Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
40
Favori
146.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalıştırmayı başardım fakat bazı konuşmalarda çıkmıyor :( atlıyor

sonraki konuşmalarda türkçesi çıkmaya devam ediyor.

Tam tamına sorunsuz çıkması için ne önerirsiniz var mı bilen?

• rdr2'in kaç tane yaması var ya şimdi?

tam anlamıyla yan görevleriyle, mysterious görevleriyle vesaire %100 yamasını çıkaracak babayiğit yok mu? 30 kasım'da open iv tool yayınlayacak oyun için

@zartzurt456 reis sen ne yaptın

• Olay yerli arabaya döndü.Cumhurbaskani birkac sene önce demisti ya yokmu yapacak bir babayiğit diye aynısını rdr 2 türkceye diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen indirelim.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Anonymous perişan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fortnite30 F kullanıcısına yanıt

Helal be errrkek

• Arkadaşlar bu çeviri oyunun hangi bölümüne kadarını kapsıyor... ayrıca bu oyun türkçe bir harikaymış keşke o yapılan çeviri kurban gitmeseydi bazı şeylere öyle gereksiz yere hem çeviri grubu hemde bazı arkadaşlar yanlış yaptı ki çok güzel bir şeyi kaçırmışız bu yamayı oynarken anladım. Bunu yapanlarında eline kolunu yüreğine sağlık 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helal olsun.

anonymous ve parayla çeviri satın almak isteyenler, parayla çeviriye karşı çıkanlara laf sokan tayfa bozulmuştur bu konuya  

• Her şeyi denedik olmadı nasip değilmiş :D

• yine gelmiş yasal olarak sıkıntı yaşarsınız diyen tipler.

yahu yotube'da adam altyazıları oyuna gömmüş, bak gömmüş diyorum öyle translate gibi değil resmen yamayı kurup youtubeden yayınlıyor.

binlerce izlenmiş. eeeeee nerde yasal sıkıntı. çünkü olmaz mabadınızdan element uydurmayın. parayla satmadığın sürece şirket senin zerre derdine düşmez.

bunu artık şu kalın kafanıza sokun.

NOT: Aynı soru malum çeviri grubunda aynen böyle diğer üyelerce de sorulmuş cevap bile veremiyorlar o konuda duyuru kısmını okuyun demek dışında.

açık açık biz parayla satmak istedik şirket para işini duyunca bize dur dedi diyemiyorlar. isteseler yamayı ücretsiz paylaşabilirler veya isteseler o tool'u da paylaşırlar yamayı başkaları gömer çıkarır ama vermiyorlar olay bu.

not :2 inanmayanlar alın izleyin helal olsun elemana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 8 Kasım 2020; 13:59:50 >

• elinize sağlık güzel emek, yarım saat falan oynadım sonra 1 saniyelik sub delay'ı yüzünden pek giremedim içine olayın, biraz daha bekleyelim bakalım 30 kasımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 8 Kasım 2020; 14:15:57 >
  • silverdagger S kullanıcısına yanıt

Bişi diyim mi, 30 kasımda tool çıkarsa eğer aynı gün daha dk geçmeden izni kopardık yama üyelere özeldir demezlerse bişi bilmiyorum

• Geleneksel anonymosa laf atma dönemleri baslar 30 kasimda.

• arkadaşlar söylenenlerin hepsini yaptım ancak halen ingilizce altyazılar.. neden olabilir?

edit: tamamdır hallettim teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 8 Kasım 2020; 15:28:11 >
  • Eline sağlık dostum.

• şu yama olayında makine çevirisi de olsa ps4 üzerinde %100 bir çeviriye kavuşabiliriz inş. tarzanca ingilizceme güvenemiyorum

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Stabil olmamasi normal gomulu yama degil 3rd party program ile calisiyo toolsuz bu kadar oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi de çeviri değil ki başlığı düzeltin algı yaratmayın diğer paralı çeviri grubunun çeviri daha güzel artı olarak bu hiç çevrilmemiş yüzde 20 bile değil çalışmıyor keşke bununla uğraşacağınıza toolu işini çözseydiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xblowx123 -- 8 Kasım 2020; 17:6:0 >
  • Horizon Zero Dawn Translate çeviri düşünmüyor musun kral? Anonymous'un var sadece şuanda. @zartzurt456 @Arisaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 8 Kasım 2020; 17:12:3 >
  • yapan var zaten translate

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.