Evet yasal. Her zaman yasaldı. Oraya isterseler Uzaylılar kaldırttı da yazabilirler. Bir önemi yok. Anca çocuk kandırırlar. |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (12. sayfa)
-
-
aynen koskoca oyunçeviri yalan söyleyecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXaynen koskoca oyunçeviri yalan söyleyecek
Yalan söyleyecek değil ama hem firma ile uğraşmak istemeyip hemde kullanıcılar ile uğraşmak istemeyip böyle bir şey yazmış olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamayı bitürlü yapamadım.
-
O zaman diğerleri gibi "firmayla uğraşmamak için biz kaldırıyoruz" diyebilirlerdi. Bkz: tayfunkumas, technogame vs vs
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXO zaman diğerleri gibi "firmayla uğraşmamak için biz kaldırıyoruz" diyebilirlerdi. Bkz: tayfunkumas, technogame vs vs
İşte bu seferde ihtar yok bir şey yok yamayı neden kaldırdınız diye kullanıcılarla uğraşmak zorunda kalırlardı. Technogame zaten kapandı.
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXO zaman diğerleri gibi "firmayla uğraşmamak için biz kaldırıyoruz" diyebilirlerdi. Bkz: tayfunkumas, technogame vs vs
sana son cevabım olacak konu uzamasın. bu sayfayı sürekli sabote etmeye çalışıyorsun, belli ki çeviri ekibindensin ve kuyruk acın var gibi. zaten bu msj dan sonra seni engelleyeceğim. boşa vakit kaybısın.
-yazılarında hep bir çelişki var. hangisini yazayım ki bilemedim. hem diyorsun ki ya firma bizim itibarımızı zedelemeyin diye tehdit ettiyse o
nedenle ihtarı paylaşamıyorsalar? hem de yukarıda diğer çeviri grupları "firmayla uğraşmamak için biz kaldırıyoruz" diyebilirlerdi diyorsun. senin dediklerin doğruysa adamlar bunu nasıl desin? oysa olay şu. ben doğrudan bazı çeviri gruplarına sordum. adamlar diyor ki rd2 rezaletinden sonra başımız ağrıyabilir endişesiyle kaldırdık. yani durum senin iddia ettiğin gibi değil.
-belli ki sana bahsettiğim videoyu bile izlememişsin. çünkü o video öyle altyazı çeviri translate videosu değil. resmen oyun dosyalarına müdahale ile yapılabilecek bir çeviri. izle anlarsın. eee hani firma buna karşıydı neden engellemiyor? hatta kendin bile yazmışsın firma isterse engeller diye bende onu diyorum ya zaten kardeşim. neden engellemiyor? çünkü satış yok. çünkü ticari değil. kapiş. anladın. hadi bakalım hodri meydan o videoyu yayınlayan arkadaş alta link verip ücreti 50 tl buradan alın desin. gör bakalım o video ışık hızla nasıl kaldırılıyor.
-çelişkilerin bunla da sınırlı değil. ama o video paylaşılmıyor ki yayınlıyor diyorsun. arada artık ne fark varsa? ortada güya benim yamama müdahale edenmezsiniz diye tehdit eden bir firma var ama o firma müdahale edilmiş oyunun izlenmesine engel olmuyor öyle mi? vallahi şaka gibisin. sizi acayip keklemiş çeviri ekibinin liderleri. emeklerinize yazık. olay şu oyun dosyalarına müdahale değil mesele. satmaya çaışman telif ihlali vb. ok. ama bunu itiraf edecek yürek yok o grupta bu kadar basit işte.
-çelişkilerin yaz yaz bitmez. madem malum çeviri grubu tırstı o zaman toolu paylaşsınlar bak bakalım ücretsiz ertesi gün yamayı nasıl yayınlayanlar çıkar. böyle deyince ama toolu da paylaşamazlar çünkü işte onlardan bilinir rererö falan filan diyorsun. eee yakında başkaları toolu yapacak deseler ki biz yapmadık malum grup bize verdi neyi kime nasıl ispatlaacaksın. bak burada itiraf etti adamlar senden daha kıdemli ağababaları hemde buralara günlerce yazdılar sonunda şutlandı gitti ne dedi. neden verelim kardeşim toolu o kadar emek vermişiz enayimiyiz diye. yani ortada haset var kıskançlık var.
