Şimdi Ara

real player portable kaynaklı ie ve msn hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende real player 10 portable program vardı. onu çalıştırıp internet üzerinden bazı real media dosyalarını dinlemek isterken internet explorer tıkandı ve sayfa açılmadı. ie penceresini de normal yollardan kapatamadım, task manager'dan görevi sonlandır diyerek kapatabildim. ondan sonra da ne internet explorer ne de msn messenger bir daha çalışmadı.
    bu sorun iş bilgisayarımda oldu, admin arkadaş bağlanıp kendi account'u ile denedi, onda da aynı şekilde internet explorer çalışmadı.
    bilgisayar herhangi bir hata mesajı vs de vermedi. norton virüs taraması yaptırdım o da bişey bulamadı. sistem dosyalarının zarar görmüş olmasından korkuyorum aslında. ama diğer programlar çalışıyor. şu an için çalışmayanlar sadece internet explorer ve msn gibi görünüyor. daha önce de olmuştu, bilgisayar format yemişti.
    buna ilişkin bir bilginiz var mı? ya da benzer sorunla karşılaşan ve/veya çözebilen???
    yeniden format yesin istemiyorum bilgisayar. çok uzun sürüyor ve o zaman diliminde çalışamıyorum.
    yardımcı olabilecek üstadlara şimdiden teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.