resmi yok istersen sana biryerde gösteriyim beğenirsen alirsin
ben izmirdeyim.
Yaf şu istanbulu Türkiye sanan arkadaşlara bitiyorum. Arkadaşlar 15 milyon küsürsünüz tamam ama 50 küsürde dışarıda yaşıyor. Yapmayın ALLAH AŞKINA. [dkkat] Arkadaşım sen sadece gövdesini mi kaportasını mı ne ha onu al motoru benzinli olanlardan hızlılarından taktırırsın olur biter. Bizim bir arkadaş bu işlerle uğraşıyordu da ordan biliyorum. Ferrari f50 nin elektrikli motorunu söküp benzinlilerden takmıştı daaaa. Yuh falan oldum yani araba kaç basıyordu bilmiyorum ama 10 mt 5 6 saniye de gidebiliyordu. :)))))))))))
Hoca,www.hobbytime.com.tr en babası, en ucuzu. Ankara'da ama tüm yurda gönderebiliyolar.
oksağolunbeyler
up
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Satch Boogie</i> <br />Hoca,www.hobbytime.com.tr en babası, en ucuzu. Ankara'da ama tüm yurda gönderebiliyolar. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> fiyatlarda babaymış.
500-600 euro civarında.
Eeee, rc arabaların piyasası bu. Anca kurtarıyo(!)
evet yaw. çok uygunmuş
şöyle 15o€ 200$ a hızlı bi taqne yok mu (40kmhden fazla)
Pek anlamam teknelerden. Bu yüzden nerede bulunur bilemiycem. Hobbytime'da bit pazarı var. 2. ele güvenirsen bi ara düşebilir belki uygun fiyata bi tekne.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme