Şimdi Ara

Rdr 2 ye ısınamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes övüyor diye oyunu indirdim şuan yeni oynuyorum 2 saat falan geçti üstünden ama hiç sarmadı beni oyundaki ana görevler başka oyunlardaki yan görevler gibi bir görev yapıyorsak görevin %80 i karakterimizin görevde bize eşlik eden adamla at üstünde diyaloğu , şuana kadar trene baskın yaptığımız yer iyiydi sadece o kadar combat sisteminde silahla adamı vurunca arada tutukluk yapıyor gibi birşey oluyor silaha

Oyunun geneli böyle mi yoksa sadece başlarda mı bu tarz sahneler çıkıyor

• Oyun başı sarmıyor. Sonra hikayeye dalıyorsun roman gibi. Sonra bırakamıyorsun.
  • fairtune kullanıcısına yanıt
    Oyunun ilerleyen görevlerinde hala çoğunluk at üstünde diyalog mu hocam
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Entrikalar entrikalar neler neler görcen :)
  • Ben de senin yaşadıklarını yaşadım rdr 2 çöp iğrenç bir oyun ben de sırf aşırı övülüyor diye başladım ama gram zevk alamadım oyundan zaten paso at üstünde konuşuyorlar görevler aşırı berbat katlanamadım sildim oyunu bu oyunu beğenen kişilerin oyunlar hakkındaki görüşlerinin hepsini çöpe atıyorum
  • İnsanların bu oyunu sevmeme sebebi oyunun kötü olması değil de o tarz oyun sevmemeleri ama işte bizim toplumda hep genellemeci bir yaklaşım olduğu için yorumlar da çarpık çurpuk oluyor. Sonra da yorumları okuyan insanlar ne kadar objektikte olmaya çalışsalar bir önyargı meydana geliyor ve aklı karışıyor. Lakin oyun güzel ama tamamen o çağda at üstünde görev yapmayı seven insanlar için güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 1 Aralık 2022; 3:6:48 >
  • Yeni nesil oyunda yeme içme wc ye gitme üstün başın kirlenmesi gibi şeyleri seviyor. Ben se hiç sevmem onla mı uğraşcam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rdr2 nin hikayesi oyunu harika yapıyor. sürekli diyalog sahnelerini izlemeden oynacaksanız eğer zamanınızı israf etmeyin direkt oyunu silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 2 Aralık 2022; 11:27:36 >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt
    At üstünde görev yapsak neysede boş diyalog sadece , şöyle az at üstünde laf dalaşına girseler yada atla giderken birden birkaç atlıyı kovalasak kement atsak iyi olurdu

kel oğlum keleş oğlum hayatı beleş oğlum

• Böyle tamamen boş olduğun zamanlarda oynaman lazım aceleci veya sürekli bölünen bir yapıyla alışmak zor

• White Death kullanıcısına yanıt
    Oyunu aralıksız 2 saat oynadım

Oyuna trainer kurup oyunun başlarını hızlıca geçip asıl görevlerin olduğu yerlere gelsem birşey kaçırırmıyım hocam mesela süper hız infinite health stamina gibi
  • sevmediysen sadece insanlar seviyo diye niye zorluyosun ?

demekki daha çok çerezlik ve kafa yormayan oyunları seviyorsun

Prologue bitirdin mi bilmiyorum da karakterler falan tanıtılıyor çok bir şey kaçırmazsın herhalde

• White Death kullanıcısına yanıt
    Bitirmedim onada bakarım eyvallah
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bunun kafa yoran bir tarafı yok ki sadece diyaloglar gereksiz fazla sonraki bölümlerdede gidişat böyle mi diye sordum
  • Bunu demeyecektin aforoz ederler şimdi seni. Çok isteyip oynayamadığım bir oyun. Bilgisayara aldım. Türkçe altyazı kurar oynarım dedim. Ama nedensizce loading ekranında beni masaüstüne attı. Bu oyun uğruna bilgisayara format attım. Denemediğim ayar kalmadı olmadı. Ben de xbox konsola tekrar aldım. Biraz oynadım. Türkçe altyazı olmadığından hikayeyi de tam anlayamıyorsun. Böyle oyunları hikayesi için oynarsın. Sıkıldım sildim. Bir gün güçlü bir bilgisayar alırsam, Türkçe altyazı yaması ile oynamak üzere rafa kaldırdım oyunu.

Bu dediklerini ve daha fazlasını yapıyorsun zaten. Sadece oynamaya devam et

• Online oynuyorsan kupa kasalım.
  • Benim oyun zevkim için aşırı kısıtlayıcı bir oyun. Oyun dizaynı 20 yıl öncesinden kalma.
    Ha kötü mü ya da oynanmaz mı? Oynanır ama kafan çok boş olacak, yapacak bir şeyin olmayacak. Film izler gibi kafa dağıtmak için girecek oynayacaksın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.