Şimdi Ara

RDR'2 Türkçeleştirme... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
19
Favori
32.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Con şipırt abiniz kıracak yamaları sizin için. Bekleyin siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bu mesaj silindi.

Elinize sağlık hocam. Tüm maiileri gönderdim. Bence bunun için ayrı bir konu açmalısınız

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Olum icerlenmiyin lan iban atın aylık para yatirayimda size gelmeyin buralara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt

https://anti-anonymousceviri.blogspot.com/ alan kıran kırıyo zaten

• HydraaUa kullanıcısına yanıt

Biraz yüzün kızarsa laf attığın adamların yamasını kullanmazdın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

Killnus nasıl bir insansın anlamadım hem yama yapmak için sağda solda konu açıyorsun niohta bana yardırıp özelden yardım istiyorsun amacın ne bilelim.(İspat dersen ekran görüntüsü atabilirim.)

düşüncem değişti

• HydraaUa kullanıcısına yanıt

2019 dan beri bu arkadaşta sessizliğe büründü. John gibi askere falan mı gidecek acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Elinize sağlık hocam. Tüm maiileri gönderdim. Bence bunun için ayrı bir konu açmalısınız

Alıntıları Göster

Askere gitmeden bir ortalığı nasıl karıştırırım postu daha . :) @John Shepard nereye çıktı sevkin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MortoZorto

düşüncem değişti

Alıntıları Göster

Don değiştirir gibi düşünce değiştirilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 1 Kasım 2020; 16:50:45 >
  • Yasak değil mi bu? T2'ya mail atıyorum.

• Ne rdr2ymiş be. Ulan take two ulan rockstar

• Biz Türkler neden kendi ayağımıza sıkıyoruz hala anlamadım. Paralı çıkıyor diye RDR2'yi şikayet ettiniz kaldırıldı, sonra tool için bağış toplayalım dediniz. 200IQ

Şimdi diğer oyunları da şikayet ediyorlar RDR2 gibi olursa onlar içinde "bağış" toplarsınız. RDR'2 Türkçeleştirme... 

Neyse translate çıksın leş gibi bakarız.

RDR'2 Türkçeleştirme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaat -- 1 Kasım 2020; 19:6:20 >
  • Linçlemeyin ama her oyun için Türkçeleştirme istemek yerine dünya ortak dili İngilizceyi mi öğrensek ? Hadi bu oyunu çevirdiler diyelim yarın bir gün başka oyun için de aynı şeyler yaşanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MortoZorto

oynamayacaksınız türkçe oyun ben şikayetimi ederim paralı parasız ne varsa

var mısın iddasına :D

• Oyun çıktığından beri türkçe yama bekliyorum ciğerim soldu. Hala oynayamadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Oyun çıktığından beri türkçe yama bekliyorum ciğerim soldu. Hala oynayamadım..

Al benden de o kadar, şimdi merak ettiğim şu, openİV sene bitmeden toolu import edicek şekilde geliştirip piyasaya dağıtacağını açıkladı, e inş o zamanda yamayı vermemezlik yapmaz herhalde anonymous

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bu mesaj silindi.

Sırf malum grubun şakşakçı kitlesine olan kinimden yamalarını şikayet edeceğim. Normalde asla böyle bir şey yapmazdım ama bu anonymous denen saçma oluşum çok oldu. Tez zamanda sesleri kesile, grupları dağıla. Ayrıca bu yama konusu bana da saçma sapan geliyor. Bilmiyorlar ki çeviren 2 kişi var. 1 ay içinde openiv yeni sürümü geliyor. GPT-3 hazırda bekliyor. Heyyy yavrum heeey... Yani böyle saçma sapan konular açıp da bunu nereye kadar ilerleteceksiniz... Varsa gücünüz translate yama yada normal yama çıkınca sizde edin şikayet kaldırttırın. Böyle çoluk çocuk oyunu yapmayın...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.