Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
40
Favori
146.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim var acaba?Ayrica o parali çeviri yapan grup öldü.Ana hikaye iyi cevrilmis basliktada sadece ana hikaye demiş gözlerin görmüyor heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri çıkıp dragons dogma dark arisen translate yama yapamıyor mu ya o kadar kişi istiyor? :(

• xblowx123 kullanıcısına yanıt

hangi grubun hocam nerede başka çevirendemi var

• Mesajın sonu sürprizli...

Bakın arkadaşlar, Firmalar kendi ürettikleri bir oyunu bir şekilde editleyerek "PARA KARŞILIĞI SATARAK KAR ELDE EDEN KİŞİLERE KARŞI HAREKETE GEÇERLER". Çünkü bu haksız kazanç, telif ihlali, başka birinin ürettiği bir içerikten ikinci kullanıcı olarak haksız kazanç elde etme, suistimale girer.

BUNUN DIŞINDA O İÇERİĞE EKLEME YAPARAK ÜCRETSİZ YAYINLAYANLARA ÇOK NADİR DURUMLAR DIŞINDA MÜDAHALE ETMEZLER Kİ, DİLİ YERELLEŞTİRİP ÜCRETSİZ DAĞITMA KISMINA İSE ASLA YASAK GETİRMEZLER.

Anonymous'un ihtar almasının sebebi de işte tam olarak buydu. Başkasına ait olan bir ürünü, ekleme yaparak tekrar satışa sunmak suçtur! Ücretli sattıkları için marka harekete geçti. Anonymous şu anda istese ücretsiz bir şekilde bu eklentiyi dağıtmakta serbesttir. Şirket, ücretsiz olduğu takdirde hiçbir yaptırım uygulamaz. VE SÜRPRİZ;

Anonymous'un sitesine girdiğinizde sizi şu aşağıdaki popup karşılıyor ve Youtube kanalları olan "Türkçe Oyun Filmi Vlog" adresinin reklamını yaparak, oyunları Türkçe izleyebileceğinizi belirtiyor ki, kanala girip baktığınızda da RDR2 için ürettikleri ve ücretli satmaya çalıştıkları Türkçe yamayı oyuna gömüp videosunu çektiklerini görüyorsunuz ;) Yani neymiş? Yukarıda dediğim gibi oyun yamasını parayla satmaya çalıştıkları için ihtar yemişler, aksi halde Türkçe alt yazılı oyunu Youtube'de dahi yayınlayamazlardı. Hani burada çok bilmişler var, Türkçe yama yapmak tamamen yasak diyorlardı ya, hah onlara gelsin işte bu mesaj... Saygılar sevgiler.

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizari82 -- 8 Kasım 2020; 19:42:21 >

• denizari82 D kullanıcısına yanıt

O videoyu yapan arkadaşta donanım haber forumunun Türkçe yama moderatörüdür buda ek bilgi

• Elinize sağlık dostlar.

yine büyük resmi görmüş birileri RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) 

hala olayın para olduğunu sananlar var yazık la

• mosta13 M kullanıcısına yanıt
    30 kasım? ne var ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yama bende hangi ayarı yaparsam yapayım fps drop oluşturuyor oyunda buda beni rahatsız ediyor.Sanırım yama tam olarak hazır değil.

Multiplayer geçen ay haber yapmıştır. Ne olur bilinmez.
    http://https://youtu.be/T5LxvOrQYdA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mambaking24 M kullanıcısına yanıt

Kim istiyor acaba?Senden baska görmedim malesef

• Kaç denemeden sonra çalıştı yama. Hatta denemek amaçlı kapatın denilen ayarları açtım yine çalıştı. Ama bu ayarları açma nedenim de sürekli olarak drop oluşuyor. Ayarları kıstım filan fark etmiyor.
    Hatta belki orijinalde çalışmaz diye de diğer sürümü indirdim. Onda da durum aynı.
    Hatta hatta hem hd monitörde denedim hemde 4k tv’yi 2k yapıp denedim yine takılıyor. Bu da büyük sıkıntı.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

sen söyle o zaman büyük resmi görenlerle dalga geçen bay çok bilmiş. aydınlat bizi de gerçeği öğrenelim. basitçe soracağım net cevap ver.