-son çelişkin birader seni burada geren ne? bir tarafta hiç yama yok, diğer tarafta translate olsada oyunun sadece ana görevlerini çevirse de iyi kötü bir türkçe yama var. derdin sıkıntın ne kardeşim. ne yapsın millet ? çözümün varsa konuş yoksa bi zahmet sus.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 9 Kasım 2020; 20:43:8 >
-
Ortalığı karıştırıp devamlı tartışma çıkaran gereksiz üyelere cevap veiripte adam yerine koymayın.
Teşekkürler.
-
Arkadaşim bi kavga cikarmayin ya su eski konulari birakin abi artik hee gun anonymos kavgasi valla gına geldi.
merhaba
çözünürlükte 3840x2160 yok yapamıyorum o yüzden, onuda eklemeniz mümkünmü acaba. 4k monitörde oynayacaklar için.
-
konudan anlamıyorsunuz, bir bilginiz olmayan konuda elli tane fikriniz var. ağzınıza sakız olmuş anonymous aşağı anonymous yukarı. ben size olayın aslını astarını anlatıyorum ama sonra ortamı geriyorsun, olaya karşısın oluyor.
ayrıca neden kuyrduk acım olsun? benim için zaten oyunun ingilizce veya türkçe olması bir şeyi değiştirmiyor. projeden zaten "üüff ne para kaldırırız" beklentisi de yoktu. neden kuyruk acım olsun? sen söyle. bu olay kuyruk acısı değil, üzüntü. ortada %100 bitmiş bir türkçe yama varken, benim gibi türkçe içerik için didinen adamlara laf yetiştireceğinize bu çalışmalara engel olmaya çalışan, yok şikayet maili yok ot bok diye uğraşan adamlara laf yetiştirseydiniz şu an bunları konuşuyor olmazdık zaten.
ha alınmayın, lafım size değil, sizin üzerinizden genele konuşuyorum.
ben olayı örneklerle, mümkün olduğunca detaylarıyla anlatayım. tabii önce yazdıklarına cevap vereyim.
yazdıklarımda bir çelişki yok. sırasıyla gidecek olursak,
şimdi ortada birbirinden bağımsız grupların bahsi geçiyor. yani onlara gelen yazıyla/istekle/belge ile bize gelenin aynı olması gerekliliği gibi bir durum yok. belki direkt olarak avukatlar veya hukuki partnerler aracılığıyla iletişime geçerek sözlü bir şekilde kaldırttılar. belki de bizim gibi "belge" yediler. burasını kimse bilmiyor. rdr2 olayından çekinip de yamalarını kaldıran benim bildiğim technogame ve tayfunkumas var. oyun çevirinin tutup da bu konu hakkında yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. yıllardır bu sektördeler ve bir çok resmi projede de yer aldılar. ben bir şeyi iddia etmiyorum, bildiğimi söylüyorum. buyrun özel mesajım açık, kimmiş bunu diyenler paylaşın ben de bileyim. yoksa "ben x ile konuştum mevzu y imiş" derseniz size inanmamı beklemeyin.
evet bahsettiğiniz videoya bakmadım. çünkü o videonun kapak görselini hazırlayan benim, anonymousun görsellerini hazırlayan benim, rdr2 ile ilgili yayınladıkları videoları hazırlayan benim, daha sayayım mı? o videonun ne olduğunu sizden çok çok daha iyi biliyorum, çünkü 6 ay çeviri yapmamın üstüne, "belge" yememize rağmen olayın sonunun nereye varacağını bilmediğimiz için 1 ay daha test yapmış, projenin en etkin isimlerinden biriyim.
o video herhangi bir şeyi pazarlamıyor, tanıtmıyor veya yaymıyor. bu yüzden yama ile bir tutmanız mantıklı değil. "ama o video paylaşılmıyor ki yayınlıyor diyorsun. arada artık ne fark varsa?" demişsiniz ya, daha ne yazıldığını anlamamışsınız bir de bana çelişiyorsun diyorsunuz.
telif hakkı denen olay öyle basit bir şey değildir. take2 istese şu konuda rdr2 logosu var diye foruma dahi "belge" çekebilir. telif hakkı olayları gerçekten çok karışık mevzular. buraya sonra detaylı olarak değinirim.
senden daha kıdemlileri dediğiniz kişiler kim, bir fikrim yok. eğer karapathiandan bahsediyorsanız gülüyorum sadece. kendisi olaylara şahit olmuş, düşüncelerine değer verdiğim sevdiğim bir insan. bu yüzden olaylardan yana bir şeyler yazıp çizmiş olabilir, amenna. ama dediğim gibi, kendisi olaylara ŞAHİT oldu, içerisinde bulunmadı.
