< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (15. sayfa)
-
-
Ben bu işleri pek bilmiyorum, yani oyunun dogru dürüst bir başka türkçe yamasımı çıkacak? Biraz basit anlatsanız :)
-
Hocam basitçe Türkçe çıkması için program lazım öyle diyeyim program da 30 Kasım'da çıkacak çıktıktan sonra buradaki gönüllü arkadaşlar full Türkçe olarak yaparlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hmmm anladım, ozaman o program çıktıktan sonra gönüllü arkadaşların çevirmeside baya bir sürer gibi.Sence ne zaman hazır olur?
-
Maksimum 3 gün bile değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O nasıl oluyor ya? :D on binlerce kelime yokmu bu oyunda o kadar kısa sürede nasıl yapabilirlerki? yaptılar diyelim sadece oyunun altyazısımı olur yoksa oyundaki levhalar kitaplar menüler yan görevler gibi şeylerde türkçe olurmu? Yanlış hatırlamıyorsam skyrim'ı çeviren ekip oyundaki herşeyi çevirmişti bu da öyle olurmu?
-
30 Kasımı beklemek daha mantıklı gibi ama yinede elinize sağlık.
-
Hocam emeğinize sağlık ama ekran çözünürlüğüm 1440x900 olduğu için yamayı çalıştıramıyorum, kendi çözünürlüğünü seç diyor ama yamada öyle bir çözünürlük yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tunahan AsaO nasıl oluyor ya? :D on binlerce kelime yokmu bu oyunda o kadar kısa sürede nasıl yapabilirlerki? yaptılar diyelim sadece oyunun altyazısımı olur yoksa oyundaki levhalar kitaplar menüler yan görevler gibi şeylerde türkçe olurmu? Yanlış hatırlamıyorsam skyrim'ı çeviren ekip oyundaki herşeyi çevirmişti bu da öyle olurmu?
Makine çeviri olacak. İnsan çevirisi değil.
-
Makine çeviri ile yapılmış yamalar yeterli derece anlatıp tatmin ediyor mu? RDR2 daha henüz almadım bu nedenle soruyorum boşuna para vermeyelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jane23 -- 17 Kasım 2020; 17:48:41 > -
Yama'nın Direcx12'ye göre yapılmış olması tam bir hata! Çünkü oyunun DirectX12 API'si sorunlu ki, bunu RockStar'da kabul ediyor. Yamam Vulkan'a göre yapılmalıydı veya hem Vulkan ve hem de DirecX12 ile uyumlu olmalıydı, kullanıcı seçmeliydi... Özetle, oyunun API sistemi PC'de, konsoldan port olduğu için sorunlu. Şayet, Default API olan Vulkan'dan DirectX12'ye alırsanız oyun sapıtıyor ve türlü hatarla karşılaşılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jane23Makine çeviri ile yapılmış yamalar yeterli derece anlatıp tatmin ediyor mu? RDR2 daha henüz almadım bu nedenle soruyorum boşuna para vermeyelim :)
mafia'yı makine çevirisi ile oynadım hikaye ve diyalogları anladım oyundan da keyif aldım.
rd2 makine çevirisi ise şuan tool sıkıntısı nedeniyle ingilizce altyazı ile birlikte ve sadece hikaye kısmı çevriliyor. alt yazılar hızlı geçince de dialoglar biraz sıkıntılı oluyor ama buna rağmen ilk 2 bölümü oynadım hikayeyi görevleri anlıyorsun.
şimdilik tool beklediğimden ara verdim. tool ile makine çevirsi oyuna gömülürse çok daha verimli olacağını düşünüyorum.
-
Monitör çözünürlüğü 1280x1024 eklermisiniz.
-
Böyle mi kullanıyoruz yani?
-
1440x900 monitör desteklemiyor. 30 Kasımı bekleyelim bakalım :)
-
Türkçe yama suan çok sıkıntılı.Az bucuk ingilizceyle oynuyorum ingilizceyi öğretti oyun.Yazilar geciyor turkce yama cevirmiyor cevirsede bazisini ceviriyor bazisini ceviemiyor şuan olmamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X