Şimdi Ara

Rc tekne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ,yeni skytech h100 rc tekne aldım.suya koyup denedim sağ ve sol dönme tuşu çalışmıyor ,dümen hareket etmiyor .Bu işlerden anlayan bi arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rc tekne

• almila200 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İncelemek gerekli. Uzaktan pek yardım alacağını düşünmüyorum. Kumda tekne iletişiminde mi sorun yoksa teknede mi kumanda da mı bilemeyiz .
  • Aslında kumanda sinyali gönderiyor ama tekne uygulayamiyor arada bir hafif yön veriyor ,sonra sabit yine.Buna nerede bakittirabilirim acaba.

• almila200 A kullanıcısına yanıt
    Elektronikçiler anlar ama ilgilenirler mi bilmem .
  • Yeni aldım dediniz.

İade edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknenin şarjı yerinde mi pilleri dolu mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni aldıysanız geri iade edin derim ,iade etme şansınız yoksa uzaktan yardımcı olayım ancak az da olsa elektronik bilginizin olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: almila200

Aslında kumanda sinyali gönderiyor ama tekne uygulayamiyor arada bir hafif yön veriyor ,sonra sabit yine.Buna nerede bakittirabilirim acaba.

Bu mesajınızı yeni gördüm eğer böyle bir sorun var ise olası sebepleri yazıyorum ,

1-Voltaj çökmesi veya şarjı düşüktür voltajını ölçün,

2-Kumanda [TX] ile Tekne [RX] çok kıssa mesafede çalıştırmayın ,RF verici ile alıcıyı çok yakın çalıştırırsanız modülleri bozabilirsiniz.
  • Bu aliexpresten aldim.Şarji fulledim.Pervane ileri geri çok iyi dönüyor .fakat dümen sıkıntılı .Keske almasaydım.

denemeleri yakında yaptım hep aslında evde suya koyup denedim.Ama internetten videolara baktım herkes yakin mesafe denemiş.

• quote:

Bu aliexpresten aldim.Şarji fulledim.Pervane ileri geri çok iyi dönüyor .fakat dümen sıkıntılı .Keske almasaydım.

denemeleri yakında yaptım hep aslında evde suya koyup denedim.Ama internetten videolara baktım herkes yakin mesafe denemiş.

Çalışmıyor dediğiniz yerlerdeki motoru süren transistör veya blok motor sürücüsünde sorun var mutlaka, hangi kanal çalışmıyorsa o kanalı tersten takip ederek kontrol edin.
    Teknik olarak RF modüllerin yakın mesafede çalışması sakıncalıdır birde çıkış güçü güçlü ise gerçekten modüler bir birlerini bozar, genelde bu modüller hem alıcı hem verici olarak çalışan modüllerde olur.
  • 4 kanalli ,2,4 ghz kumanda var .Ch3 ve Ch4 calismiyor.Ch1 ve ch2 sorunsuz gözüküyor.

• quote:

4 kanalli ,2,4 ghz kumanda var .Ch3 ve Ch4 calismiyor.Ch1 ve ch2 sorunsuz gözüküyor.

RX alıcı tarafında entegre vardır yada 4 ad transistör veya mosfet vardır motor kablosunun takıldığı yeri takip edeceksin buraya kadar sinyal geliyorsa bunlar bozulmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.