Şimdi Ara

Rc aracım geri gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir rc oyuncak arabam var ve araç geri gitmiyor kumanda da bir sorun var gibi geldi bana bu kumanda yerine 27 mhz li başka bür kumanda alsam iş görür mü ya da bu kumandayı nasıl tamir edebilirim? ss atabilirim isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0398 -- 2 Ağustos 2014; 14:44:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• berat0398 kullanıcısına yanıt
    Oyuncak dediğinize göre model sınıfında değil yani o kumanda o oyuncağa özel üretilmiş olabilir. Biraz anlarım diyorsanız kumandayı açıp muhtemel bir temassızlığı gidermek oldukça mantıklı görünüyor olmadı aynen kapatırsınız kumandayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ber3kerd -- 22 Ağustos 2014; 1:08:03 >
  • Banada ayni sorunla bi oyuncak geldi , sorun kumandada degil arabada... buyuk ihtimal h koprusunun bir transistoru yanmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar burda yeniyim bi sorum olacaktı bugün bit pazarından bi şarjlı uzaktan kumandalı bi araba aldım orada denedik çalışıyordu eve getirdim şarj ettim şimdi sürerken tutukluk yapıyor bi durup bi gidiyor arızanın neresinde olduğunu anlamadım yardimci olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berat0398 kullanıcısına yanıt
    noldu yapabildinmi benim araçtatada benzer sorunlar var ileri ve sag hareketlerini yapamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.