Hocam burda iyi niyetinizden bahsedip durduğunuz için iyi niyetinize inanıp inanmamak benim elimde ve iyi niyetinize inanmıyorum. Ben demiyorum ki bazı konularda kimi insanlara yardımınız dokunmamıştır buna şahit olmadığım için bilmiyorum şahit olanlar da eminim ki takdir etmiştir. Konu çok uzuyor ben hala dediğimi savunuyorum dünyada kimse tool çıkarıp altyazıları oyuna gömememiş ve bunu siz başarmışsınız. Eminim ki bir yolunu bulup take two nun radarına yakalanmadan o yamayı çıkarabilirsiniz. Teknik şeyler yazmışsınız o kısımdan pek anlamam ama take two hiç yayınlamadığınız dosyalrın 'sanal tc numarasını' nerden bilsin. Hadi biliyo diyelim yama dosyalarındaki metinleri 'sanal tc numarası' farklı bir dosyaya kopyalı yapıştır yapmak zor mudur. Dediğim gibi bu oyuna o altyazıları gömebilen adamlar yeterki yamayı çıkartmak istesinler! gerisi faso fiso |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (13. sayfa)
-
-
zaten olay da bu. başka tool yok. başka tool olsa bu oyuna başka bir yamanın çıkması 1 hafta sürmez. sizin dediğiniz gibi belki de radara yakalanmamanın bir yolu vardır. ama bu kadar ağır yaptırımları olabilecekken kimse buna kalkışmaz, kalkışamayız. çünkü bu kumar oynamaktan farksız olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 10 Kasım 2020; 20:59:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXzaten olay da bu. başka tool yok. başka tool olsa bu oyuna başka bir yamanın çıkması 1 hafta sürmez. sizin dediğiniz gibi belki de radara yakalanmamanın bir yolu vardır. ama bu kadar ağır yaptırımları olabilecekken kimse buna kalkışmaz, kalkışamayız. çünkü bu kumar oynamaktan farksız olur.
Ya dostum buradan ekibin çekildi rdr2 sayfası kapandı bu aynı şeyleri yazmaktan yılmadınmı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ee? arkamızdan yalan yanlış atılıp tutulsun, ben de izleyeyim mi? bu mudur?
-
Yaptırım felan yok uydurmayin.Sanki adam öldürüyorsunuz amma abarttınız çıkarınıza uymadigi icin çıkartmadınız dürüst olun.
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXee? arkamızdan yalan yanlış atılıp tutulsun, ben de izleyeyim mi? bu mudur?
Artık bu imaj düzelmez kimse olan yada olmayan duruma inanmıyor kendini bosuna yipratiyorsun karapatian gibi kendini banlat git bence.
söylediğim gibi, kütahyada olan buyursun tüm belgeleri göstereyim.
@sinnerclown imaj düzeltmeye çalışan yok. alnımız ak. 3-5 tane fitne fesat kovalayan elemanın peşine takıldınız olan oyunculara oldu. bizim zararımıza olan bir durum yok.
ki ben sana olayın içerisindeyim diyorum, isteyen gelsin belgeleri göstereyim diyorum, sen kalkmış duruma kendini inandırmışsın diyorsun fikirlerine, duruşuna değer verdiğim biriydin. sana da benden yardım istediğinde elimden geleni yaptım zamanında. ama şu mesajın haline bak. demek ki neymiş, etmemek gerekiyormuş. rahatsız oluyorsan şu an benim seni engelleyeceğim gibi sen de beni engelleyebilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mosta13
Yaptırım felan yok uydurmayin.Sanki adam öldürüyorsunuz amma abarttınız çıkarınıza uymadigi icin çıkartmadınız dürüst olun.Aynn knk aynn... Adamlar ellerinde olsa yaptıkları üyelik sistemine rdr2 yi dahil ederler dahs fazla üye kazanmak için ama yapamıyorlar neden? Oyun çeviri neden aynı firmaya ait olan yamalarını ihtar üzerine kaldırdı düşün bakalım. Kendi kafanızda kurup oynuyorsunuz. Üç beş kişinin gazına gelip sikayet edenler tüm oyunseverlerin elinden bu lüksü aldılar. İşin ilginci şikayet edenlerin çoğu artık forumda aktif bile değil :),
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasua -- 10 Kasım 2020; 23:39:27 >
Birkac sikayetle güm oluyorsa bence cok zayif bir savunma vardır.Yapan ekip bunu düşünmeliydi.
Hayırdır T2 size ihtar çekerken sanalda gösteremez ama Kütahya'ya gelenlere tüm belgeleri gösterebilirsiniz dedi öylemi.
Ortada gerçekten ihtar varsa bu yaptığın bile suçtur senin. Yeter milleti kandırmayın kardeşim.
-
ulan yama çıktı oynayan oynuyor hala boş konulardan sıkılmadınız mı yamayı yapıp yayınlayanların eline sağlık konu kapandı
-
şu olay ciddi ciddi iq testine dönüştü ha. internette bir yerde göstermekle elden birine göstermeyi ciddi ciddi bir mi sanıyorsunuz?
