Bu konuyu açan arkadaşımızı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Birkere senin karbon bazlı canlılar dediğin öz ve öz Türk gençleridir. Ayrıca böyle bir tanım tamamen senin aklından çıkmış bir hayal ürünüdür yani aslında ne böyle bir şey var nede sen de bundan emin değilsin. Bu senin uydurman. Sokaklarda mini etekli bayanlara sulanma tabiri ise senin kişisel problemlerinin gençlerimize mal edilmesi.
O zaman senin tabirinden şu anlam çıkıyor: özgür bir ülkede zina+cinsellik+fuhuş ne derse de serbest olmalı çünkü modern toplmunun bir gereği bunlar. Yanılıyorsun, şuan senin modern dediğin Avrupada insanlar ruhi bozukluklar yaşıyor onları medeni kılan sadece bizden çok çalışmaları o kadar. Bu çalışmak da orda burda uygunsuz nikahsız ilişkide bulnmakla olmuyor. Osmanlı medeniyeti medeniyet olmak için şuanki Avrupanın yaptıklarını mı yaptı! Kaldıki dünyada hiçbir medeniyet Osmanlının seviyesine ulaşamadı ve ulaşamıyacak. Ben sana kızmıyorum senin aklını böyle yıkayanlarda kabahat. 7/24 tvlerde halkın ahlaki değerlerini bozan yayıncılarda kabahat! Ama bi yerden sonra sen de haksızsın. %99 u müslüman bir devlette bu olayların olması beni şaşırtıyor. Sizin gibi - dinine bağlı insanları hor görenler - insanlar bu millete faydadan çok zarar getirir. Zaten biz modernleşelim derken bugün suçluluk oranları %80-90 artmış durumda. Hiç sorguladın mı neden böyle? Çünkü lanet olası 'özgürlük' kavramını farklı anlattılar o güzelim gençlerimize. Hayır! Özgürlük her istediğini yapmak demek değildir. Öğle olsaydı Allah bizi yaratmazdı. Hepimizin birbirimize karşı görevleri var.
Sokak ortasında af buyurun sevişen çiftlere gelince.. Bu onların kendi seçimi ama şahsen bu çok iğrenç bir durum. Kimse onları evde ilişkiye girmelerinden alı koymuyor. Sanki yer yokmuşda gele gele meydanlara gelmişler. Bu onların basiretsizliğ.
Orasını burasını açanlar da umrumda değil. Ama eğer birileri kalkıp da benim sevgili vatandaşımız başını açmaya çalışıyorsa orda duır derim. Hiçbir güç bunu başaramadı tarihte ve başaramazda! Ne yazık ki bir öğretim üyesi diyor ki: kapalı bayanlar bizleri korkutuyor! Aklımız başımızdan gidiyor! bu şartlarda universitlerde ders yapamayız!... Bu ne vahşi bir tablo. Senin halaların yengelerin senin için kurtuluş savaşında kanını döküyor sen kalkmış onların sana bıraktığı değerlerle oynuyorsun. En azından o değerlere saygılı olmayı bil!
Garip olan da şu. Gevur memleketlerinde başı kapalı hanımlara kimse yan gözle bakmazken çoğu hatta tamamı müslüman bir ülkede başı kapalı bayanlara dil uzatılıyor... Yazımı Mehmet Akif Ersoy üstadımızın dizeleriyle bitiriyorum ne kadar güzel söylemiş.. :
o arkadaşin actigi konu YUNANİSTAN FORUMUNDAN ALINMIŞTIR. cünkü bahsi geçti o konunun türkler namusu bacak arasında arıyor.
Arkadaşım seni bu yorumundan dolayı tebrik ediyorum islam dininin kurallarına uymayı bagazlık olarak algılayan arkadaşları orda kınadığım gibi burda da kınıyorum Ve islam kurallarına uyan herkesin bu ülkede şeriatçi gözüyle bakılmasından nefret ediyorum
Ya Sev Ya Terket !
Okadar çok seviyorsa öyle tür kızları kendi evlensin . Takmayın kafanıza .