Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.871
Cevap
90
Favori
1.281.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet real 2 devre çok iyi oynadı ama yetmedi kupa barcanin malesef. Barça bu yıl hakediyor eski barcayi özledik tüm kupaları almaları lazım. Süper mac oldu golller şahane real elinden geleni yaptı bence ama olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce de buraya yazmıştım ama gene yazıyorum,bu takımın tek kurtuluşunun en az 300 milyon euro + kadroda sınırsız değişiklik yapma yetkisi olan klopp olduğu artık gün yüzü gibi ortadadır.bu takımın şu an en büyük ihtiyacı disiplindir,özellikle vini'nin disiplinsizliği bu takıma çok büyük zarar veriyor,akşam gereksiz yere görülen kırmızı kartlarda cabası,özellikle rüdi'nin gereksiz artistliği cezası bitse bile en az 10 maç 18'e bile almamak için yeterli sebeptir.bu takımı bu haliyle xabi kurtaramaz,vini'yi,rüdi'yi,ceballos'u vs. gerektiğinde 18'e bile almayacak karakter bence klopp dışında kimsede yok.şu kadroda her maç ağlayıp zırlamadan elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan valverde,jude,courtois,fran,arda vs. yazık oluyor maalesef.

• gladyo38 G kullanıcısına yanıt

Yok, eski Barçayi hiç özlemedik

ŞLyi haketmeyi kastediyorsan Arsenal dahi daha fazla hakediyor, Barça Avrupa ligi seviyesindeki 2 takimi eleyerek beleşten yari final oynarken Arsenal Reali 5-1le eledi

Maça gelince, ilk devre Ancelottinin taktigi çok kötüydü, ilk devre Real bir şey oynamadi, ikinci devre Mbappe oyuna girince Viniciıusta daha fazla sorumluluk aldi, Real Barçanin üstüne gidince Barça savunmasi dagildi

Ne zaman Vinicius yoruldu ve oyundan çikti, Real durdu

Barçada Yamal çok iyiydi, 2 tane assist yapti, Pedri gol dişinda bir şey oynamadi, Ferran iyiydi Barçada

Realin kadro leş, Barça Reali yenince çok iyiyiz havalarina giriyorlar, Pepin prime Barçasini da izledim, Fabregas, Alexis Sanchez, Keita, Mascherano gibi adamlar o kadroda yedekti, bugünkü Barçada hepsi ilk 11 oynar, bu yüzden Barça geri döndü, tüm kupalara ambargo koyacak iddiasina katilmiyorum, o dönemlerde Barça açik ara en iyi kadroya sahipti, öyle güçlü kadroya sahip takim da yoktu, interde Mourinho güçlü kadro kurdu, ŞLyi aldi Barçanin elinden,Bayern Heynckesle kurdu, 7-0la elediler

Bu Barça eski Barça ekolüyle de oynamiyor, klasik Alman ekolü, 4-2-3-1 oynuyor, Flick Bayerndeyken de savunmayi 2.plana atip önde basip full atak yapardi

Rodrygo dün sahada yoktu, karşisinda Barçanin en zayif halkasi Martin oynuyordu üstelik, City 100 veriyorsa aninda satilsin, Vinicius sözleşme yenileyecek, kalacak artik

Tchouameni iyiydi, Asencio iyiydi, Mbappe iyiydi, Brahim Barçanin attigi golde uyuyordu fakat Brahime 2 pozisyonda pas verseler çok müsait durumdaydi, Brahim golü bulabilirdi

Realin savunmada saglam bir sol bek almasi lazim yoksa El Classicolarda daha çok Yamalin şov yapmasini izleriz, Kerkezle olacak iş degil, Lewis-Skelly alinmali

• @Airbus A350 XWB Klopp hocaligi birakti hocam, Red Bullda futbol direktörü oldu, Red Bullun takimlarini o yönetiyor Menajeri de açiklama yapmiş Klopp Redbullda çok mutlu, hocaliga dönmeyi düşünmüyor diye

Rudiger, Vinicius ve Bellingham bu tip olaylarin içindeler her zaman, Arsenal maçinda Ancelotti Bellinghama Camavingaya yardim etmesini söylüyor, Bellingham ben forvete geçiyorum diyor, Ancelottiyi takmiyor

Xabi gelirse en büyük sinavi bu disiplinsizlik ve soyunma odasinin kontrolü konusunda verir, Xabi de sessiz, beyfendi adam, bunlar Xabiyi cig cig yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyouKai -- 27 Nisan 2025; 17:24:33 >
  • KyouKai kullanıcısına yanıt

red bull'da çok yoruluyor,real veya brezilya çağırırsa geri dönebilir diye haberler çıkıyor arada o yüzden klopp diyorduk hocam.o olmayacaksa zidane gelsin diyecem de, perez ne yaptıysa adama direkt emekli oldu.onun dışında bu kalibrede hoca yok zaten,belki conte olur zorlarsak.

