Bildirim
Rdr2 türkçe yama indiren varmı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sahte -
Bu siteye mutlaka düşüyor birileri bende bunu merak ediyorum neden? -
Meraktan hocam. İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir. -
Haşııırrt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çiftlik bank diye bir oluşum var dikkat et hocam -
Haklısınız, benim hatam. -
O siteden bende gecen gunlerde capitalism 2 turkce yama indirmistim virus bulastirdi pc ye allahtan ayni gun icinde farkedip kurtuldum. Cpu yu yoran bi virusmus calisan uygulamalardan kontrol edin ihaa23.exe tarzi bi adi olmasi lazim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşmekten ziyade göz attım ındırdıgım gibi sildim winrarı zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Bulkathos
Bu siteye mutlaka düşüyor birileri bende bunu merak ediyorum neden? -
Zaten windows defender direk engelledı ızın vermedı yuklememe. kaldırdım yüklemeden. dedıgınız ısımle baktım yok.quote:
Orijinalden alıntı: imakenya dragons
O siteden bende gecen gunlerde capitalism 2 turkce yama indirmistim virus bulastirdi pc ye allahtan ayni gun icinde farkedip kurtuldum. Cpu yu yoran bi virusmus calisan uygulamalardan kontrol edin ihaa23.exe tarzi bi adi olmasi lazim. -
Bizim projelerimizle, tıklanma kasarak bilgisayarlarınıza virüs bulaştırmayı planlıyorlar. Günde bu siteyle alakalı aldığımız mesajın haddi hesabı yok. Lütfen aşağıda bırakacağım linkten şikayet edin bu siteyi ki başka kurbanlar bulmasınlar. safebrowsing.google.comGoogle Safe Browsing: Report a Malware Pagehttps://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_badware/?hl=tr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X