Şimdi Ara

Real-Debrid İncelemesi Bol SS li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
8
Favori
32.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir kullandığım bu dehşet siteyi sizlere tanıtmak istedim.İnternette 100 den fazla dosya paylaşım sitesi var.Elbetteki hepside para kazanmak için premium sistemi koyuyor.Tabi kimsenin gücü hepsinden premium almaya yetmez.İşte real-debrid size cüzi bir miktar karşılığı 70-80 siteden premium gibi indirme olanağı sağlıyor.

Siteye giriş yaptığımız zaman gelen ekranımız bu

Gördüğünüz seçeneklerden Home şu an açık olan sayfa

News bölümü ise boş (Acil birşey olursa kırmızı yazıyla sitenin her tarafında görünecek şekilde yazıyorlar)

Unrestricted Downloaders bölümü ise premium alarak girebileceğimiz bölüm önce burayı sonra premium alma yerini tanıtacağım

Burası işte linkleri yazıp indirme yaptığımız bölüm ama firefox eklentisi ile her seferinde buraya girmenize bile gerek yok

Solda gördüğünüz menüde Secure downloads ile güvenli indirme yapabilirsiniz ama ben buna gerek görmüyorum

Altında Traffic menüsünde bugüne kadar ne kadar indirme yaptığınız günlük yıllık aylık olarak gösterilmiş durumda

Onun altında bazı sitelerin limitleri olduğunu görüyorsunuz bunlar günlük limitlerdir her gün sıfırlanır

Bu bana yetmez diyorsanız fazladan bant genişliği alabiliyorsunuz

Ve sol taraftaki son menümüz Useful links

My Downloads menüsü son indirdiklerinizi görmenizi sağlar.En son indirdiklerinizi yanlışlıkla sildiyseniz yeniden link aramak yerine buraya uğramak size zaman kazandırabilir

Altındaki bölüm zaten anlattığım fazladan bant genişliği alma bölümü trafficshare

Onun altındaki bölüm Jdownloader plugin. Eğer real-debrid i jdownloader ile kullanmak isterseniz diye jdownloader eklentisi bile yapmışlar

Kullanmak isterseniz sitesinde anlatımı bile var

Ve en alttaki bölüm Decrypter bölümü.Gerçekten bazen internette gördüğünüz linkler ölmesin diye sadece jdownloader ile açılacak şekilde yapıyolar.İşte hiç jdownloader yüklemeden o linkleri görüntülemeye yarayan bölüm.Benim gibi jdownloader değil idm sevenler için işe yarar diye düşünüyorum

Premium a geçmeden önce Unrestricted Downloaders sayfasında gördüğünüz Firefox eklentisini göstermek istiyorum

My space bölümü ise k.adı ve şifremizi girdiğimiz bölüm

Firefox eklentisini kullanımını göstermek istiyorum

Mesela bir sitede gördüğümüz linke sağ tıklıyoruz gelen menümüz aşağıdaki gibi.Sansür için kusura bakmayın legal bir site olmadığı için ceza almak istemedim

Eğer indirmek istediğimiz dosya video dosyası ise gördüğünüz seçenek geliyor

Bize istersek indirebileceğimizi istersek indirmeden izleyebileceğimizi söylüyor

Eğer izlemek istersek View Video diyoruz

Açıkçası indirip izlemek daha hoşuma gidiyor o yüzden gördüğünüz üzere eklentisini yüklemedim

İndirmek isterseniz ve idm yüklüyse size idm ile indirme avantajı sunuyor

Siz linki indirmek için sağ tıklayıp download with real debrid diyince en fazla 10 sn de ortalama 3-4 sn de indirme linki önünüze geliyor

Ve son olarak premium ekranı

Arkadaşlar 2 defa sanal kart ile credit card seçeneğiyle 1 defa da onebip denilen ödeme şekliyle aldım
    Onebip ile almak isterseniz turkcell mobil ödeme ile almanızı sağlıyor.Öncesinde onebip.com a üye olmanız gerekiyor.Tabi bu seçeneği zorda kalmadığınız sürece seçmeyin çünkü araya fazladan komisyoncular girince benim gibi 4 € ya 15 lira ödemek zorunda kalabilirsiniz.Onun dışında alertpay ı öneririm.Zaten paypal kredi kartsız aldırmıyor.Kredi kartından kesilmesini istiyorsanız paypal ile de alabilirsiniz.Burda seçim sizin

Son olarak gelelim sitenin eksilerine

Şu ana kadar gördüğüm 3 siteden indirme yapamıyor
    oron fileape ve filedude (fileape ve filedude yi jailbreakçiler iyi bilir bu sitenin de premium u olsa güzel olurdu)
    Sunucuları yurtdışında olduğu için ttnet kaynaklı bazen yavaşlamalar yaşatabiliyor.Sitenin suçu değil ama gözünüzden kaçmasın istedim

