Şimdi Ara

rc araç toplama teknik yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bit pazarında pro bi rc plastik şaseye denk geldim 4*4 şase fırçalı motoru üstünde ve sorunsuz 15 tlye aldım :) :) tek sıkıntısı ön tekerleklerdeki rotlar yok gerçek arabalarda rot diolar :D onlara nasıl bişe yapabilirim sizce önerileriniz nelerdir üstünde yol lastikleri ve temiz jantları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypermemory -- 27 Mayıs 2012; 22:21:26 >

• arkadaşlar ayrıca bu seti almak istiyorum sizce nasıldır ve bu siteden nasıl getirtebilirim daha önce alışveriş yapan varmı bu siteden
    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__10608__Hobby_King_GT_2_2_4Ghz_2Ch_Tx_Rx_.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypermemory -- 27 Mayıs 2012; 22:24:57 >
  • yardımcı olcak kimse yokmu?
  • Rc modelse yardimci olabilirim ama oyuncak sinifina girerse bisey diyemem resimlerini koyarsan boyuna gore parca linki verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanda foto çekebilceğim bi makinem yok ama %100 eminim oyuncak deil. yarın okuldan gelince dijital ile çekip hemen fotoları uploadlıyorum cevap ettığın için çok teşekkür ederm.
  • resimleri uploadlayamıyorum çok büyük dio ne yapmam gerekiyo acaba ?
  • Bana mail atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.