Şimdi Ara

Rc Araba ve tekne nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rc arba ve tekne nerden bulabilirim 40km/h veya daha hızlı olacak ve lektrikli ve pilli olacak..

• inönü caddesinde var mustanghobbies diye
    bende benzinli var 100km yapiyor yaklaşik istersen sana satiyim ne zamandir kullanmiyorum
  • inönü de nerde
  • Ş. Saracaoğlu Stadının giriş kapılarının karşısındaki dükkanlarda bulabilirsin.
  • Ankara atakulede :)

Ama sen amerikadasın sanırım, orada da ikiz kulelerde vardı artık hiç bi yerde bulamazsın belki louse markette bulabilirsin :Ppp
  • izmirdeyim :(
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tek</i>
    <br />inönü caddesinde var mustanghobbies diye
    bende benzinli var 100km yapiyor yaklaşik istersen sana satiyim ne zamandir kullanmiyorum
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

resmini bi göndersene belki ben alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resmi yok istersen sana biryerde gösteriyim beğenirsen alirsin
  • ben izmirdeyim.
  • Yaf şu istanbulu Türkiye sanan arkadaşlara bitiyorum. Arkadaşlar 15 milyon küsürsünüz tamam ama 50 küsürde dışarıda yaşıyor. Yapmayın ALLAH AŞKINA. [dkkat]
    Arkadaşım sen sadece gövdesini mi kaportasını mı ne ha onu al motoru benzinli olanlardan hızlılarından taktırırsın olur biter. Bizim bir arkadaş bu işlerle uğraşıyordu da ordan biliyorum. Ferrari f50 nin elektrikli motorunu söküp benzinlilerden takmıştı daaaa. Yuh falan oldum yani araba kaç basıyordu bilmiyorum ama 10 mt 5 6 saniye de gidebiliyordu. :)))))))))))
  • Hoca,www.hobbytime.com.tr en babası, en ucuzu. Ankara'da ama tüm yurda gönderebiliyolar.
  • oksağolunbeyler
  • up
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Satch Boogie</i>
    <br />Hoca,www.hobbytime.com.tr en babası, en ucuzu. Ankara'da ama tüm yurda gönderebiliyolar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    fiyatlarda babaymış.

500-600 euro civarında.
  • Eeee, rc arabaların piyasası bu. Anca kurtarıyo(!)
  • evet yaw. çok uygunmuş
  • şöyle 15o€ 200$ a hızlı bi taqne yok mu (40kmhden fazla)
  • Pek anlamam teknelerden. Bu yüzden nerede bulunur bilemiycem. Hobbytime'da bit pazarı var. 2. ele güvenirsen bi ara düşebilir belki uygun fiyata bi tekne.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.