haber veren arkadaşa teşekkürü borç bilirim
razer magdurları olarak aranıza katıldım , gelişmelerden haberdar edin arkadaşlar.
Burada da aynı fiyat ve kartlara puan kampanyaları vs de var...
www.hepsiburada.comRazer Legendary Bundle Kaira Kablosuz Kulaklık ve Ps5 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/razer-legendary-bundle-kaira-kablosuz-kulaklik-ve-ps5-dualsense-sarj-istasyonu-rz82-03980100-b3m1-pm-HBC000059XXEV -
yok yani , başlıkta 1950 tl yazıyor , biz ödedik 1750 tl.
kesin mağdur olacagız :)
Az önce stok var diye hepsipay ile almaya çalıştım. Hepsipay'den ödeme çekildi ama nethouse'da ödeme yapılmadı diyor. Uğraş dur.
Ara ara stok kontrol etmek gerekiyor.
-
Ürünün siparişini akşam verdim. Fiyat çok avantajlıydı. Fiyat hatası varmı diye aradığımda kampanya yaptıklarını söylediler ve ürünlerin tabikide gönderileceğini söylediler :) Pazaryerlerinde satışı olan bir firma trendyol üzerinden birkaç üründe almışımlığım var nethouse üzerinden aşağıda belirttiğim ürünüde aldım çok memnunum.Tavsiye ederim.
trendyol.comInfinity Lab By Harman Instantstation 33w Pd Kablosuz Evrensel Şarj Standı - Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/infinity-lab/by-harman-instantstation-33w-pd-kablosuz-evrensel-sarj-standi-mavi-p-776095529?boutiqueId=61&merchantId=104683
-
Bizim arkadaşa siparişiniz iptal edildi diye mesaj geldi. Var mı başka gelen arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- amazon 300 tl üzeri 120 tl indirim
- shell yağ değişimi
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- migros fotoğraf baskı
- migros yemek 150 tl indirim kodu
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X