tool olayına gelirsek, bunu yapan sadece biz varız. böbürlenmek için söylemiyorum, durum bu. başkası tool yapar da malum grup verdi derse bizim başımıza bir şey gelmez merak etmeyin. bir şeyi yapmanın binbir türlü yolu var. bütün dijital dosyaların bir nevi tc kimlik numaraları var, hepsi birbirinden farklı. noktası virgülüne kadar aynı şeyi kodlayacak biri mi çıkacak diyorsunuz yani? siz inandınız mı şu dediğinize? tool, yama dosyaları, bunları maalesef paylaşamıyoruz çünkü kapımızda elinde her türlü yasal gücü bulunduran bir "deli" var. neden deli diyorum, çünkü adamlar ücretli ücretsiz her şeye saldırıyorlar.
bakın size ekstra bir bilgi de vereyim, civ6 yamamıza herhangi bir "belge" vs gelmemesine rağmen "aman buna da salça olur, bir kulp takarlar" diyerek kendimiz kaldırdık. ama rdr2 yaması çok farklı bir olay. biz olur da bir yolu bulunur yayınlanır diyerek yama yayına hazır olmasına rağmen cilalamaya devam ettik, 1 ay daha test ettik. hatta size özelden bir video atacağım. o video youtube kanalına önceden yüklendi, yayına hazır olarak bekliyordu. ve daha biz o videoyu yayınlayamadan bu olaylar patlak verdi.
gelen kağıtta ekipteki herkesin ismi var. ekipteki herkese yönelik bir belge. bunu kendi kafama göre paylaşamam, ki paylaşmayacaksın diyen bir "deli" var. çünkü adam açık açık tehdit ediyor, bu dediklerim harici bir şey yap bak neler oluyor diye. dijital ortamda bunu gösterdiğim gibi milyon tane yere gider bu. hukuki olarak bu sıkıntı demek. sadece benim için değil, projede yer alan yardımcı olan yaklaşık 90 tane insan için.
rdr2 için bir sürü mod var buna niye karışıyorlar diyorsunuz ya, olay şikayet. ayrıca çeviri ile mod farklı şeyler. biri görsel bir olay diğeri yazılı. çeviri içerisinde bulunan şeylerin doğruluğundan emin olamayacakları için hiçbir firma bu işe kolay kolay yanaşmaz. önceden bir şey demiyorlardı diye bir olay yok. diyorlardı. malum firma, oyunu yapan stüdyo değil onun ebeyn firması, zaten yabancı oyun topluluğunda da sevilmeyen, leş bir firma.
SWEGTA, FiveM topluluğu, redditi gibi yerlere bakarsanız görebilirsiniz. bu malum ebeveyn firmaya karşı büyük bir nefret var. hatta size şöyle bir örnek vereyim, FiveM zamanında kaldırıldı, bir ton dava olayları falan döndü biliyor musunuz bilmiyorum. ben gittim bizzat bu adamlarla konuştum. nedir ne değildir diye. aldığım cevabı atayım buraya. hatta openiv ile bile iletişime geçmeye çalıştım ama kimseye ulaşamadım.
Diyorlar ki: Dünya çapındaki diğer insanların rdr2 oynayıp eğlenmesini istemiyorlar ha? klasik. tipik vs vs.
bakın bunu diyen adam yabancı birisi. ayrıca tarihe de dikkatinizi çekerim. 4 eylül. yani eylül ayı olmasına rağmen bir çıkar yol aramaya devam ettik. ama yok işte. olmuyor. adamlar "HUKUKEN" haklılar. maalesef her yasal olan şey adil olmuyor, buna yapacak bir şey yok.
