Arkadaşlar rival 650,G903 ve g pro superlight mouselara sahibim ama buda aklımda içimde kaldı,bu fiyata düşmüşken alayım mı sizce dönüşümlü kullanıyorum ama oyunlarda g pro superlightı kullanıyorum,taksiti basıp almak çok aklıma yatıyor zaten 4-5 ay sonra o parada pul olacağı için problem değilde asıl dert ettiğim tutuş ve elimin altında küçük kalırmı kalmazmı çekincesi,palm grip tutuyorum hepsini mesela 650 tamamen elimi dolduruyor hakim hissediyorum g proda öyle ama 903 sanki %75-80 arası dolduruyormuş elimi gibi his veriyor buda eğer küçük gelicekse elime siparişi iptal etmeyi düşünüyorum. |
RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE 1389 TL (2. sayfa)
-
-
ben içinden dock da çıkıyor sanıyordum meğerse docksuz versiyonu da varmış bir tık üzdü
-
Bu mauseların hepsini kullanıyor musunuz? Fazla israf var gibi bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağ tarafta da tuşlar var, tutarken bunlara basılıyor mu yanlışlıkla falan?
-
pro x e göre biraz farklı tutuşu ancak kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam rival 650 ve g903ü 400-400 olarak aldım 4.5 ay önce onun için onları gözüm bile görmüyor :)) g proyu almadan önce razera hevesim vardı ama g pro superlight alıp geçmiştim,şimdide bu fiyata indiğini görünce zaten 1-2 aya pul olucak bu paralar almış bulundum en kötü satarım zararım hiçbir şekilde olmaz,g proyu 2.100e almıştım 20-25 gün önce şimdi fiyatlarına bakmak istemiyorum :))
-
%75-80 civarında elimi dolduracağını düşünüyorum g pro superlight gibi tamamen doldurmaz diye düşünüyorum,viper mini almıştım kartta puan birikti diye 150 tlye o baya minikti ama tutuş ve hissiyatı güzeldi.
-
iptal edersiniz hocam razerın programından tuşu, basılmayacağını düşünüyorum bi tık baskı olması lazım tuşa,baskı olması içinde fareyi sıkmanız lazım sıkıyormusunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 18 Haziran 2023; 17:24:49 > -
Haber verene teşekkürler. Ankara ümitköy vatanda 2 tane vardı, 1 tanesini aldım bakmak isteyen şansını deneyebilir :)))
Çok hafif ve kaliteli ürün rakipleri min 2k gibi…. Güzel fırsat bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de yıllardır razer mamba wireless kullanıyordum fırsatı görünce aldım mağazadan teslim seçeneği ile ama ergonomik olarak hiç hoşuma gitmedi. elimin altında küçük kaldı. tutuş tarzım sizin ki gibi pek tavsiye etmiyorum.
-
şu an kullandığım mouse'u claw grip ile kullanıyorum. yüzük ve serçe parmağım mouse'un sağ yanına baya bi kavrıyor-sıkıyor
bir de gördüğüm kadarıyla yanlara koydukları malzeme zamanla deforme oluyor, ondan şüphelenmiştim zaten.
-
pahalı mouse almaya karşıydım, karşı olduğum kadar da varmış, bence çok bir numarası yok mouse un click sesi rahatsız ediyor, orta teker sert, diğer controller vs xbox controller gibi bir fark hissettirmiyormuş pahalı mouse
-
2016-2017 gibi Razer Diamondback - Chroma almıştım uzun zaman oldu hala aktif kullanıyorum. Çift tık sorunu yok ancak mouse 3 click'de sorun var bende. Bazen sert basmadıkça çalışmıyor; scroll'unda da sorun olmuştu WD40 sıkınca düzeldi. Son 1-2 yıldır nadir arada takılma yapmaya başladı bir kaç saniyelik ama ayda 2-3 kere ancak oluyor sanırım çok sık değil. Bu kadar uzun süreli kullanım için fena değil gibi, aynı model değil belki ama aynı marka olduğu için belki fikir verir diye paylaşmak istedim.
Tamamen arızalanmasını bekliyorum değiştirmek için ama bir şekilde idare ediyor hala
-
hocam şeytan kulağına 2015te 610-620 tlye razer blackwidow almıştım hala aktif kullanıyorum problemsiz,bir ara leptopumla kullandım 2 sene,sonra kasa topladım 3-4 kasa değiştim herşey değişti ama klavye hep sabitti,markaya tapıyorsunuz diyorlarda daha napsın bu klavye ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 19 Haziran 2023; 15:38:8 > -
fiyat güncellendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X