< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE 1389 TL
-
-
çok iyi fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyatı diğer sitelere göre aşırı ucuz. Sipariş verdik bakalım.
Çok ucuz sayılmaz. Razerin sitesinde 80 dolar gözüküyor. Kur oturunca yeni ürünler gümrükten zamlı geçecek. Bir kaç ay sonra 3bin tlden aşağı satılmaz gibi geliyor tahminimce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçtiğimiz yıllarda burda paylaşılan deathadder v2 kamapayasından faydalanmıştım. Yanlış hatırlamıyosam 250 tl küsürdü. Hala kullanıyorum mouse ı ve sıfır ayarında, razer mouse konusunda çok ilerde gerçekten..
-
Lazım değil ama aldık.
Alışveriş obeziyiz resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş fiyat. Kaptım 1 adet. Logitech g102’den geçiş yapacağım bakalım fark edecek mi?
Arkadaşlar bu işlerden pek anlamıyorum. Oğlan illa makrolu mouse istiyor. Ne işe yarayacak onu da anlamadım ama bana fiyatt performans ürünü bir makrolu mouse önerebilir misiniz? Mesela bu makrolu bir mouse mu? gerçi bütçemi biraz aşıyor ama
-
Zowie pahallı. 300 tl mouse diyorum 4-5 bin tllik mouse öneriyorsun. E sporcu değilim ki
Öbür bilgisayarımda logitech g pro var. Ondan öncede steelseries in 4 mouse ını eskittim.Yinede razeri tek geçerim. F/P kralı
-
evet hocam yazılımı üzerinden makro atamaları yapabilirsiniz.
kaptım ben de
-
Geçen hafta Basilisk aldım da genel kullanım olarak düşünürsek arada pişmanlık yaratacak bir fark var mı?
fazla yazmışım, 250 tl :)
-
Mac için alsam uyumluluk nasıldır acaba?
Oyun için değil zaten genel kullanım için alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapboz06 -- 17 Haziran 2023; 17:41:21 >
Hocam çağ atlayacaksın sen, farketmez olur mu hiç.
-
razer dan en çok korktuğum çift tık sorunu, inşallah olmaz öyle bir şey, aldım bende 1 adet yarın mağazadan teslim alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz hocam. USB-A çıkış var bluetooth destekli mouse modellerine bakabilirsiniz.
Benzer içerikler
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- epson l3260 yorumlar
- msi shout out
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X