şimdi son olarak, neden bu yamaya karşısınız tarzı bir şey demişsin, onuda cevaplayayım. biz yamaya karşı falan değiliz. kolay gelsin diye iyi dileklerimizi de ilettik. bize, sizin çevirilerinizden gömelim yamaya dediklerinde, projede yer alan herkesi ikna ederseniz neden olmasın dedik. onun da mesajları duruyor, atabilirim.
ayrıca bu yamanın, makine yamanın, discord sunucusu açıldı açılalı, asıl nickimle görürlerse banlarlar diyerekten farklı bir nick ile yer alıyorum. bir ton insana da yardımcı oldum. hala da oluyorum. çevirilerden yana yapılan geri bildirimler için önerilerde dahi bulunuyorum. yamanın youtubeda yayınlanan videolarına KAPAK TASARIMI bile yapıyorum.
ama öcü olan anonymous oluyor. bu mesajı yazmamın, yine büyük resim görülmüş diye yorum atmamın sebebi de bu. biz öcü değiliz. bizim rdr2 için yapılan hiçbir yamaya karşı tavrımız yok. elimizden bir şey gelse yaparız ama elimiz kolumuz bağlı. diğer mesajlarda belirttim, yine belirteyim. varsa kütahyada veya yakınlarında birisi, buyursun elden göstereyim ihtarı da detayları da. ama onun harici "anon aşağı anon yukarı" can sıkıcı oluyor.
elimizden gelen bir şey yok, mevzu bundan ibaret. elimiz kolumuz bağlı ve mevzu PARA değil.
ha bütün bunlara cevap vermeyip geçebilirim, evet. ama olay artık içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. bir oyunun yaması yüzünden her gün özelden olsun oradan buradan olsun küfür yemek can sıkıcı. hem de yama çıksın diye elimizden geleni yapmış olmamıza rağmen.
buyrun, forumda da bulunan, rdr2 makine translate discordunda da bulunan, HydraaaUA. adamı her yerden engellememe rağmen bu sefer steam profilimi bulmuş.
https://steamcommunity.com/id/HydraauA
maalesef her topluluğun içerisinde böyle art niyetli, fitne fesat peşinde koşan gereksiz insanlar var. sizin konuyu bilmeden böyle yorumlar yapmanız işte böyle gereksizlerin elini güçlendiriyor. amenna, sizin de konunun iç yüzünü detaylı olarak bilmenizin bir imkanı yok. ama insanlar "ne yalan sıksak bunlara şimdi eheheh" diye ellerini ovuşturmuyor. cidden elimizden gelen bir şey yok. hukuki olarak elimiz de dilimiz de kesilmiş vaziyette.
tekrar söylüyorum, varsa kütahya etrafında olan, buyursun. ne görmek istiyorsa göstereceğim, söz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 10 Kasım 2020; 3:11:43 >
-
Arkadaşlar yama için elinize sağlık ama hâlâ anonymous yüzünden tartışma alevlendirmeyin. Olay tamamen şikayet üstünden döndü. Hangi millet kendi dilinde hazırlanan yamayı şikayet eder aa Türkler etmiş demek ki bu yamada birşey var diyip içeriğine bakılmadan yılanın başı küçükken ezilir muhabbeti gibi ihtar verildi.
Bende söylenilen ayarları(DX12 vs. vs.) yapmama rağmen çalışmadı.
-
Aynı şekilde benim profilime'de yorum atmıştı, silip engel attım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXkonudan anlamıyorsunuz, bir bilginiz olmayan konuda elli tane fikriniz var. ağzınıza sakız olmuş anonymous aşağı anonymous yukarı. ben size olayın aslını astarını anlatıyorum ama sonra ortamı geriyorsun, olaya karşısın oluyor.
ayrıca neden kuyrduk acım olsun? benim için zaten oyunun ingilizce veya türkçe olması bir şeyi değiştirmiyor. projeden zaten "üüff ne para kaldırırız" beklentisi de yoktu. neden kuyruk acım olsun? sen söyle. bu olay kuyruk acısı değil, üzüntü. ortada %100 bitmiş bir türkçe yama varken, benim gibi türkçe içerik için didinen adamlara laf yetiştireceğinize bu çalışmalara engel olmaya çalışan, yok şikayet maili yok ot bok diye uğraşan adamlara laf yetiştirseydiniz şu an bunları konuşuyor olmazdık zaten.
ha alınmayın, lafım size değil, sizin üzerinizden genele konuşuyorum.
ben olayı örneklerle, mümkün olduğunca detaylarıyla anlatayım. tabii önce yazdıklarına cevap vereyim.