• Marca yazmiş, Perez efendi Salibayi almaya karar vermiş

Regista için konuşulan oyuncu Tonali, Zubimendinin Arsenalle anlaşmasi varmiş

Kerkez de Liverpoolla görüşüyormuş, Liverpool Reale göre ileri safhadaymiş transferde

Xabi Alonso yeni hoca olmuş, Leverkusene herhangi bir ücret ödenmeyecek

CVCde takimin başinda Solari olacakmiş, Solari Pereze Mastantuononun transferi için baski yapiyormuş

• @Rarels Realin lobisi var yok demiyorum fakat Barçanin lobisi çok daha büyük boyutlarda

Barçanin adi UEFALONAya çikmişti bir dödnem, Barçanin meşhur Chelsea ve Psg eşleşmeleri var, Shevchenko-Puyol hadisesi var, Ronaldinholu dönemde ŞLyi kazanirken Benfica maçinda başladi hakemle rakipleri elemeye

Remontada dedikleri Psg maçi tam skandal mesela, Neymar Psgli oyuncuya takiliyor, hakem penalti veriyor, Psgnin net penaltilari verilmiyor

Ligde de Barça lehine skandallar kararlar çok daha fazladir, zira hakemlere para yedirdikleri de ortaya çikmişti

2.5 milyar borça adamlar hala transfer yapiyor, Barça studios diye bir şirket kurup kendi adamlarina yüksek fiyattan satiyorlar, olmayan VİP koltuklari 100 milyona satip kar gösteriyorlar, herşeyi yapiyorlar ama Real mafya oluyor  

• Perez sol bek almaya karar vermiş

Adaylar;

*Kerkez En az 55 milyon avro istiyormuş Bournemouth, Perez pahali bulmuş

*Carreras

*Gutierrez

Carreras iyi bek, Barça maçinda Yamali durdurmuştu, grup aşamasinda da iyiydi Yamala karşi

Ayagi temiz, saglam sol bek

Saliba, Tonali ve Carreras gelirse Trentle birlikte en kötü Barçayi yeneriz artik

• Lunine teklifler varmiş, ayrilmak istiyormuş.Yerine Joan Garcia alinacakmiş. Gs de Lunini istiyormuş

Rodrygo Mbappe, Vinicius ve Bellingham kadar deger görmedigini ve maaşinin az oldugunu düşünüyormuş, ayrilmak istiyormuş. Xabiyle bir görüşme olacakmiş, Xabi ikna ederse kalir deniyor maaş zammiyla tabii

Enzo Fernandezi istemişiz, Chelsea satmaya yanaşmamiş

Tah için devreye girmişiz, Barçaya gitti deniyordu fakat Barça mali sorunlar nedeniyle Tahi alamamiş, Bayern de istiyormuş Tahi, onlar da kararsizlarmiş

Bosman Tahi alamiyorlar parasizliktan, Yamali 2 seneden fazla tutacaklarina inaniyorlar  

Mastantuono, kendini isteyen takimlara, Chelsea, United ve Marsilyaya Reali beklemek istiyorum demiş

Perezin Yamali almasi lazim, 1 milyar avro da olsa almasi lazim

• KyouKai kullanıcısına yanıt

Rodrygo'nun asıl derdi para,vini'nin 30 alacağı yerde ben niye 12.5'a oynayayım diye düşünmüştür,hatta vini gaz vermiştir menajerine haber çıkart diye,klasik brezilyalı oyunları.Gidebileceği fazla takımda yok,city istiyordu bir ara sonra kanat aldı bir sürü,bayern o parayı vermez,psg real'e bonservis ödemez,,arsenal'in ön hattı iyi zaten,liverpool şampiyon ilk 11'i bozmaz,kalanlar chelsea,manu ve tottenham bunlardan da bir cacık olmaz.Bir newcastle'da iş yapar.

Xabi mastantuono kesin alınsın demiş alırlar inşallah.

Tah ile birlikte saliba'da alınsa mükemmel olur ama militao-rüdiger-alaba-asencio-tah rotasyonu yeterli diyecekler herhalde.

perez 10 sene boyunca tüm kupaları kazandıracağını bilse bile yamal için 1 milyar euro vermez,öyle bir para bulsa stada harcar gene.

• 
Sayfa: önceki 23402341234223432344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.