Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke sorsaydınız fast debrid nasıl bi sitedir diye.İnternette bu debrid türevleri var. Ama real-debrid kadar sorunsuzu yok maalesef

Download sınırlaması verdiği sitelerin çoğunu denedim çalışıyor.Şimdi hepsini denedim desem yalan söylemiş olurum çünkü nette o sitelerin linklerini görmeniz kolay değil.Genelde fileserve filesonic hotfile megaupload netload oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Keşke sorsaydınız fast debrid nasıl bi sitedir diye.İnternette bu debrid türevleri var. Ama real-debrid kadar sorunsuzu yok maalesef

Download sınırlaması verdiği sitelerin çoğunu denedim çalışıyor.Şimdi hepsini denedim desem yalan söylemiş olurum çünkü nette o sitelerin linklerini görmeniz kolay değil.Genelde fileserve filesonic hotfile **** netload oluyor.

Teşekkür ediyorum cevabın için. Şimdi moneybookers üyeliğimin aktif olması için banka kesintisini euro cinsinden karşılığını bekliyorum. Ha birde referans ismini nasıl - nerede gireceğiz ?

Prelink üretilip te bu linkin indirilemediği durumlar oluyor mu? fast-debrid sürekli link üretiyor ama indirmiyor. Hotfile,fileserve,megaupload,duckload şimdilik eh iştelerden.Rapidshare linklerini kesildiğinde devam edemiyen cinsten üretiyor.Ardışık download imkanı yok.3-5 linki convert ediyor.1'ini indiriyor diğerleri için biraz uğraşıyorsun... Ama problemli bir ste. Üyeliğimi premium dan Platiniuma çevirttim.Değişen sadece düşen gün sayım oldu..

• Çevirmeme gibi bi sorun oldumu genelde sunucu arızası veya başka bi arıza oluyodur.Onuda kaybettiğin gün sayısının 2 katını vererek telafi ediyolar zaten
  • @Hükümran ,
    Sol taraftaki sınırlamalar,depositfiles,hotfile vs. için sizde günlük sıfırlanıyor mu?benim 24 saati geçti ama hala kullandığım gb lar sıfırlanmadı..
  • Hocam hız konusunda görüşün aynı mı? Memnuniyet durumun nedir? 10 üzerinden kaç verirsin?

quote:

Orijinalden alıntı: tyll

@Hükümran ,
    Sol taraftaki sınırlamalar,depositfiles,hotfile vs. için sizde günlük sıfırlanıyor mu?benim 24 saati geçti ama hala kullandığım gb lar sıfırlanmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzulibaba

Hocam hız konusunda görüşün aynı mı? Memnuniyet durumun nedir? 10 üzerinden kaç verirsin?

quote:

@Hükümran ,

gündüz saatlerinde bir dalgalanma oluyor,ama gece gayet iyi . hız dalgalansa da bu kadar çeşit super bişey...
  • Yukarı
  • hocam kredi kartı ile ödeme yapıcam ancak 2 farklı kredi kartımdanda işlem yapmadı. paypal a zaten bağlanmıyor. ee nereden alıcaz o zaman üyelik? yukarıda bir arkadaşta accountspremium.com adlı bir site söylemiş ancak site oldukça amatör kredi kartı numaramı vermeye çekindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga
    hocam kredi kartı ile ödeme yapıcam ancak 2 farklı kredi kartımdanda işlem yapmadı. paypal a zaten bağlanmıyor. ee nereden alıcaz o zaman üyelik? yukarıda bir arkadaşta accountspremium.com adlı bir site söylemiş ancak site oldukça amatör kredi kartı numaramı vermeye çekindim.

Kredi kartı ile paypal sorunlu su an için alertpay ya da moneybookers ile ödeyebilirsiniz veya mobil ödeme de yapabilirsiniz
  • accountspremium.com dan 1 aylık üyelik aldım ama henüz reseller code gelmedi. hemende geleceğini zannetmiyorum. yarın falan ancak. kullanmaya başlayınca izlenimlerimi paylaşırım. teşekkürler
  • reseller code dün gece gelmiş. deneme amaçlı bir iki download yaptım. sabah olduğu için hız muhteşem diyebilirim ama akşamda denemek lazım. bu arada sol tarafta bir kaç tane siteden indirme kotalarını yazmış 5 gb, 16 gb falan. o download sitelerinin haricinde olan sitelerden gün içinde sınırsızmı acaba onu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniactolga
    reseller code dün gece gelmiş. deneme amaçlı bir iki download yaptım. sabah olduğu için hız muhteşem diyebilirim ama akşamda denemek lazım. bu arada sol tarafta bir kaç tane siteden indirme kotalarını yazmış 5 gb, 16 gb falan. o download sitelerinin haricinde olan sitelerden gün içinde sınırsızmı acaba onu merak ettim.

Evet sınırsız diğerleri rapi dsh are in kotası aylık diğer yazılmış olanlar ise günlük limitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 28 Mart 2011; 11:09:04 >
  • real-debrid sunucuları dayanamadı

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li
  • quote:

real-debrid sunucuları dayanamadı

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li

Kaybettiğimiz süreyi eklerler de daha ne kadar sürecek onu bilmiyorum
  • diğer debrid siteleri hangileri ben alldebrid kullanıyorum 52 diyor ama bazıları çalışmıyor.
    onun için real debrid düşünüyorum.
    bir şey sorucam furk ve oran çalışmıyor mu hala
  • Yau uzun süredir kullanıyordum

Şu anda ne paypal oluyor ne credit card..

Deli olacam bi yolunu bulan varmı?
  • arkadaşlar accountspremium dan aldım kod emaile geliyor dimi bide nekadar sürede gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedasnegras
    arkadaşlar accountspremium dan aldım kod emaile geliyor dimi bide nekadar sürede gelir ?

En geç 24 saat sürüyor ama o kadar sürmez heralde
  • kullanmaya başladım site gayet iyi :)
  • Plimus ile kredi kartı veya paypal ödemesi yapabilirsiniz.Reseller dan almanıza gerek kalmadı artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.