Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve real-debrid bugün fileserve sorununa geçici bir çözüm buldu. Fileserve linklerini ayrı bir sayfadan veriyorsunuz. Bu linkleri alıp dosyaları wupload'a remote upload yapıyor. Fileserve linkine karşılık bu wupload linkini server'da tutuyor. Ve normal sayfadan fileserve linklerini verdiğimizde biz sanki wupload linklerini vermiş gibi oluyor. Bizede indirmek kalıyor sadece.
    Alldebrid ile bir farkı sonunda ortaya çıktı sanki.

Edit : İşin kötü tarafı remote için aynı anda max. 5 link verebiliyorsunuz.

Edit 2 : Bu çözümde işe yaramadı. Hesapları gene banlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 23 Aralık 2011; 21:13:22 >
  • cevap için teşekkürler ben görememişim alışveriş sepetine tıklamak gerekiyormuş :)
    bu fiyatlar yılbaşına kadar mı?
    real debrid daha profesyonel galiba sitelere bakılırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

cevap için teşekkürler ben görememişim alışveriş sepetine tıklamak gerekiyormuş :)
    bu fiyatlar yılbaşına kadar mı?
    real debrid daha profesyonel galiba sitelere bakılırsa

Fiyatlarda değil de günlerde değişiklik vardı en son. Facebook'ta 26'sına kadar geçerli olduğu yazıyordu.
  • debrid max i öneririm taBİ fileserve yok yılbaşı kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

debrid max i öneririm taBİ fileserve yok yılbaşı kampanyası

usta odebridmax ı kullanıyorum ben zaten de linklerin geçerliliği kısa sürüyor. Daha 1 part inerken 2 parta geçtiğinde link artık geçersiz oluveriyor. Bir de **** generatesinde sorunlu. Bazen çevirdiğin mega linki ****ın kendi sitesine yönlendiriyor. Ne iş anlamadım. 2. ye hesabı uzattık diye kalleşlik yapmaya başladılar.

• linkler 5 saat askıda kalıyor arkadaşım yönlendirme henüz yaşamadım uzatınca vaziyet ne olur bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okis -- 26 Aralık 2011; 16:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

linkler 5 saat askıda kalıyor arkadaşım yönlendirme henüz yaşamadım uzatınca vaziyet ne olur bilmiyorum

yönlendirme sadece mega upload da yaşadım. Linkler zannımca 5 saatten fazla kalıyor. Çünkü akşam 11'de dönüştürdüğüm link ertesi gün 11-12 de indirmeye devam edebiliyorum. 12 saat askıda kaldığını da gördüm merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 26 Aralık 2011; 16:56:53 >
  • Hocam anlamadım da bu site tam olarak ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewChery

Hocam anlamadım da bu site tam olarak ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz?

Bu sitenin genel amaci birden fazla dosya barindirma sitesindeki linkleri sadece bu site uzerinden bütün bu sitelerde(****,**** vb.) premiumunuz varmis gibi indirme yapmanizi sagliyor
  • Filejunkle linklerini indirebilcegim sorunsuz bir debrid sitesi öneriniz var mı acaba ?
  • Tüm hesaplara 100GB remote-upload kotası eklemişler. Bunu bir hostan diğer taşımak için kullanıyoruz. Örneğin atıyorum hotfile'da bir dosya/dosyamız var. Bu dosyanın rapidde de olmasını istiyoruz. Real-Debrid'in sağlamış olduğu hizmetle hotfile sitesinden premium almadan bu işi yapabiliyoruz. Nasıl yapıyoruz kısmına gelirsek;
    Linki/linkleri normal linkleri yapıştırdığımız kısma yapıştırıyoruz. Az altta "Remote Upload" tiki var. Bunu işaretleyerek linkleri çevir diyoruz. Ekrana gelen linkler universal olmuş oluyor. Yani normal direk bir site linki gibi. Bu linki alıp rapidde remote upload kısmına yapıştırıyoruz. İşlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Tüm hesaplara 100GB remote-upload kotası eklemişler. Bunu bir hostan diğer taşımak için kullanıyoruz. Örneğin atıyorum hotfile'da bir dosya/dosyamız var. Bu dosyanın rapidde de olmasını istiyoruz. Real-Debrid'in sağlamış olduğu hizmetle hotfile sitesinden premium almadan bu işi yapabiliyoruz. Nasıl yapıyoruz kısmına gelirsek;
    Linki/linkleri normal linkleri yapıştırdığımız kısma yapıştırıyoruz. Az altta "Remote Upload" tiki var. Bunu işaretleyerek linkleri çevir diyoruz. Ekrana gelen linkler universal olmuş oluyor. Yani normal direk bir site linki gibi. Bu linki alıp rapidde remote upload kısmına yapıştırıyoruz. İşlem tamam.

tek hesap için süresi bitene kadar mı 100 Gb remote, yoksa günlük,haftalık,aylık... mı?

• Pazartesi günü haberi facebook sayfasında yayınlamışlar. Kota hala duruyor. Belirli bir süre belirtmemişler. Herhalde yoktur.
    Çünkü kota satın almış gibi yaptılar. Kimden eksilteceklerini çözemezler. Diyelim ki adamın daha önce satın aldığı 75GB kota vardı. Bunlar 100 verdi. 175 oldu. Adam biraz kullandı. Ne kadarı silecekler. 100 gb silemezler. Belkide adam kullanmayacaktı. Gibi bir senaryo olabilir.
  • 60 gün premium günüm varken ve 800 puanım varken durduk yere aldılar elimden.real debrid e bulaşmayın.
    (hesabı kimseyle paylaşmadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

60 gün premium günüm varken ve 800 puanım varken durduk yere aldılar elimden.real debrid e bulaşmayın.

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Hesap banlanma gibi birşey olmadı bende. Birara serverlar'da hata vardı gün bile eklemişlerdi.
    Bazen aynı anda 2 ip'den indirdiğim olmuştur.

Bence sıkıntı yok.

Ödeme geçmişim:

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

60 gün premium günüm varken ve 800 puanım varken durduk yere aldılar elimden.real debrid e bulaşmayın.

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Hesap banlanma gibi birşey olmadı bende. Birara serverlar'da hata vardı gün bile eklemişlerdi.
    Bazen aynı anda 2 ip'den indirdiğim olmuştur.

Bence sıkıntı yok.

Ödeme geçmişim:

Bence sıkıntı yok diyosun tabi o senin düşüncen.Bende ss atiym madem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünceli Karınca -- 30 Ocak 2012; 4:23:58 >

• hala ne debridi yaw, ortada debrilcek site mi kaldı.... boşa harcamayın paranızı elin fransızlarına
  • Rentabiliweb den ödemeyi yaptık ancak ne kadar zamanda kodu gönderirler yoksa kod göndermeden hesap otomatikmi premium oluyor şuanda free
  • hala göndermediler kodu bana 20 lira verdik birde
  • Real-Debrid'den paypal üzerinden 30 günlük premium aldım. Şuan Fileserve indirmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.