Bildirim
Rdr 1 ve Rdr 2 baglantili mi ? Rdr 2 Alinir mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
rdr1 rdr 2 nin sonrasını anlatıyor, yani rdr 2 aslında 1. oyun. -
İkinci el al bence, daha sonra aynı fiyata sen de satarsın 20 liraya rdr 2 oynamış olursun. -
Konsol kullanicisi degilim hocam pc de oynayacagim alirsam satma imkanim olmayacak yani :) rdr 2 yi siz oynadiniz mi,emin misiniz rdr 2 nin rdr 1 oncesini anlattigina ? -
rdr 1 rdr2nin sonrasını anlatıyor
hikaye olarak rdr 2- rdr 1den önce
çıkış olarak rdr 1 rdr 2 den önce xd
ilk oyun zaten o kadar güzel değil bence
rdr2 bittikten sorna hikaye için özet izlersin yeter -
PC'de de satarsın, ben Titanfall 2'yi dediğim gibi yaparak 20 liraya oynadım.quote:
Orijinalden alıntı: fernandao
Konsol kullanicisi degilim hocam pc de oynayacagim alirsam satma imkanim olmayacak yani :) rdr 2 yi siz oynadiniz mi,emin misiniz rdr 2 nin rdr 1 oncesini anlattigina ?
Evet ilk başını biraz oynadım ama oynamadan önce bilgim vardı zaten, pek çok inceleme vs. izlemiştim. -
Anladim hocam,bu tip meselelere yabanciyim biraz kusura bakmayin :) tesekkürler -
Cok tesekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X