Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.871
Cevap
90
Favori
1.281.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ver viniyi al haalandı, pep üstüne bernardo yu bile verir.çek sola mbappeyi sağ kanada al sakayı orta sahaya da çek neves gibi bir orta saha oldu bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt

pep rodrygo'yu istiyor vini'yi değil...

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

Ulaşılmaz olduğu için öyleydi, ama artık ulaşılmaz değil tartışılır pozisyonda.City alamazsa ya chelsea alabilir yada arabistana gider.

• fluox kullanıcısına yanıt
    Bize Enzo macallester neves vitinha gibi topçular lazım , en az 2 tane. Hem pır pır hem press .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yuh gole bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xabi yeni hoca olacak gibi görünüyor, Xabiyi severim, beyfendi adamdir, kafasi da çalişir

Leverkusende ilk sezon sonrasi kafamda Xabiyle ilgili soru işaretleri vardi, fakat bu sezon bu soru işaretleri ortadan kalkti, gerektiginde otobüsü de çekyor, gerektiginde önde basip 1e1 de oynatiyor

Sonuç odakli olmasini seviyorum, taktik olarak 3-4-2-1 ya da 4-4-2 kullaniyor, Leverkusene gittigi sezon savunmada Tahi, orta sahada Xhakayi hucumda Wirtzi lider olarak seçti

Perez işine karişmazsa ve istedigi adamlari alirsa başarili olur Xabi, tabii bu tip genç hocalar için en zor olan soyunma odasinin kontrolüdür, Perez Nagelsmanni da Realin başina getirmeyi düşünüyordu, Müller ve çetesi adamin başini yediler, korkudan hepsini ilk 11 oynatiyordu adam

Viniciıusu neden Bayern almiyorsa, tam da ihtiyaçlari olan oyuncu, Wirtzden daha iyi gider, imaj haklarindan düşük yüzde alip maaşi düşük tutarlar

Chelsea Osimhen olayini okudugumda Chelsea Osimhene 4 milyon net maaş teklif etmiş, Boehly, NBAdeki yetenek avciligi oynuyor futbolda, Joe Cole söyledi, son 3 senede 1.5 milyar sterlin harcamiş adam ama en yüksek önerdigi maaş 4 milyon, Viniye 30-40 milyon maaş vermezler hayatta, City ya da Bayern verir imaj haklarindan düşük yüzdeyle, Arabistana satilmasi da mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 23 Nisan 2025; 13:59:38 >

• Son çıkan haberlere göre Vini 30 milyon euro maaş istiyormuş,sadece zamanında CR7'ye verilen tavan maaş,bu yüzden görüşmeler tıkanmış.Eğer giderse Haaland istiyormuş Perez.

Alaba %50 yolcu,hem maaşı problem hem de eskisinden çok uzak,ancak kulüp içinde bir şans daha verilsin diyenler varmış.

Vazquez'de büyük ihtimal yolcu,teklif beklemiyormuş zaten.

Fran'dan da pek memnun değilmiş yönetim,Miguel Gutierrez'i geri alabilirlermiş.

Huijsen'i düşünmüş yönetim ama serbest kalma bedeli yüksek gelmiş,o yüzden vazgeçmişler gibi.

Fırsat transferi gelmezse Trent dışında transfer olmayacakmış.

• Eğer bu sene PSG şampiyonlar ligini kazanırsa Mbappe büyük linç yer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mbappe niye linç yesin anlamadım ki, o olmayınca Real Madrid uçup kaçmıyor ki.PSG de o olmayınca dembele oynuyor, onu mu seçersin mbappeyi mi seçersin?

• ya ne güzel siz fark yiyip rezil olmayacaktınız biz de dinlenecektik size güvendik maça çıkmazlar dedik hemen bi R geldi, perez kyoko mentalinde çıktı

• Elric. kullanıcısına yanıt

dur hocam ortalık karışık,

verin realime oradan alaves deportivo valencia  

• ShinQda kullanıcısına yanıt

as kadrodan biri olmayınca ofsayt tuzağı cortluyor ya ben realin alacağını düşünüyorum gerçek düşüncem sorulursa eğer

• Elric. kullanıcısına yanıt

pas trafiği yapan adamda yok malesef.

Bellingham Lampard vari oynamayı düşünüyor ama geri planda Makalele Kante Essien gibi adamlar yok bu takımda.

Enzo Fernandez , Macallester , Rodri gibi iyi oyuncular şart.

Barca dizdi yine takır takır gençleri, keyifle izletiyor.

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt
    Mbappe ya da Rodrygo ikilisinden biri gönderilip onun maaşı Vini'ye verilebilir. adam hakediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi oyunculardan camavinga yok realde cidden iyi topçu.

Real bu maçta isi zor barca yine parçalar bence ama idda oranları garip!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mecbur verilecek çünkü ikamesini almaya kalksan en az 200 milyon euro harcamak gerekir,gerçi mbappe-haaland-rodrygo tam aradığımız hücum hattı ama perez bu cimrilikle bunu çözemez.

ayrıca illa birileri gönderilecekse alaba,vazquez vs gönderilsin.

• City Haalandi satmaz, sözleşmesini yeni uzattilar, adamlarda limitsiz para var, ŞLde iddiali takim kurarlar yine, zaten EPLde oynuyorlar, 4-5 sene düzelemezler diye düşünüyordum fakat bu yaz çok büyük para harcayacaklarmiş

Lewandowski 2018de Realde oynamak için isyan çikartmişti Bayern transferlerde pinti olunca, çünkü Realde ŞLnin garanti oldugunu biliyordu, o kadroda Ronaldo vardi, Haaland bu kadroya gelmek ister mi? İstemez

İsak var, Newcastle 180 istiyor, Osimhen var, 75, Gyökeres var 75 milyon maaliyetli, Ekitike var 90-100 milyon avro, Sesko var 80 milyon avro

Enzo Fernandezi Chelsea satar da 200 civari isterler, Perez verir mi? Vermez

Stopere bedava Tah çekilir bence, Xabi çok begeniyormuş

Orta sahaya Zubimendi alnir Xabi onu da begeniyormuş Perez gidipte Enzoya 200, Guimaraese 120 vermez

Sol beke Kerkez alinir

Vinicius kalirsa santrafor alinmaz, en fazla yedek bir santrafor alinir

Xabi Leverkusenden Grimaldo, Palacios, Adli, Boniface, Tella gibi adamlardan birkaçini getirebilir, Wirtze yer yok Belligham satilmadikça

Bana kalsa

150 Bastoni/Saliba

200 Enzo

120 Guimaraes

180 İsak

Bedava Lewis-Skelly(henüz Arsenalle profesyonel sözleşmesi yok) o da olmadi 50-60 milyon Kerkez

Barçada genç oyuncu geliştirme kültürü var, en iyi altyapi onlarda, yine de 2.5 milyar borç onlari uzun süre büyük transfer yapmalarini engelleyecektir, Yamal ve Raphinhaya büyük sözleşmeler verebilecekleri dahi muamma, Laporta sportif başaridan kazanacagi ekstra 50-100le bu borcu ödeyecegini düşünüyor, 50-100 senede ancak öderler böyle

• Gene göz kanatan anceliban terörüne şahitlik ediyoruz,geri dönüş olmayacaksa daha fazla rezil olmadan maç böyle bitse keşke...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fran garcia hic bu seviye degil

• Modric kadar bencil oyuncu görmedim. Kornerden gol attıran Arda var ama inatla illa bu kullanıyor çoğu duran topu

• 
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.