yazdıklarımda bir çelişki yok. sırasıyla gidecek olursak,
şimdi ortada birbirinden bağımsız grupların bahsi geçiyor. yani onlara gelen yazıyla/istekle/belge ile bize gelenin aynı olması gerekliliği gibi bir durum yok. belki direkt olarak avukatlar veya hukuki partnerler aracılığıyla iletişime geçerek sözlü bir şekilde kaldırttılar. belki de bizim gibi "belge" yediler. burasını kimse bilmiyor. rdr2 olayından çekinip de yamalarını kaldıran benim bildiğim technogame ve tayfunkumas var. oyun çevirinin tutup da bu konu hakkında yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. yıllardır bu sektördeler ve bir çok resmi projede de yer aldılar. ben bir şeyi iddia etmiyorum, bildiğimi söylüyorum. buyrun özel mesajım açık, kimmiş bunu diyenler paylaşın ben de bileyim. yoksa "ben x ile konuştum mevzu y imiş" derseniz size inanmamı beklemeyin.
evet bahsettiğiniz videoya bakmadım. çünkü o videonun kapak görselini hazırlayan benim, anonymousun görsellerini hazırlayan benim, rdr2 ile ilgili yayınladıkları videoları hazırlayan benim, daha sayayım mı? o videonun ne olduğunu sizden çok çok daha iyi biliyorum, çünkü 6 ay çeviri yapmamın üstüne, "belge" yememize rağmen olayın sonunun nereye varacağını bilmediğimiz için 1 ay daha test yapmış, projenin en etkin isimlerinden biriyim.
o video herhangi bir şeyi pazarlamıyor, tanıtmıyor veya yaymıyor. bu yüzden yama ile bir tutmanız mantıklı değil. "ama o video paylaşılmıyor ki yayınlıyor diyorsun. arada artık ne fark varsa?" demişsiniz ya, daha ne yazıldığını anlamamışsınız bir de bana çelişiyorsun diyorsunuz.
telif hakkı denen olay öyle basit bir şey değildir. take2 istese şu konuda rdr2 logosu var diye foruma dahi "belge" çekebilir. telif hakkı olayları gerçekten çok karışık mevzular. buraya sonra detaylı olarak değinirim.
senden daha kıdemlileri dediğiniz kişiler kim, bir fikrim yok. eğer karapathiandan bahsediyorsanız gülüyorum sadece. kendisi olaylara şahit olmuş, düşüncelerine değer verdiğim sevdiğim bir insan. bu yüzden olaylardan yana bir şeyler yazıp çizmiş olabilir, amenna. ama dediğim gibi, kendisi olaylara ŞAHİT oldu, içerisinde bulunmadı.
tool olayına gelirsek, bunu yapan sadece biz varız. böbürlenmek için söylemiyorum, durum bu. başkası tool yapar da malum grup verdi derse bizim başımıza bir şey gelmez merak etmeyin. bir şeyi yapmanın binbir türlü yolu var. bütün dijital dosyaların bir nevi tc kimlik numaraları var, hepsi birbirinden farklı. noktası virgülüne kadar aynı şeyi kodlayacak biri mi çıkacak diyorsunuz yani? siz inandınız mı şu dediğinize? tool, yama dosyaları, bunları maalesef paylaşamıyoruz çünkü kapımızda elinde her türlü yasal gücü bulunduran bir "deli" var. neden deli diyorum, çünkü adamlar ücretli ücretsiz her şeye saldırıyorlar.
bakın size ekstra bir bilgi de vereyim, civ6 yamamıza herhangi bir "belge" vs gelmemesine rağmen "aman buna da salça olur, bir kulp takarlar" diyerek kendimiz kaldırdık. ama rdr2 yaması çok farklı bir olay. biz olur da bir yolu bulunur yayınlanır diyerek yama yayına hazır olmasına rağmen cilalamaya devam ettik, 1 ay daha test ettik. hatta size özelden bir video atacağım. o video youtube kanalına önceden yüklendi, yayına hazır olarak bekliyordu. ve daha biz o videoyu yayınlayamadan bu olaylar patlak verdi.
gelen kağıtta ekipteki herkesin ismi var. ekipteki herkese yönelik bir belge. bunu kendi kafama göre paylaşamam, ki paylaşmayacaksın diyen bir "deli" var. çünkü adam açık açık tehdit ediyor, bu dediklerim harici bir şey yap bak neler oluyor diye. dijital ortamda bunu gösterdiğim gibi milyon tane yere gider bu. hukuki olarak bu sıkıntı demek. sadece benim için değil, projede yer alan yardımcı olan yaklaşık 90 tane insan için.
rdr2 için bir sürü mod var buna niye karışıyorlar diyorsunuz ya, olay şikayet. ayrıca çeviri ile mod farklı şeyler. biri görsel bir olay diğeri yazılı. çeviri içerisinde bulunan şeylerin doğruluğundan emin olamayacakları için hiçbir firma bu işe kolay kolay yanaşmaz. önceden bir şey demiyorlardı diye bir olay yok. diyorlardı. malum firma, oyunu yapan stüdyo değil onun ebeyn firması, zaten yabancı oyun topluluğunda da sevilmeyen, leş bir firma.
