Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertunc23

quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

http://real-debrid.fr/?lang=tr

şuanda açık

Nasıl açık yahu?Açık olsa dahi k.adı ile giriş yapılamıyor :(

Giriliyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

quote:

şuanda açık

Giriliyor şu an.

Hayda abi nasıl giriyosun.Benede açılmıyor Tİme-Out Hatası veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihalt55

quote:

quote:

şuanda açık

Giriliyor şu an.

Hayda abi nasıl giriyosun.Benede açılmıyor Tİme-Out Hatası veriyor.

Giriliyor dostum, refresh yap, dns değiştir, browser değiştir, modeme reset at, bilgisayara format at, ne yap yap gir o siteye, kim tutar seni

• "http://fileserve . co m/file/**********: Dosyanin barindiricisi bakimda. Daha sonra tekrar dene." Dünde bu şekilde bi uyarı veriyordu. Öncesinde sorunsuz indiriyordum. Umarım kısa zamanda çözülür.

19.10.2011 23:39 Edit: Halen indirilemiyor fileserve'den
    20.10.2011 11:02 Edit: Halen indirilemiyor fileserve'den

24.10.2011 16:53 Edit: FileServe' e 5 GB lık limit geldi.

İzlenimlerim: Genellikle; Fileserve, Wupload bazende hotfile kullanıyorum. En problemlisi fileserve gibi geldi (Yeniyim. Kullandığım süre içersinde..) Wupload ve hotfile den her istediğimde link alabildim. Fileserve, alldebrid de sınırlı diye Real-debrid i seçtim. Şimdilik memnunum

Güncel limitler:
    RS: Limitsiz!
    Filefactory: 0 / 3GB
    Letitbit: 0 / 5GB
    Vip-File: 0 / 5GB
    FilesMonster: 0 / 2GB
    Depositfiles: 0 / 3GB
    EasyShare: 0 / 5GB
    Uploaded: 0 / 2GB
    Uploading: 0 / 5GB
    x7: 0 / 1.5GB
    ShareFlare: 0 / 5GB
    Turbobit: 0 / 4GB
    Furk: 0 / 5GB
    Fileape: 0 / 0.5GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanay -- 24 Ekim 2011; 16:54:01 >

• alldebrid iyice sapıttı üstelik yeni tasarım iğrenç olmuş real debrid e geçicem de fileserve sorun çıkartıyor mu?
  • Debridlerden birinden premium almayı düşünüyorum. Bir sürü böyle site var. Ama ben Alldebrid ile Real-Debrid arasında gidip geliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

alldebrid iyice sapıttı üstelik yeni tasarım iğrenç olmuş real debrid e geçicem de fileserve sorun çıkartıyor mu?

merbaha hocam realdebrid kullanıcısı olarak size bilgi vereyim şuan için fileserve, filejungle, uploadstation gibi revaçta olan sitelerden indirme yapmıyor bu üç servis fileserve grubunun şirketi sürekli ip banlıyorlar ama 1 hafta içinde kesin çözüm bulacakları hakkında mail geldi bana diğer realdebrid de diğer hesaplar sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

Debridlerden birinden premium almayı düşünüyorum. Bir sürü böyle site var. Ama ben Alldebrid ile Real-Debrid arasında gidip geliyorum. Hangisini tavsiye edersiniz??

Her ikisinide kullandım kesinlikle realdebridi önerim alldebrid e göre daha az sorun çıkartıyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008

quote:

alldebrid iyice sapıttı üstelik yeni tasarım iğrenç olmuş real debrid e geçicem de fileserve sorun çıkartıyor mu?

merbaha hocam realdebrid kullanıcısı olarak size bilgi vereyim şuan için fileserve, filejungle, uploadstation gibi revaçta olan sitelerden indirme yapmıyor bu üç servis fileserve grubunun şirketi sürekli ip banlıyorlar ama 1 hafta içinde kesin çözüm bulacakları hakkında mail geldi bana diğer realdebrid de diğer hesaplar sorunsuz çalışıyor

bilgilendirme için teşekkürler şu fileserve tam bir karın ağrısı eğer sorunu çözerlerse burdan bilgilendirirseniz sevinirim.

• Arkadaşlar elimde 44 gün süreli Debrid-link.fr üyeliği var isteyene 15tl den verebilirim. Real debrit ile kardeş site aynı görevi görüyor isteyen Özel mesaj atsın lütfen
  • Download olarak 3 TERABAYT'a ulaşmışız.

Seneye hedef 10 TB
  • fileserve çalışıyor mu?indirme hizmeti nasıl almalı mıyım?
  • quote:

fileserve çalışıyor mu?indirme hizmeti nasıl almalı mıyım?

Fileserve hep sorunlu bende nedense. Sadece Fileserve için alacaksanız bir kez daha düşünün bence. Wupload, Filesonic, Hotfile, Rapid share'den sürekli indiriyorum ufak tefek sorunlar haricinde bir problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 19 Aralık 2011; 10:33:33 >
  • jdownloader da artık hesabı yok mu ? ekran görüntüsünde var fakat kendisinde göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunami155

jdownloader da artık hesabı yok mu ? ekran görüntüsünde var fakat kendisinde göremedim

Jdownloader'da çalışıp çalışmadığını soruyorsunuz sanırım. Bilmiyorum ama ben Jdownloader'la bir kaç dosya indirmeye çalıştığımda stabil bir şekilde indirme yapmıyordu. En iyisi IDM ile indirme yapmak.
  • Premiumu olan arkadaşlar! Şu an uploded.to indirme durumu nedir? Fileserve grubunda problem devam ediyor sanırım. Cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzulibaba

Premiumu olan arkadaşlar! Şu an uploded.to indirme durumu nedir? Fileserve grubunda problem devam ediyor sanırım. Cevap verirseniz sevinirim.

Uploaded.to şuan sorunsuz çalisiyor. Ama sorun çikarabilen hostlardan.

Bu arada fileserve grubunun kapalı olmasının tek sebebi fileserve. Adamlar sıradan premium hesapları banliyorlar. Normal fileserve premium hesapları bile banliyorlar.
    Real-Debrid birkaç gün önce facebook'dan üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Hatta mega-upload üzerinden bir çözüm bulmuşlardı. İllagallik sıkıntısından dolayı suan yöntemi yayınlamadılar. Ama inş. yakında çözülecek.
  • @bdullah hocam çok teşekkür ederim..
  • arkadaşlar nerden alabiliyoruz site üstünden almayı kapatmışlar heralde voucher kodu fln diyo dogru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

arkadaşlar nerden alabiliyoruz site üstünden almayı kapatmışlar heralde voucher kodu fln diyo dogru mudur?

Hocam önce free hesap açın.
    Ondan sonrahttps://real-debrid.fr/premium adresi ulaşılabilir hale geliyor. Buradan hesap alabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.