Şimdi Ara

RAZER NAGA EPİC WİRELESS MODDA DONMA VE SYNPASE 2.0 SORUNU YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Razer Naga Epic sahibiyim ve tam 1.5 aydır razer synapse 2.0 ı açmaya çalışıyorum ve sorunla karşılaşıyorum . Sorunum tam olarak şöyle Synapse 2.0 ı yükledim sonra masaüstünün tam ortasında bir pencere açıldı bende login yapmamı istedi bende önceden üye oldugum bilgileri girdim sonra update yaptı ve bilgisayarı restart yapmak istedi bende tamama bastım sonra bilgisayar yeniden açıldığında saatin oradaki küçük simgelerde razer synapse 2.0 simgesi var fakat open dediğimde hiçbirşey olmuyor hiçbir pencere gelmiyoru ve mouse a hiçbir ayar yapamıyorum lütfen yardım ...

Bir diğer sorunum ise Razer Naga Epic hem kablolu hemde kablosuz olarak kullanılabiliyor . Ve tabiki insan kablosuz oynamak ister fakat mouse 5-10 dakika da bir donuyor .. Donmadan kastım sadece mouse donuyor oyun falan herşey devam ediyor . Kablolu oynarken hiç böyle bir sıkıntı olmuyor . Mousenın sarjıda %100 . Ve donma bazen hiç geçmiyor bende mouseyi tekrar kapatıp açmka zorunda kalıyorum bazende 2-3 saniye sonra düzeliyor. Anlamadım gitti yardım lütfen teşekkürler....

Cooler Master Chassis CM 690 - KASA

Asus P8P67 Rev 3.0 New P67 B3 Revision - ANAKART

Intel Core i5 2500K 3,3 Ghz TurboBoost - İŞLEMCİ

Asus Nvidia ENGTX460 DirectCU TOP 1GB GDDR5 775 Mhz OVerclocked - Ekran Kartı

Pioneer DVR DvdRom S19LBK - CdRom

Corsair XMS3 2x4 Gb - Ramard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdem97 -- 26 Ekim 2012; 15:26:36 >

• Yardım edicek biri yok mu ?
  • 1.Olarak Synapse 2.0 tamamen bilgisayarından kaldır.Bilgisayara reset at ve fareyi çıkarıp tekrar tak
    Aşağıdaki linkteki dosyayı indir ve kur.Tekrar reset at
    http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=downloadfile&downloaditemid=803

Daha sonra
    Burdan Synapse 2.0 indir ve kur.Son kez reset at ve dene
    http://dl.razerzone.com/drivers/Synapse2/win/Razer_Synapse2_v1.05.18.exe

Olmazsa ticket at

• Malesef hiçbirşey değişmedi tekrar aynı sorunu yaşıyorum
  • Belkide yanlis bit icin olan programi indirmissinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun olmadığına eminim özellikle dikkat ettim çünkü
  • Türkçe isletim sistemine uyumlu degil... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin.
    Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin,
    açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da
    konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde
    ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin...
    Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin..
    Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor...

NOT: KONU ALINTIDIR BEN DENEDIM VE SONUC ALDIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mouse hayatımda para verdigim en kötü donanımdır heralde aynı sorunların hepsi bende var wireless çalışmayan wireless mouse aldım tek artısı rengarenk yanması onun dışında rezalet tasarım ve yazılım örneğidir birdaha da razer dan çöp almam...
    Hiçbir çözümü yok mouse donmasının kendi forumlarında bile bas bas bagırıyorlar uğraşıp acaba sorun nerede diye düşünen bile yok 150 dolara mouse satıyorlar ama müşteri umurlarında değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.