SWEGTA, FiveM topluluğu, redditi gibi yerlere bakarsanız görebilirsiniz. bu malum ebeveyn firmaya karşı büyük bir nefret var. hatta size şöyle bir örnek vereyim, FiveM zamanında kaldırıldı, bir ton dava olayları falan döndü biliyor musunuz bilmiyorum. ben gittim bizzat bu adamlarla konuştum. nedir ne değildir diye. aldığım cevabı atayım buraya. hatta openiv ile bile iletişime geçmeye çalıştım ama kimseye ulaşamadım.
Diyorlar ki: Dünya çapındaki diğer insanların rdr2 oynayıp eğlenmesini istemiyorlar ha? klasik. tipik vs vs.
bakın bunu diyen adam yabancı birisi. ayrıca tarihe de dikkatinizi çekerim. 4 eylül. yani eylül ayı olmasına rağmen bir çıkar yol aramaya devam ettik. ama yok işte. olmuyor. adamlar "HUKUKEN" haklılar. maalesef her yasal olan şey adil olmuyor, buna yapacak bir şey yok.
şimdi son olarak, neden bu yamaya karşısınız tarzı bir şey demişsin, onuda cevaplayayım. biz yamaya karşı falan değiliz. kolay gelsin diye iyi dileklerimizi de ilettik. bize, sizin çevirilerinizden gömelim yamaya dediklerinde, projede yer alan herkesi ikna ederseniz neden olmasın dedik. onun da mesajları duruyor, atabilirim.
ayrıca bu yamanın, makine yamanın, discord sunucusu açıldı açılalı, asıl nickimle görürlerse banlarlar diyerekten farklı bir nick ile yer alıyorum. bir ton insana da yardımcı oldum. hala da oluyorum. çevirilerden yana yapılan geri bildirimler için önerilerde dahi bulunuyorum. yamanın youtubeda yayınlanan videolarına KAPAK TASARIMI bile yapıyorum.
ama öcü olan anonymous oluyor. bu mesajı yazmamın, yine büyük resim görülmüş diye yorum atmamın sebebi de bu. biz öcü değiliz. bizim rdr2 için yapılan hiçbir yamaya karşı tavrımız yok. elimizden bir şey gelse yaparız ama elimiz kolumuz bağlı. diğer mesajlarda belirttim, yine belirteyim. varsa kütahyada veya yakınlarında birisi, buyursun elden göstereyim ihtarı da detayları da. ama onun harici "anon aşağı anon yukarı" can sıkıcı oluyor.
elimizden gelen bir şey yok, mevzu bundan ibaret. elimiz kolumuz bağlı ve mevzu PARA değil.
ha bütün bunlara cevap vermeyip geçebilirim, evet. ama olay artık içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. bir oyunun yaması yüzünden her gün özelden olsun oradan buradan olsun küfür yemek can sıkıcı. hem de yama çıksın diye elimizden geleni yapmış olmamıza rağmen.
buyrun, forumda da bulunan, rdr2 makine translate discordunda da bulunan, HydraaaUA. adamı her yerden engellememe rağmen bu sefer steam profilimi bulmuş.
https://steamcommunity.com/id/HydraauA
maalesef her topluluğun içerisinde böyle art niyetli, fitne fesat peşinde koşan gereksiz insanlar var. sizin konuyu bilmeden böyle yorumlar yapmanız işte böyle gereksizlerin elini güçlendiriyor. amenna, sizin de konunun iç yüzünü detaylı olarak bilmenizin bir imkanı yok. ama insanlar "ne yalan sıksak bunlara şimdi eheheh" diye ellerini ovuşturmuyor. cidden elimizden gelen bir şey yok. hukuki olarak elimiz de dilimiz de kesilmiş vaziyette.
tekrar söylüyorum, varsa kütahya etrafında olan, buyursun. ne görmek istiyorsa göstereceğim, söz.
