Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
40
Favori
147.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende herhalde belgelerim klasöründekileri rdr’ni dosyalarını komple sildikten sonra oldu. Bir de komple güvenlik duvarını kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

yine gelmiş yasal olarak sıkıntı yaşarsınız diyen tipler.

yahu yotube'da adam altyazıları oyuna gömmüş, bak gömmüş diyorum öyle translate gibi değil resmen yamayı kurup youtubeden yayınlıyor.

binlerce izlenmiş. eeeeee nerde yasal sıkıntı. çünkü olmaz mabadınızdan element uydurmayın. parayla satmadığın sürece şirket senin zerre derdine düşmez.

bunu artık şu kalın kafanıza sokun.

NOT: Aynı soru malum çeviri grubunda aynen böyle diğer üyelerce de sorulmuş cevap bile veremiyorlar o konuda duyuru kısmını okuyun demek dışında.

açık açık biz parayla satmak istedik şirket para işini duyunca bize dur dedi diyemiyorlar. isteseler yamayı ücretsiz paylaşabilirler veya isteseler o tool'u da paylaşırlar yamayı başkaları gömer çıkarır ama vermiyorlar olay bu.

not :2 inanmayanlar alın izleyin helal olsun elemana.

Ellerinde tool falan yok hani tool yazdık, kendi toolumuzu yaptık diyorlar iyi yemişler milleti. Scripthook ile çevirdiler gidip görkeme sorabilirsiniz :)

• Yok hocam, belgelerimdeki dosyaları silip oyuna girip ayarları baştan düzenledim. Çözünürlükler uyuyor, güvenlik duvarı kapalı. dx12 otomatik açık zaten yada ben bilmiyorum yerini. vulkan kapalı. oyundan çıktım, yönertici olarak açtım mod uygulamasını ve 1440p olarak kullanmış olduğum monitör ve oyuna odaklı olarak 1440p ayarla yönetici başlattım modu ama hala olmadı :S

• Noldu yaaa arkadaşın fotosu gitmiş 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt

Dostum Kütahya'ya yakınım ben. Arabayla geleceğim yarın. Kaçta nereye geleyim? Görmek istiyorum ihtarı.

• Dosyayı indiren bi zahmet upload edip paylaşsın.Uyduruk sitelere üye olmaktan bıktık

• Çok teşekkür ederim,

• _hafiz_ _ kullanıcısına yanıt
    vsync bide altındakini de kapat afını unuttum

Buraya at?

• Yatak odasına kadar girilen bir oyun

• emeği geçen her arkadaşın ellerine sağlık

• Directx'de çalıştırınca 5-10 dakika sonra err gfx state hatasını alıyorum. Vulkan'da bir sorun yok. İnternetteki tüm çözümleri denedim neredeyse.

Haliyle yama da çalışmıyor. Nasıl düzeltirim bilen var mı?

• yamayı deneyip oyunun yarısından fazlasını bitiren var mı ana hikayeyi görüşleriniz nelerdir çeviri hakkında, mafia da başlarda iyidi hikaye derinleştikçe cümleler saçmalamaya başlamıştı bunda da öyle bir sıkıntı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BB9945F7

yamayı deneyip oyunun yarısından fazlasını bitiren var mı ana hikayeyi görüşleriniz nelerdir çeviri hakkında, mafia da başlarda iyidi hikaye derinleştikçe cümleler saçmalamaya başlamıştı bunda da öyle bir sıkıntı var mı?

Makine çevirisiyle ancak o kadar. Ucuz etin yahnisi misali. Ama anlamadığımız bir şey olmuyordu. Fiyat (bedava) perfomans ürünü resmen translate çeviriler. Bence gayet iyi. Memnun kaldım ben.

• Başarılı buldum emeğinize sağlık !

O yamalar sahipleri tarafında kendi kararları doğrultusunda kaldırıldı. Yıllar önce bu mod konusunda davalar oldu. Mahkemeler satın alınan malın sahibi tarafından istediği şekilde değiştirilebileceğine karar verdi. Tabi ki bu demek değil ki sen başkasının malı üzerinden para kazanabilirsin. Ticaret ayrı konu. Ticari hakları sende olmayan bir şeyi değiştirip ya da değiştirmeden satamazsın(Fiziksel oyunlar hariç). Ücretsiz yamalar bundan önce de yasaldı hala yasal.

• cenkakay08 C kullanıcısına yanıt

ücretli ücretsiz hiçbir yama yasal değildir.

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

Evet, baya baya kendileri karar alarak kaldırmış.

• -Demokritos - kullanıcısına yanıt
    Hocam görebildiniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Hocam buraya atabilsek çeyizimize mi kaldıracağız mereti de atmayalım? Ben o dosyayı buraya attığım gibi milyon yere gider. Benim elden gösterdiğim dosyayı nasıl yayılacak? Omurilik soğanında usb bağlantınsı olan biri varsa bilemem.

• -Demokritos - kullanıcısına yanıt

Özelden yazıyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.