Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RB 3025 Orjinal Güneş Gözlüğü (Atasun Optik) Satın Al 27 Kasım 2022 12:00 1 1 RB 3025 Orjinal Güneş Gözlüğü (Atasun Optik) Atasun optikten alınmış %100 orjinal üründür. Faturası mevcuttur ve neredeyse hiç kullanılmamıştır. (Aynı ürünün siyahını da aldığım için bunu 2 haftalık tatil dışında kullanmadım.) 58mm'dir. Atasun optik kutusunda duruyor kendi kutusunu tatilde unuttum. Atasun optikte aynı model 1500 TL'den satılıyor.Benim satış fiyatım 800TL. Garanti belgesi var ama 2 yıldan fazla olduğu için garantisiz. İstenirse fatura fotoğrafı da gönderilir. Turuncu, altın rengi karışımı camlar aynalı ben beğendim annem güldü çakal fırlama karakterler aklına gelmiş olabilir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Slicon Power 16 GB 3200 DDR4 Ram -Ankara 800 TL- Asus Dual RX6600 8 GB (KGF Tam. 2025 Garanti) Surfshark VPN Kardeşliği (1 Yıl - 2 Cihaz) 270+ gün Real-Debrid Hesabı (%20 net indirim)