Şimdi Ara

RC Helikopter Alacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Rc helikopter almayı dusunuyorum kendıme ılk 40 50 liralık alsam alıssam sonra 150 200 gibi alsam.Sonra dayım var benim profesyonellesince ona T-REX 450 YADA T-REX 250 Aldırsam olurmu nasıl baslamalıyım sizce ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ddhelme3

Arkadaşlar Rc helikopter almayı dusunuyorum kendıme ılk 40 50 liralık alsam alıssam sonra 150 200 gibi alsam.Sonra dayım var benim profesyonellesince ona T-REX 450 YADA T-REX 250 Aldırsam olurmu nasıl baslamalıyım sizce ??

küçük 4 kanallı helilerden al (300 tl civarı kıy biraz paraya)simülasyon kumandası da al 4 kanallı süreceksin ve simülasyon kumandasıyla da 6 kanala alışıcan sonra alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Arkadaşlar Rc helikopter almayı dusunuyorum kendıme ılk 40 50 liralık alsam alıssam sonra 150 200 gibi alsam.Sonra dayım var benim profesyonellesince ona T-REX 450 YADA T-REX 250 Aldırsam olurmu nasıl baslamalıyım sizce ??

küçük 4 kanallı helilerden al (300 tl civarı kıy biraz paraya)simülasyon kumandası da al 4 kanallı süreceksin ve simülasyon kumandasıyla da 6 kanala alışıcan sonra alabilirsin

Simülasyon kumandasıyla bilgisayarda oynanmıyomu o aldıgım helıkopteremı yonetcem bılgısayar oyunundanmı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Simülasyon kumandasıyla bilgisayarda oynanmıyomu o aldıgım helıkopteremı yonetcem bılgısayar oyunundanmı ?

similasyonu pc den oynucan ayrıca 4 kanallı heliyi sürcen ayrı ayrı yani

• Simülasyon kendini geliştirirken heliye zarar vermemek için. Bilgisayarda çalışırsın ona.
    40-50 TL'ye 4 kanallı bir başlangıç modeli zor biraz. Solo Pro v2 öneririm başlaman için.
  • yha arkadaşlar bu hobiye küçük yaşta başlanamazmı yaşım 12 bu hobiye önce küçük kızılötesi bir heli ile başladım 2 tane kızıl ötesi kullandım şimdi elimde 2.5 channel bir rc heli var durumum bu hobi için uygun yani bu hobiye bütçe ayırabilirim edirnede oturuyorum edirnede oturan yada buraya gelip giden bir profosyonel varsa bilgi almak isterim bendeki gelip geçici deil gerçek hobi gerçekten hobi olarak yapmak isterim rc helikopteri ancak yeterli bilgim yok yardımcı olabilecek biri varsa ltfn cevap yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwin -- 27 Ağustos 2012; 11:32:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc tekne
    7 yıl önce açıldı
    4x4 rc off-road (çocuk için)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.