Şimdi Ara

REAL SOCİADAD - GALATASARAY MAÇ NE OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GALİBİYET VEYA MALUBİYET KALBİMİZ HER ZAMAN TÜRK TAKIMLARIYLA.
    NE KADAR KENDİNİ BİLMEZ İNSANLARIMIZ (SPOR KONUSUNDA) OLSADA.

SİZCE NE OLUR [?]

Lütfen Dürüst Olalım ![ban][othr]

• Ben gönlümden geçeni işaretledim.
  • Galatasaray ilk golu yerse oyunu zor ceviriyor. Ama ilk golu atarsa dahada iyi oynuyor. Terimin dedigi gibi guvenleri geliyor.

Ben 1. ve 2. yarILarIn ilk 15 dakikalarInda macI az cok tahmin ediyorum.
    Konsantrasyon iyimi, mucadele,pres varmI, TakIm inanmIsmI? Bunlar varsa mac bizimdir.
  • istanbul spor maçındaki gibi oynaylarsa işleri çok zor ama juventus maçındaki kadar şanslı olurlarsa maçı alabilirler :P
  • İlgili yere taşınmıştır [frndsp]
  • Çok Teşekkür ederim.
    Çünkü spor gündemi topiği altında poll açmak için baktığımda olmadığını görünce (konu dışında açmamın iyi olacağını düşündüm) böyle birşeye başvurmam gerekti.

ve sonunda yardım sayesinde gerçek olmasını istediğim yerde......

Saygılarımla
    ENE
  • real sociedad 3 - 0 alır
  • yok abi Sociedad da dökülüyor, GS de dökülüyor bu aralar! ama GS alır gibime geliyor (inşalla alırlar)! ne de olsa ballı adamalar! ama 1-0 olur 2-1 olur 3-2 olur belli olmaz!
  • bu saatten sonra maçı verecek degiliz aslanlar gibi oynayıp yenecegiz haydi aslanlarım kalbimiz sizinle gösterin türkün gücünü
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by madanci</i>
    <br />real sociedad 3 - 0 alır
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ne biçim türk sporseverisin sen ?
    Tamam tahminine bir şey demiyorum ama bütün forumlarında GS'yi yerden yere vuruyorsun . Klasik bir FB'lisin . Zaten lanet olsun sizin gibilere . Ya kardeşim biz burda bütün türk takımlarını destekliyoruz FB de dahil ama senin gibi tipler spor ortamını bozuyor . Dilerimde gene GS veya BS uefa kupasını alsın . Olan bizim yararımıza . Keşke FB çıksa da FB alsa . Ama lanet olsun tekrar bir daha FB maçlarında destek verirsem . Ne haliniz varsa görün !
    -
    Ayrıca Almanya'da ki maçta bulnan türkler en iyi dostluğu gösterdi GS lisi BS'lisi FB'lisi tüm türk takımını tek gönül olarak destekledi . Ama gel gelelim bu Türkiye'de olmuyor . Bu zihniyetlede olmaz.

• bırakın böyle arkadaşları...o gönlünden geçeni sölemiş olabilir...ama aslan inşallah onun gönlünde bi yara! açacak bu gece...
  • KAVRUKİ DOSTUM GALATASARAYIN GOLLERİ ONDA ÇOOOOOK BÜYÜK YARA AÇACAK HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN
  • görünen köy kılavuz istemez. maçtan sora yine bu forumda görüşürüz
  • ya bu ezik fenerli kardeş ne söler ya,devre arasında bi yayla kup felan olursa fenerde avrupa sahnesine çıkçak inşallah arkadaşlar..
  • aha bu da kapak olsun size haddinizi bilin
  • Ya bunları söylemeye ben fbli olsam utanırım arkadaşım. Yahu derim benim takımım geçen sene avrupanın dibine girmiş bu sene ise Gaziantep Gençler var benim takımım uefada bile yok. Ben susayım da bari bana laf atmasınlar derim. Ama görüldüğü gibi maşşallah bu arkadaşlar sanki Fb şampiyon olmuş üstüne bir de Ş.L. de final oynamış gibi konuşuyor. Yahu arkadaşım anlamadığın mevzulara girme. Burası Avrupada ki futboldan anlayan ve Avrupada ki takımları başarılara imza atmış insanların topiği. Sen git Ligde attığınız yediğiniz gollerin hesabını falan yap. 6-0 yenmiştiniz bak bizi ne çabuk bitti sevinciniz. Ha unutmuşum o sevinci yaşayamadınız çünkügeçen sene az daha küme düşecektiniz. Bir de gelmiş burdan millete ahkam kesiyorsun. Yok Real alır yok Gs yenilir diye. Kardeşim önce kendi tuttuğun takımın sonuçlarına bak. Ondan sonra buraya böyle şeyler yaz. Galiba Fbli bazı arkadaşların hafızaları çok zayıf. İşallah gelecek senelerde siz de başarılı olursunuz. Ancak siz böyle milleti tahrik ettikçe Avrupada da burda da desteğiniz azalıyor. Onun için bu Ömer Cavuşoğlu modundan çıkıp futbolun güzelliği kardeşliği içerisinde diğer takımlara köstek olmayın. Gölge etmeyin başka ihsan istemez. Ha yenilirsek ne olur. Bu sene fb 5 inci olmasına rağmen uefaya katılamaz o kadar. :)

• madanci sen mi bildirecen haddimizi bize?
  • böylelerinin laflarına cevap yazmayın o da bundan vazgeçer sonunda. bu adam fb li bile olamaz
  • allaha şükür 6-0 yenilen bi takımımız yok. Benim öyle takımım olsa intahar ederim be insanda biraz gurur olur 6 tane yemişler daha ötüyolar burda. yüzsüzlüğünde bu kadarı pes doğrusu
  • gereksiz olmanın en son sınırlarındasın!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.