Şimdi Ara

RE Quit Atmak;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bkz:soloya teemo, quinn, vayne vb alındığında
    bkz: ormana shaco alındığında

ve troll pickler alındığında re quit atılmalı...

bunun için görev yöneticisinde işlemler sekmesinden lol'ü sonlandırılmalı 15-20 dk sonra oyuna girilmeli ki ceza alınmamalı

(takımın kötü rakibin ise hard gelmesi ise tamamen riot'ün *****'ğü..)

• Hocam öncelikle re quit diye pek kullanılmıyor. Ya direk rage quit, ya da kısaca rq. 10-15 dk sonra oyuna geri dönmeniz hiçbir işe yaramaz, eğer daha önceden sabıkalıysanız leavebuster kimse reportlamadan bile gerekli cezayı kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğini sadece özel oyunlarda görüyorum ben. Normal oyunlarda istemciden çıkmadan şampiyon seçimini terkedemiyor olmamız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quinn topa razıyım ama Yasuo ve Zed oynayanların IQ'ları ''her zamnan'' TR ortalamasının altında oluyor.Hani her sınıfta vardır ya böyle fırıldak,yaramaz,mal bir tip.Bilin ki o velet Yasuo veya Zed oynuyordur.Bunların özellikleri:

-Takımı asla motive etmezler
    -0/9 gidiyordur Jungle'dan gank ister.Gank gelmeyince de küfreder,bile bile fedler.
    -Her zaman 1vs5 girer ve ölünce de ''OMG Where's my team???''soru işareti pingler.
    -Mastery 7 spamlamayı alışkanlık haline getirmiştir.
    -Oyun boyunca karşı takımla atışırlar.Her kill alınca veya ölünce küfretmeler birbirine falan
    -Caps Lock tuşları hep açıktır.
    -Çoğu velettir.Malum yerde kılları bile çıkmamıştır.Annesi banyo yaptırıyodur.Sesleri kalınlaşmamıştır.Her lafa Anan diyerek cevap veriyodur.
    -Diyelim oyununuzda Yasuo veya Zed yok.Ama sürekli küfreden,1vs5 giren,fedlediği halde agresif oynayan,Autofill Support gelince ben oynamam diyip ağlayan,Lux Support alıp,sighstone ve kırmızı trinket almayan,full ap giden bir support varsa gidin bunların profiline bakın oyun sonu.En çok oynadığı üç şampiyondan biri Yasuo veya Zed'dir.
    -Son olarak Kızılay'ın en büyük internet kafesine gittiğimde bu dediklerimi somut bir şekilde gördüm.

Kısacası bunların sütü bozuktur sevgili dostlarım.Bir insanı oynadığı şampiyondan yola çıkarak yorumlayabilirsiniz.Mesela Sona,Nami,Orianna oynayanlar yapıcı kimselerdir.Azir oynayanlar yine öyledir.Sejuani oynayanların liderlik yeteneği vardır.Ivern oynayanlar pozitif insanlardır falan.
    Ama bu Yasuo ve Zed veletleri bu oyunun vebalarıdır.Hani sifonu çekersiniz de yine kalır ya.İşte bunlar da öyle bi şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rage delete
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.