-
bu yamayı oyunu yapanlar bile kurup deneyemez ne yaptırımı
-
yamayı yapanın eline emeğine sağlık lakin bende şöyle bir sorun oldu mönitör ve oyun ayarını 1920X1080 yapmadığım sürece türkçe yama çalışmadı o şekilde çalıştırdığımda ise hem oyun aşırı kastı hemde monitör ortasında çözünürlük dışı yazısı çıkıyor ve bu yazıyı kaldırmanın bir yolu yok pc'si hard level olan arkadaşlar sorunsuz çalıştırmıştır kesin lakin bizde durum bu ya oyuna entegre yamayı bekleyeceğiz yada bu sorunun çözümünü programda çözürnürlük seçmenin pek faydası yok sanki :(
-
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama şöyle de birşey var.BENCE hiç kimseye birşey anlatmaya gerek yoktu ve hala yok.
Kimseye laf anlatmaya gerek yok,yani anlayacağın binbir türlü insan binbir türlü fikir, düşünce var hepsini yenmeye çalışmaya bile gerek yoktu.
Zamanında hiç kimsenin kötü yorumlarına cevap vermeden,sallamadan sadece güncellemeleri yazsalardı.
Kendi kendilerine konuşur dururlardı toxic arkadaşlar.
yama çıktı çıkalı bir tantana kavga gürültü var
Deniyor ki firma kaldırttı
yav bu firmanın zararına değilki yararına olan bir durum
oyun türkçe olursa oyun türkiye de daha çok satar
belki ben yanlış biliyorum ama bu tür
eklentiler müdehaleler oyunun reklamı tanıtımı satışı
açısından pazitif faydalı girişimlerdir
hatta bırakın engellemeyi teşfik bile etmeleri gerekir
anlaşılan yamayı yapanlar böyle bir talep beklemiyordu
işi ticarete döktüler talep tepkiye dönünce kıvıramadılar
oyun firmasını bahane edip yamayı gömdüler
madem ekmeğini biz yiyemiyoruz kimsede yemesin tarzı
onlarda kendi çapında haklı büyük emek uğraş var ama gidişat yanlış
bir yamaya oyun parası kadar ücret istemek olmaz
bağış yada 1-5 tl filan deselerdi bu kadar tantana olmaz
herkesinde işi görülürdü
biz millet olarak tuttuğumuzu öpmek yerine
sürümden kazanmak felsefesini benimseyince
başaracağız birşeyleri ^^
-
anonymous tokatı yedi üstüne şak şakçıları boş yaptığı için ban yedi.Yeni hesap açıp hala boş yapıp gidiyorlar.Yurt dışındaki terör örgütü şakşakçıları gibi alakasız yerlerde '' ölücüler yammayı kaldırttı'',''türkçe yamanın sonu geldi'' tarzı paylaşım yapıp ağlıyorlar.
Anlamakta ısrar ettikleri nokta sanki bunları bitirmeye çalışan bir grup vardı.RDR2 iptali konusu forumdan konuyla alakası olmayan pekçok kişinin fikrini bellirtiği bir tartışma oldu.Çeviri grubunun izlediği politika sonucu olanlar oldu.Sürekli başkalarını eleştirmekle olmuyor.Ayrıca çeviri grubuna tek hak verdiğim nokta inatla yamayı saklıyorlar diyen bir tayfa var .Onlara laf anlatamıyorlar :D
Makine Çevirilerinde çok sık gördüğüm sığ bir yorum var.Translate yama çöplüğü olcak her yer vs...Öyle bir şey olmicak gelişime ayak uyduramayıp ağlayanlardan olmayın.Yapay zekanın gelişmesi ve bu işle uğraşan insanların bilgi birikiminin artmasıyla daha kaliteli işler göreceksiniz.Beğenmezsiniz oynamazsınız kendi tercihinizdir.Translate yama yaptılar diye kendi çevirisini yapan kişiler de var yapmamayı tercih edenlerde.Translate yamayla yarışan insanlar yenilmeye mahkum.Makine çeviri bir ayda çıkarken normal bir grubun çevirmesi aylar sürüyor.Çeviri işinin sanayi devrimi gibi makine çeviriler.Bırakıp gidenler oldu yeni yeni çeviri işine başlayan insanlarda oldu.HADES oyunu güzel bir örnek makine çevirisi varken normal çeviriside yapılıyor.Her insan kaliteli çeviride oyun oynamak zorunda değil tercihleri farklıdıdr.Onun için görevleri anlasa yaratık kesse yeterdir.Kimisi için hikaye önemlidir.Her insanı ortak potada eritmeye çalışmayın.Çağa ayak uyduramayan devletlerin ,şirketlerin ya da kişilerin sonları ortada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cenkakay08Evet yasal. Her zaman yasaldı. Oraya isterseler Uzaylılar kaldırttı da yazabilirler. Bir önemi yok. Anca çocuk kandırırlar.
Zamanında kaldırdıkları yamaları ücretsiz verdiler ve bu saatten sonra o yamadan bir kazançları olacağını sanmıyorum zaten herkesin elinden geçmiş belki de bir çok kişinin bilgisayarının bir köşesinde duruyor yama. Neden durduk yere kaldırmak istesinler sitesinden?
-
selamlar herkeze;
forumda konu açmış olan kişilerin ban yemeleri çok kafama takılır oldu. burdada aynısı olmuş.
konu açmak ban sebebi değildi ama kurallar mı değişti dh forumdaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X