Şimdi Ara

Razer, ses teknolojileri şirketi THX’i satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer, ses teknolojileri şirketi THX’i satın aldı

Oyun sektöründe başarılı bir çizgi izleyen Razer, hitap ettiği alanı genişletebilmek adına önemli bir satın alım konusuna imza atıyor. George Lucas’ın kurucusu olduğu ses teknolojileri şirketi THX Ltd. artık Razer bünyesinde faaliyet gösterecek.

Razer’dan Önemli Adım

1983 yılından bu yana faaliyet gösteren THX firmasını değerli kılan, ses konusundaki optimizasyonları ve patentli teknolojileri. Razer bu teknolojileri entegre ederek oyun sektöründe rakiplerinden bir adım ileri geçmek istiyor. Ayrıca THX firmasını daha geniş kitlelere ulaştırmak da planın bir parçası.

Ayrıca Bkz.S-Pen teknolojisi Chromebook sınıfına geliyor

Ayın başlarında karar verilen satış için yetkili mercilerin onayı bekleniyor. Satın alım sonrasında THX’in yeni bir girişim şirketi olarak yoluna devam edeceği ve mevcut kadrosunu koruyacağı belirtildi. Yapısına uygun şekilde, ses teknolojileri iş birimi Razer’dan ayrı olarak diğer ürün geliştiriciler, hizmet sağlayıcılar ve finansal partnerlerle işbirliği arama konusunda serbest olacak. Ayrıca görsel ve işitsel lisanslar, optimizasyon, teknoloji geliştirme gibi konularda yeniden hedefler belirlenecek. Satın alımın bedeli konusunda bir açıklama yapılmadı. 

• Logoyu yeşertmekle işe başlar. Razer tam bir dolandırıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis hatirlamiyorsam Underground 2 nin baslangicinda THX logosu donuyordu.

• vah vah yazık olmuş güzelim THX e

• Yılların THX i be...

• Creative Gigaworks G500 Megaworks thx550 gibi fiyat performans hoparlörlerini üretmeyi bıraktığından beri makul 5.1 thx bulamaz olduk. Zaten Z5500 de kalmadı çoğu ya yandı ya arıza ya paneli gidik, elinde olan da 10 yıllık hoparlöre tonla para istiyor. Umarım kaliteli THX hoparlörler tekrar piyasaya girer...

• Guinness'e girmiş cinsellik rekorları için tıklayın.http://bc.vc/VXPyn4i

Şifreli maçları ücretsiz ve canlı izlemek için tıklayın.http://bc.vc/6cGeEyL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç para vermiş acaba Razer.

• bütün kalitesiz ürünlerde görürüz artık

• Sağında, solunda Razer logosu ve Fiyatı haricinde değişecek pek birşey olmayacak.

• vay be benim için açıkçası muazzam bir gelişme.

yıllardır creative ürünlerini kullanırım o eski 500 wat thx logolu amfi sistemi gibisi gelmedi diyebilirim.Hala kayınbiraderin evinde durur.

• Vay be, eski günler geldi aklıma.
    https://www.youtube.com/watch?v=s-JdaC7w3LA

• THX'in intro sesinden hangimiz korkmadık ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 sene önce razer deathadder mouse almıştım ve hala kullanıyorum en ufak bir problem yaşamadım kaç kere düşürdüm hala canavar gibi çalışıyor heralde bi 20 sene gidecek gibi.. umarım kaliteli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.