Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 4.kez aylık hesabımı aldım. 3 ay boyunca toplamda yaklaşık 1100 GB dosya indirmişiz.

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li
  • merhaba realdebrid de uploaded kota nedir benim kota 1.5 gb tı 7 gb yapmışlar acaba herkezde böylemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup2008
    merhaba realdebrid de uploaded kota nedir benim kota 1.5 gb tı 7 gb yapmışlar acaba herkezde böylemi

Güncel kotalar
    Filefactory:0 / 3GB
    Letitbit:0 / 5GB
    Vip-File:0 / 5GB
    FilesMonster:0 / 2GB
    Depositfiles:0 / 3GB
    Uploaded:0 / 7GB
    x7:0 / 1.5GB
    ShareFlare:0 / 5GB
    Furk:0 / 2GB
    Fileape:0 / 0.5GB

Yani artırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: grup2008
    merhaba realdebrid de uploaded kota nedir benim kota 1.5 gb tı 7 gb yapmışlar acaba herkezde böylemi

Güncel kotalar
    Filefactory:0 / 3GB
    Letitbit:0 / 5GB
    Vip-File:0 / 5GB
    FilesMonster:0 / 2GB
    Depositfiles:0 / 3GB
    Uploaded:0 / 7GB
    x7:0 / 1.5GB
    ShareFlare:0 / 5GB
    Furk:0 / 2GB
    Fileape:0 / 0.5GB

Yani artırmışlar.

bilgi için teşekkürler
  • Hangisi daha kalitelidir daha avantajlıdır bilmiyorum ama şuan alldebrid ve real-debrid revaçta...
    Bunlarda benim bildiğim bu debrid muhabbetindeki bazı siteler :

alldebrid.com
    real-debrid.com
    fast-debrid.com
    mydownloader.net
    e-debrid.com
    only-mu.com
    iphon-team-debrid.com
    megadebrideur.com
    debrid-mania.fr
    debrid-link.fr
  • arkadaşlar satın alırken hangi seçeneği kullanıyorsunuz? bi kaç tane satın alma seçeneği var.
    Hızlı güvenli ve kolay satın alma olarak düşündüğümüzde hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daylight4478

arkadaşlar satın alırken hangi seçeneği kullanıyorsunuz? bi kaç tane satın alma seçeneği var.
    Hızlı güvenli ve kolay satın alma olarak düşündüğümüzde hangisini tavsiye edersiniz?

Ben genelde plimus ile alıyorum. Paypal olmadığı için en kolayı bu geliyor bana.
  • kendi sitelerinde paypal ile alınmıyor.
    Reseller da ise fiyat daha yüksek .

20 günlük alıp bir deniyeyim dedim ama paypal ile 3euro 'ya almanın yolu var mı? Yönlendirilen sitelerde fiyat artıyor genelde.
  • Reseller lardan birini kullanarak bir üyelik aldım.
    gönderdiği voucher 'ı girdikten sonra hesap premium oldu. Ancak 1-2 dakika sonra tekrar nonpremium hesaba döndü.
    Benzer sorun yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

kendi sitelerinde paypal ile alınmıyor.

20 günlük alıp bir deniyeyim dedim ama paypal ile 3euro 'ya almanın yolu var mı? Yönlendirilen sitelerde fiyat artıyor genelde.

Aynı sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum. konuyu okudum ve kanım ısındı real-debrit'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Aynı sorunun cevabını ben de merakla bekliyorum. konuyu okudum ve kanım ısındı real-debrit'e.

Tek yol resellardan almak malesef.

Sistem çok sorunsuzda değil. jdownloader ile kullandığımda linklerin %30-%40 hata verip birkaç kez başa dönmeden tamamlanmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Tek yol resellardan almak malesef.

Sistem çok sorunsuzda değil. jdownloader ile kullandığımda linklerin %30-%40 hata verip birkaç kez başa dönmeden tamamlanmıyor.

reseller'dan nasıl alınabiliyor? paypal ile mi?

bir de jdownlaoder dediğiniz gibi örneğin 20/20 bağlanıyor ve bi anda hata veriyormuş ve başa sarıyormuş. o da yavaş bir şekilde indiriyor deniliyor. JD nin forumunda gördüm

• agyuz.com sitesi türkiye resmi bayi sitesidir. Banka havelesi, paypal ve ptt havelesi kabul ediyor?
    ordan alabilirsiniz.
  • R10 da da konunuzu gördüm hayırlı olsun
  • quote:

bir de jdownlaoder dediğiniz gibi örneğin 20/20 bağlanıyor ve bi anda hata veriyormuş ve başa sarıyormuş. o da yavaş bir şekilde indiriyor deniliyor. JD nin forumunda gördüm

reseller'dan paypal ile aldım. Sitedeki fiyattan biraz 1-2 dolar daha fazla ama tek yol bu gibi .

jdownloader ile sürekli sorun çıkarıyor , diğer download manager ile nasıl bilmiyorum.Jdownloader ile performansı ile pek para verilecek bir hizmet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 15 Haziran 2011; 2:30:27 >
  • quote:

quote:

reseller'dan paypal ile aldım. Sitedeki fiyattan biraz 1-2 dolar daha fazla ama tek yol bu gibi .

jdownloader ile sürekli sorun çıkarıyor , diğer download manager ile nasıl bilmiyorum.Jdownloader ile performansı ile pek para verilecek bir hizmet değil.

nasıl bi problem çıkarttı JD'de? biraz anlatabilir misin?
  • download lar hata verip yarıda kesiliyor. Kaldığı yerdende devam etmiyor , resetleyip baştan başlatmak gerekiyor. Aynı dosyayı defalarca baştan indirmeye başladığım oldu. O kadar uğraşıncada paralı bir servis biraz anlamını yitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 17 Haziran 2011; 17:37:04 >
  • Arkadaşlar bende kullanmaya başladım ama 2 tane film indirdim ikisinin linklerindede CRC hatası vermiş. Arkadaşımda da aynı problem var. Başka bu tarz sorun yaşayan varmı? Ben İnternet Download Manager proğramını kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myd33

Arkadaşlar bende kullanmaya başladım ama 2 tane film indirdim ikisinin linklerindede CRC hatası vermiş. Arkadaşımda da aynı problem var. Başka bu tarz sorun yaşayan varmı? Ben İnternet Download Manager proğramını kullanıyorum.

Bende idm ile indiriyorum. Tb'larca veri indirdim real debrid den. Ne crc hatası var ne başka hata. 4'er gb'lik rar dosyaları bile sorunsuz iniyor. 50 gb'lik dosyayı 0 hata ile rardan çıkarıyorum.
    4-5 sene önce flashget, FDM gibi programlarla indirirdim. Çok fazla crc hatası alırdım. İdm'den beri crc hatasını unuttum ben.
    Sorun bağlantı ile alakalı olabilir. Acaba bağlantınız çok fazla kopuyormu?
  • Kıbrısta internet biraz problemli belki dediğin gibi bir problem vardır. Ben kullanırken normalde kopma olmuyor veya anlık kesilmeler oluyorsa ben fark etmiyorum. Şimdi hata veren linkleri tekrar indirdim ama yine aynı hata verdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.