|
Rdr 2 ye ısınamadım
-
-
Oyun başı sarmıyor. Sonra hikayeye dalıyorsun roman gibi. Sonra bırakamıyorsun. -
Oyunun ilerleyen görevlerinde hala çoğunluk at üstünde diyalog mu hocam -
Entrikalar entrikalar neler neler görcen :) -
Ben de senin yaşadıklarını yaşadım rdr 2 çöp iğrenç bir oyun ben de sırf aşırı övülüyor diye başladım ama gram zevk alamadım oyundan zaten paso at üstünde konuşuyorlar görevler aşırı berbat katlanamadım sildim oyunu bu oyunu beğenen kişilerin oyunlar hakkındaki görüşlerinin hepsini çöpe atıyorum -
İnsanların bu oyunu sevmeme sebebi oyunun kötü olması değil de o tarz oyun sevmemeleri ama işte bizim toplumda hep genellemeci bir yaklaşım olduğu için yorumlar da çarpık çurpuk oluyor. Sonra da yorumları okuyan insanlar ne kadar objektikte olmaya çalışsalar bir önyargı meydana geliyor ve aklı karışıyor. Lakin oyun güzel ama tamamen o çağda at üstünde görev yapmayı seven insanlar için güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 1 Aralık 2022; 3:6:48 > -
Yeni nesil oyunda yeme içme wc ye gitme üstün başın kirlenmesi gibi şeyleri seviyor. Ben se hiç sevmem onla mı uğraşcam? -
rdr2 nin hikayesi oyunu harika yapıyor. sürekli diyalog sahnelerini izlemeden oynacaksanız eğer zamanınızı israf etmeyin direkt oyunu silin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 2 Aralık 2022; 11:27:36 > -
At üstünde görev yapsak neysede boş diyalog sadece , şöyle az at üstünde laf dalaşına girseler yada atla giderken birden birkaç atlıyı kovalasak kement atsak iyi olurdu -
kel oğlum keleş oğlum hayatı beleş oğlum
-
Böyle tamamen boş olduğun zamanlarda oynaman lazım aceleci veya sürekli bölünen bir yapıyla alışmak zor
-
Oyunu aralıksız 2 saat oynadım
Oyuna trainer kurup oyunun başlarını hızlıca geçip asıl görevlerin olduğu yerlere gelsem birşey kaçırırmıyım hocam mesela süper hız infinite health stamina gibi -
sevmediysen sadece insanlar seviyo diye niye zorluyosun ?
demekki daha çok çerezlik ve kafa yormayan oyunları seviyorsun
-
Prologue bitirdin mi bilmiyorum da karakterler falan tanıtılıyor çok bir şey kaçırmazsın herhalde
-
Bitirmedim onada bakarım eyvallah -
Bunun kafa yoran bir tarafı yok ki sadece diyaloglar gereksiz fazla sonraki bölümlerdede gidişat böyle mi diye sordum -
Bunu demeyecektin aforoz ederler şimdi seni. Çok isteyip oynayamadığım bir oyun. Bilgisayara aldım. Türkçe altyazı kurar oynarım dedim. Ama nedensizce loading ekranında beni masaüstüne attı. Bu oyun uğruna bilgisayara format attım. Denemediğim ayar kalmadı olmadı. Ben de xbox konsola tekrar aldım. Biraz oynadım. Türkçe altyazı olmadığından hikayeyi de tam anlayamıyorsun. Böyle oyunları hikayesi için oynarsın. Sıkıldım sildim. Bir gün güçlü bir bilgisayar alırsam, Türkçe altyazı yaması ile oynamak üzere rafa kaldırdım oyunu.
-
Bu dediklerini ve daha fazlasını yapıyorsun zaten. Sadece oynamaya devam et
-
Online oynuyorsan kupa kasalım. -
Benim oyun zevkim için aşırı kısıtlayıcı bir oyun. Oyun dizaynı 20 yıl öncesinden kalma.
Ha kötü mü ya da oynanmaz mı? Oynanır ama kafan çok boş olacak, yapacak bir şeyin olmayacak. Film izler gibi kafa dağıtmak için girecek oynayacaksın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Oyun başı sarmıyor. Sonra hikayeye dalıyorsun roman gibi. Sonra bırakamıyorsun.
|
Benzer içerikler
- nalet ne demek
- ultracef antibiyotik kullananlar yorumları
- ankarada en ucuz gross market hangisi
- katrilyondan sonra ne gelir
- polislerin izin günleri
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X