Ve son olarak sitemizin linki

http://www.real-debrid.com/

Eğer anlatımdan dolayı teşekkür etmek isterseniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok teşeşkkürler 5 dk önce haberim oldu bu siteden sonra google da aradım bu konu çıktı karşıma. ilerleyen günlerde sanırım üye olurum :)
  • Yukarı
  • Herkes görsün ve yararlansın diye tekrar yukarı çıkartıyorum
  • tşkler hocam
  • Yukarı
  • bence harika bir site hotfile üyeliğimin bitiminde hemen buna geçeceğim merak etme seni referans göstereceğim :D .şimdi siteye girdimde sitede bişey yo satın alma vs . ben bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 18 Mart 2011; 2:33:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanal kart ile alma çalışmalarım başarısız oldu. Banka ödemeyi kabul etmiyor.Sanal kartta yeterince para var.İşlem kısıtlamalarında da bir problem yok.Siz sanal kart işini nasıl yaptınız??
  • ben mydownloader kullanıyordum ama bunda daha çok site varmış. Süresi dolunca kesin buna geçerim. Teşekkürler.
  • ben alayım diyorum da,bu limit olayı karışık geldi.yani her site için mi limit var yoksa günlük limit mi uygulanıyor ??

edit :ne paypal çalışıyor ne kredi kartı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 19 Mart 2011; 15:17:04 >
  • Yukarı
  • @Hükümran ,hocam bu sitede paypal ve kredi kartı hiç çalışmıypr.

paypal çalışmadığı için ,reseller bir siteden (accountspremium.com) paypal ile 1 aylık aldım,ama reseller code filan vermediler.siteye yazdım hiç cevap yok,bende paypal'e itiraz ettim ödeme için

edit:yahu birde 5 euro ödedim ona rağmen gelmedi code...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 21 Mart 2011; 10:54:56 >
  • emeğe saygım var uğraşılmış ancak biraz amaca yönelik gibi olmuş topic
  • maalesef yok..real-debrid destek kısmına yazdım durumu,henüz bir cevap gelmedi onlardan da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe

emeğe saygım var uğraşılmış ancak biraz amaca yönelik gibi olmuş topic

Teşekkürler aslında real-debrid le hiç bi bağlantım yok.Alacak arkadaşlara yol göstermeye çalışıyorum.Aslında referans linki vermeyecektim ama şimdi referansla üye olup olmamak serbest nasıl olsa paranın çoğu bu fransız sitesine gidiyor.Sadece benim değil birbirimizin referans adresiyle üye olursak ödediğimiz ücret düşer diye düşünüyorum.
  • code geldi kullanmaya başladım...anlatım için teşekkürler...
  • Arkadaşlar hızım 14 mbit ve idm le indirdiğim hız

• Hız stabil değil 2 mbps bağlantım var 60-110 kb/sn arasında devamlı gidip geliyor.IDM ve Cfosspeed den hızı kontrol ediyorum,çeşitlilik açısından çok iyi ama hız konusunda pek birşey beklememek gerekiyor sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll
    Hız stabil değil 2 mbps bağlantım var 60-110 kb/sn arasında devamlı gidip geliyor.IDM ve Cfosspeed den hızı kontrol ediyorum,çeşitlilik açısından çok iyi ama hız konusunda pek birşey beklememek gerekiyor sanırım...

Sorun hattinla alakalı olabilir ben daha hiç yavaşlama görmedim
  • Sayın Hocam sana download sınırlaması verdiği sitelerin hepsi çalışıyormu? Deneme fırsatın oldu mu? Ben bu site için kredi kartı ile uğraşırken fat-debrid diye
    bir site buldum. Kafam kredi kartına bozulunca fast-debrid' e üye oldum.40günlük premium 4.4Euro fakat site değil para tuzağı resmen. Herhalde bir fileserve birde megaupload stabil digerlerinde link üretiyor ama indirmiyorum..Site yönetimine defalarca yazdım ya düzeltin yada para iadesi yapın diye. Para sıcak geldi göndermediler.Hatalarıda düzelteceğiz deyip geçiyorlar.. Buradan bende bir uyarı geçeyim.. Amman ha arkadaşlar fast-debrid e üye olmayın paranız boşa gider..

quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: tyll
    Hız stabil değil 2 mbps bağlantım var 60-110 kb/sn arasında devamlı gidip geliyor.IDM ve Cfosspeed den hızı kontrol ediyorum,çeşitlilik açısından çok iyi ama hız konusunda pek birşey beklememek gerekiyor sanırım...

Sorun hattinla alakalı olabilir ben daha hiç yavaşlama görmedim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.