Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece bu indirdiğine özel bişeyse indirdiğin dosya bozuk olabilir
    Bütün dosyalar crc hatası veriyorsa internetinde bi problem vardır
    Sen normal kullanımda farketmeyebilirsin.En çok online oyunlarda belli oluyor.
    Modem değerlerini gönderirsen kesin bişey söyleyebiliriz
  • devam edin arkadaşlar bu hileli yontem sayesinde 1 seneye kalmadan para kazanamayan paylaşımcılar paylaşımı azaltcak sizde 3 kuruş para vermemek icin cok daha fazlasını kaybedeceksiniz. ayda 20 paket icseniz 80 tl eder bu paraya gidin alın bir filesonic google ile de ne isterseniz bulun ve cekin. Ama bu beleşci zihniyet yuzunden sonunda kaybedenler sizler olacaksınız. Wjunction ve DP de bu sitelerden cok muzdarip olan binlerce kullanıcı satışları dustugunden teker teker paylaşımı bırakıyor. Ana paylaşımcılar bırakıncada zaten aşırıcı araplarda bırakacak ve uzun vadede sizler kaybedeceksiniz.
  • hayatımız beleşcilik ustune devam edin aynen böyle sonunda 1 seneye kalmadan piyasada dosya paylaşcak adam kalmayacak
    o zaman debridinizi ne yaparsanız yapın. Kimse beleşe dosya paylaşmaz, bu beleşci kafayla daha cok kaybederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodbadugly2
    Alldebrid'den 2 günlük deneme hesabı açabiliyorsunuz, 2 gün sonunda normal şartlarda hesap açamıyorsunuz fakat ben bunu çözdüm ve 2 günde bir yeni hesap açarak sınırsız olarak kullanıyorum. Yani real debrid gibi sitelere 3 kuruş ödemeden sürekli kullanmak mümkün. Ayrıca bu debrid sitelerinin hiç biri yasal değil her an kapanabilirler o yüzden benim gibi bedava kullanmak yerine para ödemeyi tercih edenler Hotfile ve Rapid'in popülerliklerini nasıl bir anda kaybettiklerini ve bu debrid sitelerininde geleceğe dair hiç bir garantilerinin olmadığını unutmasınlar. Alldebrid'i nasıl sürekli kullandığıma dair yöntemi sormayı düşünenler olursa bunu bilinen yöntemlerle yapamayacaklarını bilsinler. Bu yöntemi buradan açıklamayacağım fakat ileride anlatım videosu ile ücret karşılığı yapabilirim.

Gerektiğinde ben alldebrid'den 15-20 sn'de ücretsiz hesap açabiliyorum. Ki bunu açmak için ek bir bilgiye gerek yok. Modemi aç kapa. İp'n değişsin. Daha önce kullanmadığın bir mail adresi ile kayıt ol. İşlem bu kadar.

Benim yeniden mail açma derdim de yok. Bundan dolayı daha hızlıda açıyorum. ...@benimdomain.com adresine gelen tüm mailler diger@benimdomain.com mail kutusuna düşüyor. Bunu hostunuz varsa cpanel'den default email address kısmından ayarlayabilirsiniz.

Bu arada ben real-debrid'den 7-8 aydır premium alıyorum. Aylık hesap aldığım'dan dolayı kaybedeceğim pek birşey yok. Altı üstü 10 lira.

@worldwidewild
    Hocam piyasada 10'larca upload sitesi var. Hangi birine para verelim. En iyisi bu bence. Eskiden piyasada rapid vardı. 3-6 aylık rapid alırdık. Ama rapid sistemi değişince işler karıştı. Hotfile alsam sürekli linkler siliniyor. fileserve,filesonic,filefactory,Uploaded alsam her zaman link yok.

Sonuçta genelde indirilen dosyalar illegal. Ha öyle indirmişsin ha böyle. Bir fark yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Gerektiğinde ben alldebrid'den 15-20 sn'de ücretsiz hesap açabiliyorum. Ki bunu açmak için ek bir bilgiye gerek yok. Modemi aç kapa. İp'n değişsin. Daha önce kullanmadığın bir mail adresi ile kayıt ol. İşlem bu kadar.

Yazdıklarınız doğru. Ek olarak birde tarayıcının cache 'ini boşaltıp , cookie leri silerseniz , istediğiniz kadar ücretsiz hesap açabilirsiniz.

Ama bence pek uğraşmaya değmez , 10tl 'e üyelik almak daha pratik.
  • alakası yok tarayıcı geçmişini sil yeterli ben 3 haftadır böyle kullanıyorum alldebridi. Ayrıca mail açmakla uğraşmak istemeyenler geçici mail diye aratırlarsa googleda istedikleri kadar kullanabilirler.
  • @bdullah , Ben Real-debrid Üyeliği Alıcamda Msn Verip Yardım Edebilirmisin
  • Arkadaslar elimde 2 tane ihtiyacim olmayan 161 gun daha suresi olan Real-debrid accountu var. Fiyat sitede 16euro. 11 euroya sizin. 161 gun = 5 ay 11 gun. Ilgilenen var ise pm atabilir.
  • ben paypal uzerınden bı sıte aracılıgla aldım 1000 sadakat puanı 30 gun yzıyo ama premıyım deyıl sanırım yarıdımcı olabılecek varsa sevınırım hocam teskurler
  • real-debrid 'den 80 günlük premium aldım fakat şu anda siteye saldırı olduğu için giremiyorum.Aldığıma pişman oldum all-debrid daha iyidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodbadugly2

quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Yazdıklarınız doğru. Ek olarak birde tarayıcının cache 'ini boşaltıp , cookie leri silerseniz , istediğiniz kadar ücretsiz hesap açabilirsiniz.

Alldebrid sitesi için IP değiştirilse, browser cache ve cookie silinsede yeniden deneme hesabı açılamaz. Yeniden hesap açabilmek için bunların dışında başka işlemlerin yapılması zorunludur.

Senin derdin başka arkadaş bal gibi alınıyor.Zaten modem resetine falan bile gerek kalmıyor iki gün süre olduğunda dolayı iki boyunca pc açık kalmadığına göre aç kapa zaten veriyor alldebrid kaç ay oldu sömürüyorum tek zorluk habire sahte isim bulmak hotmailden kardeşim bütün isimleri almışlar ya abudük gubudik ne varsa hemde

Bi arkadaşta paylaşımca kalmayacak para kazanamıyorlar demiş.Şimdi biz onların linkini alsak alldebrid veya başka yerden indirsek onlara sayılmıyormu bu :S

• Arkadaşlar gündüz 12-19 arası indirme yaptım. saat 23:30 civarında baktığımda site yok ne olduğunu bilen varmı acaba
  • Geçici olarak bunu kullanınhttp://46.105.21.254/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Geçici olarak bunu kullanınhttp://46.105.21.254/

login olamıyorum...
  • http://tr-tr.facebook.com/realdeb

Burayı takip edin.
  • Tekrar açılmış...
  • bende hala yok Türkiye saatiyle 23:53 itibarıyla......
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonmez30

bende hala yok Türkiye saatiyle 23:53 itibarıyla......

Evet çünkü tekrar kapanmış

EDIT: açılmış gene pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihalt55 -- 13 Eylül 2011; 1:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

http://real-debrid.fr/?lang=tr

şuanda açık

Nasıl açık yahu?Açık olsa dahi k.adı ile giriş yapılamıyor :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.