çeviri grubu diyor ki güya yayıncı şirketten ihtar aldık.

hem de maaşallah öyle bir ihtar ki paylaşamıyorlar bile korkudan. o derece gizli.

sürekli bir gizem sürekli bir ima çabası ile doğru dürüst açıklama bile yapamıyorlar. o derece ciddi bir olay yani.

ama bir bakıyoruz bizim çeviri grubunun yayınlanmamış, yayınlanması teklif bile edilmesi yassak olan yaması youtubede yayınlanıyor. üstelik öyle altyazı translate çeviri falan değil. hem de binlerce kişi tarafındanda izlenmiş hala da açık izleniyor.

o zaman işte insanlar sorar kardeşim. bu nasıl oluyor diye? hani tool ile oyun dosyalarına müdahale olduğu için şirket ihtar yolllamıştı. hani bu şirket

yamaya karşıydı. koskoca youtube bile engel olmuyor şakır şakır izletiyor. demek ki olay öyle yama yapmak yayınlamak paylaşmak meselesi değilmiş.

parayla oyunuma yama yapıp satamazsınız demediyse bu şirket neden yama ya-yın-la-na-mı-yor?????

ne o zaman sen söyle de bilelim kardeş. bırak artık şu malum grubun avukatlığını yapmayı. sürekli burada yazıp milletin hevesine limon sıkma çaban nedir anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 8 Kasım 2020; 23:54:53 >

Günaydın :)

• bak işte konudan yana hiçbir fikrin olmadığı nasıl da belli.

o video yapılan yamayı promote ediyor mu? hayır.

o videoyu istese take2 yayından kaldırabilir mi? evet.

o videonun bir dosya, yama vs yaydığı var mı? hayır.

ha şu da var, o bir video. istersen sonradan gömdüm yazıları dersin, kimse de aksini ispatlayamaz. yani anlamadıysan direkt söyleyeyim, bundan sıyrılması kolay.

ben sana gelir derim ki, bak kardeşim benim dosyalarımla oynamışsın, bunları kaldıracaksın, kaldırdığının sebebini de söylemeyeceksin, söylemeyeceksin ki beni kötü göstermeyesin, bunların hiçbirine uymazsan, kanunlar benden yana, böbreğine kadar alırım.

hadi paylaş bakalım ihtarı. bak ne oluyor.

yamayla ben de video atarım, bunda bir problem yok. videoyla yama dosyasını bir tuttuğuna göre konudan yana hiçbir fikrinin olmadığı çok açık.

kütahya yakınlarındaysan gel elden göstereyim sana ihtarı. bu cümlemden de anlamadıysan yine belirteyim ben, grubu savunduğum yok. neyin ne olduğunu söylüyorum, çünkü olayların içindeyim.

• Eline sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

bak işte konudan yana hiçbir fikrin olmadığı nasıl da belli.

o video yapılan yamayı promote ediyor mu? hayır.

o videoyu istese take2 yayından kaldırabilir mi? evet.

o videonun bir dosya, yama vs yaydığı var mı? hayır.

ha şu da var, o bir video. istersen sonradan gömdüm yazıları dersin, kimse de aksini ispatlayamaz. yani anlamadıysan direkt söyleyeyim, bundan sıyrılması kolay.

ben sana gelir derim ki, bak kardeşim benim dosyalarımla oynamışsın, bunları kaldıracaksın, kaldırdığının sebebini de söylemeyeceksin, söylemeyeceksin ki beni kötü göstermeyesin, bunların hiçbirine uymazsan, kanunlar benden yana, böbreğine kadar alırım.

hadi paylaş bakalım ihtarı. bak ne oluyor.

yamayla ben de video atarım, bunda bir problem yok. videoyla yama dosyasını bir tuttuğuna göre konudan yana hiçbir fikrinin olmadığı çok açık.

kütahya yakınlarındaysan gel elden göstereyim sana ihtarı. bu cümlemden de anlamadıysan yine belirteyim ben, grubu savunduğum yok. neyin ne olduğunu söylüyorum, çünkü olayların içindeyim.

Ben hala aynı şeyi söyleyeceğim; Mesele dosyayla oynamak değil, mesele oynanmış o dosyayı satarak bundan gelir elde etmeye çalışmak... Ki, aslında o logodan, o isimden, o üründen para kazanmaya varıyor bu iş temelde. Yani firma öyle değerlendiriyor. Fakat ücretsiz şekilde o oyun için bu yamayı dağıtırsan onu görmezden gelecekler, gelirler, çünkü zaten halihazır da geliyorlar. Örnek; Nexus'da yüzlerce RDR2 yamaları. Hem de oyunun dosyalarına öyle bir müdahale eden yamalar ki bunlar, oyunun dünyasını değiştiriyor...

Parayla alakası yok olayın. Ücretli - ücretsiz hiçbir şekilde izin vermiyor firma. Max Payne 3 yaması ücretli miydi? Değildi. Neden kaldırıldı peki?

Mafia 2 - Mafia 2 DE yamaları peki?

LA Noire yaması peki?

Sözüm söz, varsa Kütahya yakınlarında birisi, gelsin elden göstereyim belgeyi.

• açamayan bir ben miyim arkadaşlar :)) adımları takip ediyorum ama yapamadım henüz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.