Yardımcı olmak istiyorum ama elimiz kolumuz bağlı diyorsun ama bu dediğin hiç samimi değil. O zaman yamanın türkçeye çevrilmiş dosyalarını anonim yada başka bir çeviri grubu adıyla internete sürmek samimiyetini kanıtlar. Tool çıktığı zamanda yama yerleştirilir. Tabi illa böyle birşey yapın demiyorum emek sizin emeğiniz nasıl isterseniz öyle davranabilirsiniz ama buraya gelip kendinizi iyilik meleği gibi göstermeye çalışmayın. Cidden yardımcı olmak isteseniz çok etkili bir şekilde yardımcı olabileceğinize eminim.
-
Bir kaç satır önce yazılmış devasa uzunluktaki mesajları alıntılamak yerine cevapla butonu ile yanıt versene kardeşim. Hiç mi forum kullanma bilgin yok? Biraz mantık ya, sayfanın içine ettiniz mobilcilere eziyet çektiriyorsunuz.
-
ben türkçe anlatmaktan yoruldum artık ugandaca yazacağım. belki onu anlarsınız. dostum, çeviriler de tool da o da bu da adamların radarında zaten bunları paylaşamıyoruz, nesini anlamak istemiyorsunuz bunun?
-
Hocam aslında anlıyorum siz şimdi çevirdiğiniz türkçe dosyaları internete verdiğiniz zaman bunu herkes sizin yaptığınızı anlayacak buna take two da dahil ama bunu sizin paylaştığınızı kimse kanıtlayamaz kanıt yoksa take two size herhangi bir yaptırım uygulayamaz. Yayınlanan translate yamanın peşine düşmedikleri gibi tool çıktıktan sonra da yayınlanacak herhangi bir yamanın peşine düşüp acaba bu yamayı kim yayınladı hadi yayınlayanın peşine düşelim diyeceklerini de sanmıyorum. Dediğim gibi çevirdiğiniz yamayla ne yaparsanız yapın umrumda değil ama buraya gelipte kendinizin aslında yardımsever olduğunu kanıtlamaya çalışmayın. Forumda hiç vakit geçiren bir insan değilim sadece RDR2 yaması için foruma arada bakıyorum ve insan aklına hakaret gibi savunmanızı görünce kendimi tutamayıp yazmak istedim. Emek sizin yama sizin ya yayınlayın yayınlamıyorsanız da iki yüzlü davranmayın lütfen.
-
yahu türkçe bu kadar zor bir dil değil. nesini anlamıyorsunuz hocam?
ya biz yapmadık kuzenimiş yapmış diye bir şey yok. böyle bir savunma şekli yok. o dosyayı üreten kim? biziz. saklaması gereken kim? biziz. saklanmazsa, ne şekilde olursa olsun ortaya çıkarsa başı yanacak olan kim? yine biziz.
yardımsever olduğuma/olduğumuza inanıp inanmaman gram umrumda değil. benim derdim mevzuyu anlatmak. ama görüyorum ki size bırakın anlatmayı, evinize gelip sunum yapsam anlamamakta ısrarcısınız.
adamlar ne diyor biliyor musun? faaliyetlerini durdur, dosyaları koru, şunu şunu yap, yapmazsan da şu kadar şu kadar miktar sana geçireceğiz. onaylıyor musun? MECBUR ONAYLAYACAKSIN. şakası yok bu işin.
yardım severseniz yamayı yayınlayın ne demek yahu? siz 3-5 hafta oyun oynayacaksınız diye 90 tane insanın yıllar boyu başı mı ağrısın? bu nasıl bir argüman?
bizim paylaştığımızın kanıtlanıp kanıtlanmaması değil mevzu. atıyorum XX01WW gibi bir "sanal tc numarası" olsun dosyanın. sana gelirken bu adamlar, XX01WW kodlu o zıkkımı koruyacaksın diyorlar. ya yok et, ya da gün yüzüne çıkarma.
iş bu kadar basit. hani daha olayı ne şekilde anlatayım anlamanız için? eylül ayında bile, yama çıksın bir şekilde diye geçtim türkiyeyi, başka ülkelerden insanlarla iletişime geçiyoruz, siz diyorsunuz ki iki yüzlüsünüz.
translate yamada sorun yaşayanlara dclerine gidip yardım ediyorum, video çekenlerine kapak hazırlıyorum. diyorsunuz ki yardım sever değilsiniz.
ne yapalım? bebek yağıyla mutlu sonlu masaj mı yapalım? derdiniz ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 10 Kasım 2020; 19:50:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X