Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
40
Favori
147.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asıl bomba 30 Kasım'da tool çıkınca patlayacak olur da full bir şekilde yama çıkarsa translate şekilde o zaman görün yaygarayı bilinmez ama malum çeviri grubu cikartabilir yamayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bende altta ingilizce altyazı üstüne de türkçe altyazı binmiş şekilde çıkıyor.. ingilizce altyazıyı nasıl yok edebilirim?

• Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu yamayı deniyorum ama konuşma gerçekleşiyor ve altyazı 4 5 saniye sonra geliyor. Bu bir sorun mu yoksa normal mi ?

• Arkadaşların emeğine sağlık, üşenmeden günlerce uğraştı ve yamayı çıkardılar ama kendi adıma bu haliyle kullanmak çok zor. Zira yazılar belirince bir anda 50-60'dan 12'ye düşen FPS'den, teknik imkansızlık nedeniyle menüler dahil, yan görevler ve oyun içindeki diğer materyallerin de çevrilememiş olması büyük engel ve sorun olarak karşımıza çıkıyor. Ben, ilk bölümün çeyreğine kadar dayanabildim ve maalesef silmek zorunda kaldım. Bu haliyle kullanmayacağım da. Beklemeye devam ediyorum. Eğer tool çıkar da, yama tam ve eksiksiz şekilde çıkarılırsa yüklerim. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yükledim masaüstüne attım ve calıstırdım oyuna girdim. Gayet akıcı calısıyor. Yazılar ve çevir aynı anda belirliyor ve çeviri translate yamasına hiç benzemıyor. Az bucuk eksiklikler illaki var ama metinler anlasılır vaziyette. Ben begendım kesınlıkle. Emeğe sağlık. Diğer yamalarda böyle olsun ac valhalaya el atın derim

• gömün şu yamayı oyunaa

gömün beni çukuraa

• Biraz yukarı da FPS'in 50-60 seviyesinden 12'lere düştüğünden bahsetmiştim ama sorun bendeymiş. Ayarlardan Full Screen yapıp, Arabelleğe almayı da kapatınca sorun düzeldi. Fakat aslında bu sorun benden değil, oyundan kaynaklı. Çünkü en başında ayarları böyle yapmıştım ama oyun ilginç şekilde arayları kafasına göre değiştiriyor! Üstelik konsoldan Port olduğu içinde bir yığın daha başka hataları da mevcut. Mesela Vulkan + Directx 12 fark etmeksizin hata verip oyundan atabiliyor. 

• Çiçek gibi mesajım silinmiş teşekkürler donanımhaber  

• iracible İ kullanıcısına yanıt

Açık hakaret döşersen acımaz silerler bir de ceza alırsın." Toksik" "düşük zekalı" gibi birşeyler yazmıştın normaldir.

• Bu konuda bile yazım hatalarının olması ister istemez insanı düşündürüyor.

• Ps4 te nasıl çalışıyor yav anlamadım kırık ps4mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Ps4 te nasıl çalışıyor yav anlamadım kırık ps4mü ?

Yok remote play kullanım ps4 deki oyunun pc ye aktarıp ona Türkçe yama ekliyorlardı sanırım yanlış hatırlıyor da olabilirim.

• PS4 için yapan var mı yamayı ?

• ps4 remote play özelliği ile aynı işlevde kullanılabiliyor yama.

• Arkadaşlar oyunu çalıştırdığımda manuel veya auto save alamıyorum türkçe yamadan dolayı.Aynı sorunu yaşayan var mı ?

• Monitörüm 1440*900 fakat öyle bir seçenek yok yama da ne yapabilirim

• Yamayı (programı) Direcx12 değil de, Vulkan'a göre ayarlar mısınız?

Bilindiği gibi oyun Directx12 modunda çoğu PC'de "ERR_GFX..." hatası vererek oyundan atıyor ki, bunu Rockstar'da doğrulayıp, kesin olmayan ama işe yarayabilir diyerek birkaç çözüm adımı da yayınlamıştı. Fakat görüldü ki, bu çözümler de çoğu kişi de işe yaramadı. Oyun, Vulkan'a alındığında sorunsuz devam ederken, Directx12'de hem oyundan atma ve üstelik hem de FPS düşüşü yaşıyor. Evet, Vulkan'da FPS daha yüksek seyretmekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Asıl bomba 30 Kasım'da tool çıkınca patlayacak olur da full bir şekilde yama çıkarsa translate şekilde o zaman görün yaygarayı bilinmez ama malum çeviri grubu cikartabilir yamayi

bende onu bekliyorum. bu stil türkçe yamayı beğenmedim maalesef. bu kadar beklemişiz zaten bir 30 gün daha bekleriz yeter ki düzgün olsun.

• Kardeşler çok güzel bir iş yapmışsınız tebrik ederim. RDR 2 kırılmış bu güzel haber neden mi? Çünkü ben şahsen Rockstar Games firmasını yerinde ziyaret ettim ve oyunlarınıza neden Türkçe Dil desteği eklemiyorsunuz Türk oyuncuları GTA ve RDR oyunlarını çok seviyor diye sorduğumda, kabaca bana şöyle bir cevap verdiler. " Hali hazırda oyunlarımıza verdiğimiz dil desteği bizce yeterli, Türkiye de çok az oyuncu kitlesi var ve zaten Türkler ingilizce biliyor. Fakat ilerde neden olmasın. " Şeklinde cevap aldım. Bunu size şöyle çevireyim, adamlar bizi sömürülmüş bir ülke olarak gördüklerinden dilimizi de pek sallamıyorlar. Sizde onları sallamayın hikayeyi oynamak için zamunda.net' den indirin ve buradan da TR yaması ile temiz bir şekilde oynayın.

Bazı arkadaşlarda yok efendim oyun az satılıyormuş adamlar parasının karşılığını alamıyormuş gibi hikayelere inanmayın, yıllarca bende bu teoriye inandım ama böyle olmadığını yaş 27 olunca anladım.

Haa birde TR yamalarından para kazanan bir kitle var. Onlara da şu kadarını söyleyeyim Zaman ve emek veriyorsunuz eyvallah ama bu oyun sahiplerinin dışında ciddi paralar kazanmanız anlamına gelmez. Harcadığınız emek kadar para talep ettiğiniz ise kimse size bir şey demez.

• 30 Kasım' da ne olacak? Tool ne demek? Tool çıkınca ne olacak? Biraz açıklarmısın?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.